Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

BOScoin

BOScoin (BOS) is het Zuid-Koreaanse antwoord op Ethereum. Dat laatste platform biedt de mogelijkheid om gemakkelijk ‘smart contracts’ op blockchains te creëren. Een smart contract is een digitaal contract dat automatisch uitgevoerd wordt. De creatie hiervan op Ethereum blijkt voor de gemiddelde consument toch te ingewikkeld. Om ervoor te zorgen dat niet alleen programmeurs van smart contracts kunnen profiteren, biedt BOScoin een alternatief in de vorm van zogenaamde ‘trust contracts’. Deze vertalen de ingewikkelde programmacode naar een taal die ook voor niet-programmeurs te lezen is. Dankzij de nieuwe technologie van BOScoin wordt ook de kans op programmeerfouten bij contracten vele malen kleiner.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
BOScoin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is BOScoin?

Boscoin is opgericht om een ander alternatief te bieden naast het huidige economische systeem. Reden hiervoor is de veranderingen in de economie en dat de recente structuur daar niet voldoende op aansluit. Het geeft teveel risico voor alle deelnemers, met de financiële crisis van 2008 als voorbeeld. Een van de voorbeelden is de technologische vooruitgang. Hier zijn veel bedrijven niet op voorbereid. Veel banen komen te vervallen doordat de technologie dat kan overnemen.

Het gehele beloningssysteem is zo uit zijn evenwicht. Iets waar Boscoin een andere structuur voor heeft bedacht. BOS is een afkorting voor Blockchain Operating System. De technologie achter Boscoin is gebouwd om bedrijven met elkaar te verbinden door middel van de blockchain technologie. Verschillende ondernemingen uit de software en financiële sector kunnen hier samen komen en gebruik maken van de token economie.

Deze mogelijkheid willen ze openstellen voor een groter publiek. Dat is een ander verschil met de huidige economie, meer openheid en toegankelijkheid voor alle gebruikers. Daarnaast kan iedereen bijdragen aan Boscoin en zelf slimme contracten ontwikkelen die aansluiten bij de Boscoin community. De token die Boscoin gebruikt is afgekort met BOS, waarmee deelnemers beloond worden voor hun bijdrage.

Waar koop ik BOScoin?

Heb je interesse om op andere wijze te investeren in Boscoin, dan kan je via onder andere de exchange Kucoin de BOS aanschaffen. Het voordeel is dat je via Kucoin ook de BOS kan kopen met Euro’s. Hiervoor is het bezit van andere cryptomunten dus niet mogelijk. Uiteraard kan je ook de BOS kopen in ruil voor andere cryptomunten als Ethereum. Ook dit kan via Kucoin.

Verdiep je eerst goed in huidige koersprijs en ook de trend van de BOS in het verleden en de toekomst. Zie je dat het over een paar uur of de volgende dag gunstiger is om Boscoin te kopen? Dan kan je ervoor te kiezen pas de BOS te kopen als de prijs goedkoper is. Dat is uiteraard helemaal een keus die jij zelf moet maken.

Waar verkoop ik BOScoin?

Voor de verkoop van de Boscoin heb je iets meer keus. Exchanges waar de BOS in te wisselen is voor andere cryptomunten zijn Kucoin, HitBTC, Latoken en Coinbene. Naast Ethereum kan je Boscoin ook inruilen voor de Bitcoin. Wat de wisselkoers is voor de BOS en de betreffende cryptomunten kan per exchange verschillen. Wat ook meespeelt bij de keuze voor jouw exchange, is of je een account hebt of niet. Zonder een account is het gewoon niet mogelijk om de BOS in te wisselen bij een exchange.

Mocht je de BOS al gekocht hebben bij een exchange als Kucoin, dan kan je natuurlijk het verkopen ook gewoon via deze exchange doen. Dan heb je natuurlijk al een account beschikbaar. Een andere bijkomstigheid is wel dat je over een wallet moet beschikken die geschikt is voor de cryptomunt waar je de Boscoin voor inwisselt. Deze wallet is via de website van Boscoin ook aan te schaffen. Dan heb je direct een wallet die deze cryptomunt optimaal ondersteund.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in BOScoin?

Het investeren in Boscoin is nog met enig risico. Reden hiervoor is dat het platform nog vorm moet krijgen. De ontwikkeling is nog in volle gang. Het is weliswaar een interessant platform waar zeker potentie in zit. Zeker omdat ze zich openstellen voor een groot publiek. Verder biedt het een ander platform voor bedrijven om zo in contact te komen met elkaar. Het team van Boscoin heeft veel ambitie en grootse plannen.

Deze ambitie is veelbelovend, maar het is afwachten wat ze precies gaan bereiken en wanneer dit van de grond komt. Toch heeft Boscoin investeerders en geïnteresseerden nodig die het bedrijf motiveren en stimuleren om verder te ontwikkelen. Als jij toekomst ziet in Boscoin, dan is er zeker een reden om de BOS aan te schaffen.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!