Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Bounty0x

Bounty0x (BNTY) wordt beschreven als een ‘cryptocurrency bounty hunting’ platform. Hier kun je je eigen input op het gebied van marketing inzetten om cryptovaluta te verdienen. Iedere deelnemer kan op Bounty0x eenvoudig en veilig een bounty campagne starten om een digitale business op te starten. Ook is het mogelijk zogenaamde bounty hunters in te huren om taken binnen jouw bounty campagne uit te voeren. Bounty0x sheriffs houden alle campagnes in de gaten en verifiëren de identiteit van alle deelnemers. Beloningen worden op Bounty0x uitbetaald met de eigen BNTY token. Bounty0x is van plan om het netwerk te blijven uitbreiden.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bounty0x converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Bounty0x koers

Bekijk de actuele koers van Bounty0x.

Bounty0x bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Bounty0x?

Op Bounty0x kan je cryptocurrencies verdienen met jouw eigen input op het gebied van marketing, software development en creatieve input. Het wordt beschreven als een ‘cryptocurrency bounty hunting’ platform. Een toepasselijke beschrijving aangezien deelnemers erop uit zijn zoveel mogelijk cryptomunten binnen te halen met hun prestaties. Voor alle deelnemers is het mogelijk een bounty campagne te starten. Het is eenvoudig en veilig om hier een digitale business op te starten en daarmee cryptocurrencies te verdienen.

Met jouw eigen campagne kan je de zogenaamde bounty hunters inhuren om taken uit te voeren binnen jouw campagne. Iedere campagne wordt goed in de gaten gehouden door de Bounty0x sheriffs en ook de identiteit van alle deelnemers worden zorgvuldig geverifieerd. Het opstarten en uitvoeren van een campagne met andere betrokkenen is naast eenvoudig dus ook bijzonder veilig. Zelf ben je niet veel tijd kwijt aan het screenen van jouw deelnemers, dat is allemaal door Bounty0x geregeld.

Beloningen worden uitbetaald met de BNTY token, dit is een ERC-20 token dat bijdraagt aan de ontwikkeling van het Bount0x netwerk. Inmiddels bestaat het netwerk uit hosts, hunters, sheriffs, protocols, loyalty en treasure chests. Bounty0x is niet van plan het hierbij te laten en wilt het netwerk blijven uitbreiden.

Waar koop ik Bounty0x?

Kucoin is een van de exchanges die de Bounty0x (BNTY) coin verkoopt. Hiervoor moet je je wel aanmelden op de exchange en een account aanmaken. Als je al een account hebt, dan is het kopen van de BNTY eenvoudig en snel. Aangeraden wordt eerst Ethereum te kopen en deze om te zetten in de BNTY. Hiervoor wordt ook aanbevolen een Ether wallet adres aan te maken. Deze wallet is ook aan te maken via Kucoin.

Heb je eenmaal de Ethereum in de wallet, dan kan je via de Markets van Kucoin zoeken naar het aanbod van BNTY. Mocht je nog niet in bezit zijn van cryptocoins, dan heb je bij Kucoin de mogelijkheid om met Euro’s de Ethereum te kopen. Betalingen kunnen daar via iDeal uitgevoerd worden. Andere exchanges waar BNTY is te kopen zijn Coinbase, CEX en Coinmama.

Waar verkoop ik Bounty0x?

Het verkopen van de Bount0x (BNTY) kan ook via Kucoin. Je hebt de keus om deze weer in te wisselen voor Ethereum of voor andere cryptomunten. Ben je in het bezit van de Bounty0x door jouw inbreng in het platform? Dan is dat een mooi begin om verder te investeren in andere cryptomunten. Andere exchanges waar je BNTY kan inruilen voor andere cryptomunten zijn Gate.io en ForkDelta, en Odex.

Naast Ethereum is de BNTY ook in te wisselen voor de US Dollar en de Bitcoin. Check goed de huidige wisselkoersen en de trend van de munt. Deze worden weergegeven over verschillende tijdslijnen, variërend van een uur tot aan zelfs een jaar. Op deze manier kan jij inschatten of dit het juiste moment is om de BNTY in te ruilen.

Bounty0x bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Bounty0x?

Het platform van Bounty0x is erg inzichtelijk en toegankelijk opgebouwd. De website is goed te volgen en als je wilt meewerken met het platform, dan bieden ze een whitepaper waar alles nog goed in is toegelicht. De technologie achter Bounty0x wordt als zeer veelbelovend ervaren en er zit zeker een toekomst in. Wel is het een platform die voornamelijk gericht is op freelancers en de werkgevers. Hierdoor vindt er een grote uitwisseling van diensten plaats, wat ook een risico geeft tot geschillen.

Alle betrokkenen werken zeer nauw samen, waardoor er moeilijkheden kunnen ontstaan. Toch is dit niet veel anders dan andere websites en platformen die op dezelfde wijze werken. Inmiddels hebben al veel mensen zich aangemeld en zijn ze druk aan de slag om hun bijdrage te leveren aan dit netwerk. Duidelijk is dat het een zeer aantrekkelijk platform is en nog steeds geïnteresseerden aantrekt.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!