Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Bread

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bread converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Bread omschrijving

BRD Bread Kopen

EUR-BRD Bread Koers

Bread kopen

Bread kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Binance banner

 

Wat is Bread?

Bread, afgekort BRD, is een app en cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

Koop. Bespaar. Stuur. Ontvang. Bread is de makkelijke en veilige manier om te beginnen met bitcoin.

Met Bread kan je elke hoeveelheid bitcoin sturen naar overal op de wereld, direct. Niet gelimiteerd door openingstijden van de bank en geen verborgen kosten. Het geeft de vrijheid om 24 uur per dag in de globale economie te participeren. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

De bread tokens zullen gebruikt worden om bepaalde features te unlocken, zoals bijvoorbeeld kortingen, betere service of exclusieve toegang tot premium features. Token zullen ook geregeld worden uitgegeven bij promoties, weggeef acties, vragenlijsten en automatische airdrops voor reguliere gebruikers.

Onderstaande video geef kort weer wat BRD is:

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!