Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

CanYaCoin

CanYaCoin (CAN), ook wel bekend als CanYa, is een online marktplaats waarop als ruilmiddel een cryptovaluta wordt gebruikt. CanYaCoin biedt een nieuwe manier om je diensten beschikbaar te stellen en daarbij een ander beloningssysteem te gebruiken. De token die daarbij gebruikt wordt, is de CanYaCoin (CAN). De diensten die op CanYa worden aangeboden, hebben voornamelijk de vorm van apps. Met behulp van het onderdeel CanApps hebben gebruikers namelijk de mogelijkheid om op een eenvoudige manier op het platform een applicatie te bouwen. CanYa wordt vanuit verschillende plekken op de wereld aangestuurd om de communities op het platform verder te ontwikkelen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
CanYaCoin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is CanYaCoin?

Canyacoin staat ook bekend als Canya en is een online martkplaats waarbij cryptomunten worden gebruikt als ruilmiddel. Centraal staat de Canya Ecosystem wat bestaat uit drie hoofdonderdelen: De CanApps, De CanYa Core en de CanYa DAO. CanYa geeft deelnemers de kans een applicatie te bouwen door middel van deze onderdelen. Dankzij de beschikbare infrastructuur is het bouwen van een applicatie eenvoudig voor iedereen. De apps zijn applicaties die gebouwd zijn met een web3 technologie die gericht zijn op meerdere niches en services op het gebied van de peer-to-peer industrie.

Met de CanYa Core wordt de infrastructuur vormgegeven waarop het ecosysteem is gebouwd. Deze bestaat uit open-source frameworks, templates en contracten. Voorbeelden hiervan zijn de identity management en de support tasking onderdelen. Onder de CanYa DAO valt de support maintenance en de governance backend voor het onderhoud van alle applicaties onder de CanAPP. CanYa is opgericht in 2015 met het doel een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren. Hierbij hebben zij zich gericht op het bouwen van de App, de token sale en vervolgens het uitbouwen van de CanWork , de Can DAO en de Can Seek.

Vanuit meerdere plekken van de wereld wordt CanYa aangestuurd om de communities verder vorm te geven. Moderators zijn gevestigd in landen als Australië, Zuid-Korea en Kroatië. Het is een andere manier om jouw diensten beschikbaar te stellen en daarbij gebruik te maken van een ander beloningssysteem. De token die zij daarbij gebruiken staat bekend als de Canyacoin, afgekort met CAN.

Waar koop ik CanYaCoin?

De Canyacoin (CAN) is inmiddels via veel exchanges verkrijgbaar waaronder Kucoin, AEX, XBrick, Cryptopia, Coinspot, Etherdelta, Cross.io, Qryptos, Radar Relay, Idex, Gatecoin, Coinswitch en Idax. Inmiddels is de token een stabiele munt op de markt en een waardevolle cryptomunt om in te handelen. Om de Canyacoin te kopen wordt aangeraden eerst Ethereum te kopen. Dat kan via een van de exchanges zoals bijvoorbeeld Kucoin.

Je koopt dan de Ethereum en ruilt deze vervolgens in voor de Canyacoin (Coin). Om Ethereum te kopen maak je eerst een account aan bij Kucoin, mocht je hier nog niet over beschikken. Vervolgens kan je met je account de Ethereum kopen met Euro’s. De Ethereum sla je op in jouw Ethereum wallet. Ook deze wallet is aan te schaffen via Kucoin.

Waar verkoop ik CanYaCoin?

De CanyaCoin is ook te verkopen via KuCoin. Daarnaast wil het zo zijn dat je ook de Canyacoin kan inwisselen voor andere munten dan de Ethereum. Naast Ethereum is Canyacoin soms ook in te ruilen voor de Bitcoin. Heb jij een aantal Canyacoins weten op te sparen? Dan is dat een mooie ingang om jouw verdere investeringen in de cryptocoins uit te breiden. Hier is Kucoin een geschikte exchange voor om daarmee te beginnen.

Voor de Canyacoin vind je veel verschillende wisselkoersen voor de Bitcoin en Ethereum. Daarnaast veranderen de wisselkoersen. Gedurende de dag, week, maand en jaar. Het besluiten van het juiste verkoopmoment is helemaal aan jou. Afhankelijk van wat de koers gaat doen, dalen of stijgen. Kijk hier daarom dus eerst naar voordat je jouw verdiende Canyacoin gaat inruilen voor een andere munt.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in CanYaCoin?

Canya is een platform dat zich presenteert als een marktplaats, een andere plek waar peers onderling diensten uitwisselen maar hier gebruik maken van de beloning met de Canyacoin token. De diensten hebben voornamelijk de vorm van verschillende apps. Inmiddels bestaan er meerdere categorieën zoals Work, Invoice, Station en Send.

Wanneer je klikt op een van de CanApps wordt je doorverwezen naar een andere aparte website die volledig toegewijd is aan deze app. Aanmelden bij deze app kan heel eenvoudig via een van je bestaande accounts bij Google, Facebook, Twitter of Dock. Het is duidelijk dat CanYa een zorgvuldig opgebouwd netwerk is en de CanyaCoin al een bekende munt is op meerdere exchanges. Daarom is investeren in Canyacoin zeker een goede manier om bij te dragen aan deze online marktplaats.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!