Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Cappasity

Het ecosysteem Cappasity (CAPP) is gericht op de creatie van 3D content, augmented reality (AR) en virtual reality (VR). Met behulp van blockchaintechnologie vormt Cappasity een gedecentraliseerd netwerk waarin kan worden samengewerkt en creaties kunnen worden uitgewisseld. Een betrouwbare uitwisseling van content inclusief copyright is op Cappasity gegarandeerd. Gebruikers kunnen op het platform ook hun producten aanbieden. Geïnteresseerden kunnen het 3D-model op de website bekijken. Ook biedt Cappasity software waarmee 3D content binnen enkele minuten gemaakt kan worden. Dankzij de optimale datastreaming verloopt dit vier keer zo snel als gewoonlijk. De uitwisseling van producten wordt beloond met de CAPP token.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Cappasity converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Cappasity koers

Bekijk in de grafiek de koers van Cappasity.

Cappasity bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Cappasity?

Cappasity is helemaal gericht op de creaties van augmented reality (AR), virtual reality (VR) en 3D content. Met Cappasity wordt een ecosysteem gecreëerd voor deze diensten in de vorm van een nieuw coöperatief model. Door middel van de blockchain technologie wordt er gedecentraliseerd netwerk gevormd waarin creatieve content van deze aard kan worden uitgewisseld. Alle deelnemers aan Cappasity kunnen rekenen op een betrouwbare uitwisseling inclusief de copyright van de opslag. Cappasity biedt de technologie voor een snellere en meer accurate 3D digitalisatie.

Deelnemers aan Cappasity hebben de mogelijkheid gebruik te maken van de 3D content. Naast de creatie kunnen de deelnemers ook hun producten aanbieden op dit platform. Geïnteresseerden kunnen het 3D model op de website bewonderen en bepalen of zij deze willen aanschaffen of niet. Cappasity biedt software waarmee 3D content binnen twee minuten is te maken. Dankzij de optimale datastreaming verloopt dat vier keer zo snel dan gewoonlijk.

Loop jij met een fantastisch idee voor augmented of virtual reality of een bijzonder 3D ontwerp, dan is Cappasity de perfecte plek om daar jouw idee tot leven te brengen. Hierbij kan je tevens rekenen op de copyright dat via de blockchain verzorgd wordt. De uitwisseling van de 3D en AR en VR producten wordt beloond met de token van Cappasity, ook wel bekend als de CAPP.

Waar koop ik Cappasity?

De token CAPP van Cappasity is te koop bij de exchange Kucoin. Let goed op of je de CAPP aanschaft via een broker of een cryptocurrency exchange. Het verschil zit vooral in de transactiekosten die erbij komen kijken. Die liggen bij een broker hoger. Kucoin is een cryptocurrency exchange en een goede tegenhanger voor grote exchanges als Binance. Inmiddels staat het bekend als een veelgebruikte exchange, waar het ook nog eenvoudig is om cryptocurrencies als CAPP aan te schaffen.

Je maakt snel een account aan, om jouw aankopen te doen. Registreren is zo te doen en vervolgens moet je beschikken over bepaalde startvaluta om op jouw account te zetten. Voorbeeld is bijvoorbeeld de Ethereum of de Bitcoin. Twee grote cryptomunten die vaak ingewisseld worden voor de CAPP. Andere exchanges waar je CAPP kan kopen met de Ethereum of de Bitcoin zijn Cryptopia, HitBTC, Idex, Coinswitch en Coinbase.

Waar verkoop ik Cappasity?

Voor de verkoop van CAPP zijn meer exchanges te vinden. Met voldoende CAPP heb je de mogelijkheid te investeren in andere cryptomunten. Zo kan je jouw wallet nog meer aanvullen en jouw investeringen nog sterker maken. Geleidelijk aan wordt jij nog een ervaren handelaar in cryptomunten als de CAPP.

Voorbeelden van exchanges waar de CAPP te verkopen is, zijn HitBTC, Coinswitch, Coinbase, Idax, Cryptopia en Idex. Voor het handelen in cryptocurrency heb je een wallet nodig voor de CAPP. Geschikte wallets voor CAPP zijn Ledger, Trezor, MyEther, Ethereum Mist en MetaMask.

Cappasity bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Cappasity?

Cappasity biedt behoorlijk unieke services. Augmented en virtual reality en 3D worden steeds meer onderdeel van de toekomst. Hetzelfde geldt voor de blockchain technologie van Cappasity. Moderne vooruitstrevende technieken worden samengebracht om een intrede te doen in de moderne wereld van de digitale handel. Ontwerpers krijgen hier de mogelijkheid gebruik te maken van beschikbare software om eindelijk eens echt aan de slag te gaan met hun ideeën.

Cappasity denkt overal aan, inclusief de copyright die zo essentieel is voor Cappasity. In zijn totaliteit is Cappasity een zeer aantrekkelijk platform om aan deel te nemen, als ontwerpen maar ook als investeerder in de CAPP. Natuurlijk moet Cappasity nog wel verder ontwikkelen, maar daarmee zijn ze niet uitzonderlijker dan andere blockchain initiatieven.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!