Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

carVertical

Het platform carVertical (CV) is erop gericht om informatie over auto’s aan te bieden. Het gaat daarbij niet alleen om informatie voor de verkoop, maar ook voor het gebruik en onderhoud van auto’s. Het platform is zo ontworpen dat er vanuit verschillende bronnen gegevens samenkomen. Zo wordt bijvoorbeeld ook de geschiedenis van een auto op een betrouwbare manier inzichtelijk. Vooral voor tweedehands auto’s is dat een uitkomst. Alle gegevens op carVertical worden via de blockchains verwerkt, zodat deze niet gemanipuleerd kunnen worden. Op het platform wordt gewerkt met de eigen CV token, die gebaseerd is op Ethereum.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
carVertical converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is carVertical?

Het doel van carVertical is om mensen een platform te geven waar ze alle informatie kunnen vinden over auto’s. De informatie is niet alleen bestemd voor de verkoop van de auto’s, maar ook voor het gebruik en het onderhoud ervan. Mocht je vragen hebben over jouw auto en bijvoorbeeld de materialen die nodig zijn, dan biedt carVertical een plek waar je de gegevens kan vinden. In geval van tweedehands auto’s is dat een uitkomst. Vaak weet je niet wat je koopt en wat de staat is van de auto. Dit is ook niet overal te vinden.

Op websites wordt wel informatie vrijgegeven, maar het komt niet volledig in de buurt van de werkelijkheid. Op carVertical wordt onder meer de geschiedenis van een auto verzameld. Het platform carVertical is zo gebouwd dat vanuit verschillende bronnen de gegevens op een plek samenkomen. Denk daarbij aan bronnen als nationale en privé registraties, databases en OBD apparatuur. Het is ideaal.

Waar je voorheen veel tijd kwijt was aan onderzoek voor het aanschaffen van een nieuwe auto, is nu alles op een plek te vinden. Alle data wordt via de blockchains verwerkt, met als gevolg dat deze data niet veranderd kan worden, laat staan gemanipuleerd. Je hebt dus te maken met de werkelijke informatie van de auto. CarVertical creëert zijn eigen token via het Ethereum platform en wordt verspreid als de CV token.

Waar koop ik carVertical?

De carVertical token CV is te koop via de exchanges Kucoin, Idex, Etherdelta en Forkdelta. Om de CV te kopen moet je wel in bezit zijn van andere cryptocurrency als Bitcoin of Ethereum. Selecteer de exchange waar je de CV wilt kopen. De wisselkoersen kunnen per exchange verschillen. Als je nog geen account hebt bij een exchange, heb je een redelijk vrije keuze. Dit geldt natuurlijk ook als je wel een account hebt bij exchange, alleen ligt het meer voor de hand bij deze zelfde exchange ook de CV te kopen.

Als je al in bezit bent van Bitcoin of Ethereum is de aankoop snel gedaan. Wanneer je nieuw bent bij een exchange, dan moet je nog eerst je account voorzien van de cryptomunten. Dit is allemaal binnen een paar stappen gedaan en voor je het weet ben jij eigenaar van de carVertical coin CV.

Waar verkoop ik carVertical?

Voor het inruilen van de carVertical token kan je ook terecht bij de exchanges Kucoin, Idex, Etherdelta en Forkdelta. Wel wordt aangeraden voor de verkoop in bezit zijn van een wallet. De beste wallets voor de carVertical zijn wallets die geschikt zijn voor Ethereum. Voorbeelden zijn MyEtherWallet, MetaMask, Mist, imToken en Parity.

Wanneer je de meest aantrekkelijke wisselkoers hebt gevonden, zet je de ruil van de CV in gang. Vervolgens ontvang jij de nieuwe cryptomunten weer in de wallet. Mocht je de CV verdienen als een van de deelnemers van carVertical, dan beschik je over een goede cryptomunt om zo jouw handel te starten in de crytocoins.

carVertical bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in carVertical?

Investeren in carVertical is zeker een goed initiatief. Ten eerste omdat de cryptomunt wordt verhandeld op de meest bekende exchanges. Het is een vanzelfsprekende munt binnen de cryptomunten en is behoorlijk in beweging. Hoewel de prijs behoorlijk hoog is, is het nog altijd een token dat nog behoorlijk onder ontwikkeling is. Je weet dus nooit welke kant het op kan gaan. Een stijging van de waarde ligt zeker in de verwachting.

Daarnaast investeer je ook nog in een uniek blockchain netwerk dat helemaal gericht is op de informatieverschaffing over auto’s. Weliswaar het eerste blockchain netwerk die daarvoor ontworpen is. Wil je meer weten over carVertical, dan biedt de website volop informatie over het netwerk. Een belangrijk punt voor alle potentiele investeerders in dit blockchain netwerk.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!