Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

ClubCoin

ClubCoin (CLUB) is een cryptoplatform dat het gemakkelijk maakt om geld over te maken. Het is een gedecentraliseerd peer-to-peernetwerk waarop alle transacties zichtbaar zijn in een openbaar logboek. Dit maakt ClubCoin geheel transparant. Er is dan ook geen centrale autoriteit die de volledige controle heeft. Een groot voordeel van ClubCoin is daarnaast de hoge snelheid van transacties ongeacht de grootte ervan. Gebruikers van ClubCoin moeten wel de officiële wallet gebruiken, maar worden daarvoor beloond met rente in de vorm van nieuw uitgegeven CLUB tokens.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
ClubCoin converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wat is Clubcoin?

ClubCoin, afgekort CLUB, is een peer-to-peer crypto valuta met een gedecentraliseerd consensus-gebaseerd systeem waar alle transacties zichtbaar zijn in een openbaar “logboek”. Dit betekent dat niemand de volledige controle heeft en alles geheel transparant is. Dit systeem staat het toe dat de valuta kan functioneren zonder afhankelijk te zijn van een centrale autoriteit. Het idee is dan ook om de controle te geven aan alle gebruikers van het netwerk.

Met ClubCoin kan je gemakkelijk geld overmaken tussen twee accounts. Ongeacht de grootte zal de transactie snel worden uitgevoerd en geconfirmeerd door het netwerk. Het maakt gebruik van een Proof of Stake (PoS) om de transacties veilig te maken. Dit houdt wel in dat je de officiële wallet moet downloaden en de wallet online moet houden om transacties te verifiëren. Daar staat tegenover dat je beloond zal worden met nieuw uitgegeven Clubcoins.

Crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Betrouwbare exchanges