Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

CoinFi

CoinFi (COFI) past blockchaintechnologie toe voor een nauwkeurigere en betrouwbaardere gegevensverzameling voor crowdsource-initiatieven en (markt)onderzoek. Het platform is bedoeld om handelaren in cryptovaluta’s te voorzien van de nauwkeurige actuele marktinformatie die noodzakelijk is om de juiste keuzes te maken. Daarbij ligt de nadruk op snelheid, zodat handelaren niet het juiste moment hoeven mis te lopen of door anderen ingehaald worden. CoinFi is gebouwd op de Ethereum blockchain en creëert zijn eigen COFI token. Professionele handelaren en datawetenschappers zorgen voor optimale beschikbaarheid van de gegevens voor handelaren.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
CoinFi converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is CoinFi (COFI)?

De oprichters van CoinFi hebben de blockchain technologie toegepast voor een nauwkeurige en betrouwbare dataverzameling. Deze informatie is bestemd voor crowdsource initiatieven, onderzoek en marktonderzoek. Met hun technologie willen ze handelaren in cryptocurrency voorzien van nauwkeurige real-time markt informatie die nodig is om de juiste keuzes te maken. Voor handelaren draait het allemaal om de juiste keuze op het juiste moment. Dat is alleen maar mogelijk als de informatie accuraat is.

Qua berichtgeving, maar ook qua timing. Snelheid speelt hier een grote rol. Als de huidige informatie niet snel genoeg beschikbaar is, dan kan een handelaar net het juiste moment mislopen. CoinFi bouwt dit op de Ethereum blockchain en creëert tevens de Coinfi token, op de markt als de COFI. CoinFi zorgt voor betrouwbare data door alles nauwkeurig te testen en prijsontwikkelingen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Alles gebeurt zo snel mogelijk, zodat de informatie beschikbaar is voordat iemand anders dit heeft. Het team achter CoinFi zorgt voor een continue ontwikkeling zodat de gebruikers kunnen rekenen op kloppende data.

Dankzij professionele handelaren en data wetenschappers wordt de blockchain data ingezet om de beschikbaarheid van de data altijd optimaal te houden. Tenslotte is continue ontwikkeling en vernieuwing nodig om de andere deelnemers voor te zijn. CoinFi zorgt daarom voor een deskundig team dat altijd verder denkt.

Waar koop ik CoinFi?

Er zijn nog niet veel exchanges die CoinFi aanbieden. De twee exchanges waar CoinFi te koop is zijn Kucoin en Gate.io. Bekijk voor welke cryptocurrency de COFI te kopen is. Nadat je jouw account hebt aangemaakt of je jouw account nog wilt aanvullen, koop je een van de cryptomunten voor het kopen van de COFI. Bekijk goed wat de trend van de COFI is. Dit wordt op de website van Kucoin inzichtelijk weergegeven. Je leest hier de trend van de komende uren.

Bepaal voor welke prijs jij de COFI wilt kopen en zet jouw transactie in gang. Meestal heb je voor het kopen van andere cryptomunten een van de bekende coins nodig als Bitcoin of Ethereum. In de wisselkoersen op Kucoin en Gate.io staat duidelijk aangegeven met welke cryptomunt jij de COFI kan kopen.

Waar verkoop ik CoinFi?

CoinFi verkoop je via dezelfde exchanges Kucoin en Gate.io. Andere exchanges waar de COFI te verkopen is, zijn Kybernetwork, Cobinhood, Fcoin en Idex. Ook bij deze exchanges geldt dat je ze kan inruilen voor de Bitcoin of Ethereum. Bekijk welke prijs jij het aantrekkelijkst vindt om COFI te verkopen.

Bij veel exchanges verruil je de COFI voor Ethereum of Bitcoin. Bij Gate.io kan je de COFI ook inruilen voor dollars. Handig voor het verkopen van een cryptomunt als COFI is de beschikbaarheid van een wallet. Hierin kan je de coins veilig in bewaren. Een geschikte wallet voor COFI is de MyEtherWallet.

CoinFi bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in CoinFi?

CoinFi is een van de netwerken die bijdraagt aan een nieuw financieel ecosysteem. Allemaal gebouwd met de blockchain technologie. Om de cryptomarkt inzichtelijker te maken, is een platform waar data veilig en overzichtelijk verzameld wordt essentieel. Voor veel handelaren is het daarom een goed platform om meer te weten te komen over de huidige cryptomunten. Om hier goede stappen in te zetten, is informatie essentieel. Daarom is het netwerk van CoinFi een uitkomst binnen de cryptomarkt en zou het fijn zijn als dit nog verder ontwikkeld wordt.

Op dit moment oogt het bedrijf zeer transparant en wordt op de website ruime informatie gegeven over het bedrijf. Verder wordt het team ook voorgesteld, zodat investeerders een beeld hebben bij de mensen achter de schermen. Inmiddels is de COFI behoorlijk in omloop en behoort COFI tot een van de cryptomunten die onderdeel zijn van de markt.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!