Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Covesting

Covesting (COV) is een open platform waar men bekende cryptocurrencies kan aanschaffen. Het platform is zowel op beginners als op ervaren handelaren gericht. Zij kunnen hier met elkaar in contact komen en elkaars handelsstrategieën overnemen. De investeringen die je op Covesting doet, zijn dankzij een handige monitoring tool goed in de gaten te houden. Op het platform kan geld verdiend worden door uitwisseling met de andere investeerders, maar ook door vergoedingen te verdienen, die worden uitbetaald in COV tokens. Covesting wil naast een handelsplatform ook een betrouwbaar en veilig platform zijn dat de benodigde informatie over handel in cryptovaluta aanbiedt.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Covesting converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Covesting?

Covesting heeft een plek binnen de cryptocurrency markt met de COV token. De COV token wordt gegenereerd met de blockchain technologie die zijn toepassen als exchange en handelsplatform. Hierbij richt Covesting zich op zowel de beginners als de ervaren handelaren. Beginners en gevorderden kunnen in contact zijn met elkaar en tevens elkaars handelsstrategieën kopiëren als zij willen. Voor een optimale uitwisseling van de cryptocurrencies biedt Covesting een open platform waar bekende cryptocurrencies aan te schaffen zijn. Dit alles door middel van overzichtelijke grafieken en tabellen.

Jouw investeringen zijn goed in de gaten te houden dankzij de monitoring tool. Altijd is het portfolio van jou up to date en beschikbaar. Het platform van Covesting is naar de personal computer en laptop ook toegankelijk via tablet en smartphone. Naast investeren is het mogelijk ook nog bij te verdienen via Covesting. Dat kan dankzij de uitwisseling met de andere investeerders en het verdienen van vergoedingen. Vergoedingen worden uitbetaald in COV tokens.

Betaal je zelf uit met de COV tokens, dan kan je rekenen op een korting van 50 procent op alle kosten. Covesting ziet zichzelf als meer dan een handelsplatform alleen. Het streven is een betrouwbaar en veilig platform te bieden die tevens voorziet van de benodigde informatie over cryptocurrency handel. Deze informatie is toegankelijk voor investeerders die actief zijn binnen Covesting. Helaas geldt dat alleen voor inwoners van de Verenigde Staten, maar dat komt meer door de regel en wetgeving van de Verenigde Staten zelf.

Waar koop ik Covesting?

De COV token van Covesting is te kopen met US Dollars, Bitcoin en Ethereum. Exchanges waar de COV wordt aangeboden is Kucoin, HitBTC, YoBit en Idex. Bekijk of het voor jou nodig is nog een account aan te maken of dat je al een account hebt bij een van deze exchanges. In het laatste geval is het kopen van de Covesting tokens binnen een paar stappen gedaan. Indien nodig vul je het aantal Bitcoins of Ethereum aan, om de gewenste aankoop te doen.

De COV token is een ERC20 token en gebouwd op het Ethereum platform. Wil je een wallet aanschaffen om jouw COV te beheren, dan is een wallet nodig die geschikt is voor ERC20 tokens. Heb je nog geen account bij een exchange? Dan biedt de website van Covesting een link naar de exchange waar je Bitcoin, Ethereum, Ripple of Litecoin kan kopen. Vanaf het begin helpt Covesting de toekomstige investeerders op weg, om succesvol de COV aankoop te doen.

Waar verkoop ik Covesting?

Het verkopen van COV kan via een account van Covesting zelf. Het account is aan te maken via de website. Deze is te gebruiken voor de koop en verkoop van de COV token. Hier hoef je niets voor te betalen. Het is geheel gratis om het account te maken. Vanaf dat moment profiteer je direct van de diensten van Covesting. Heb je via een andere exchange de COV gekocht, dan biedt Covesting een platform om de COV weer verder te verkopen. Naast Covesting is de COV ook te kopen via Kucoin, HitBTC, YoBit en Idex.

Covesting bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Covesting?

Wanneer je investeert in Covesting, draag je tevens bij aan de ontwikkeling van de cryptocurrency markt. Zeker omdat de markt nog zo onbekend is voor velen, is het aanbod van een uitgebreid en toegankelijk platform welkom. Naast deze eigenschappen is betrouwbaarheid en veiligheid ook heel belangrijk voor cryptocurrency netwerken. De website van Covesting laat direct blijken dat zij zeker voor een goede informatie voorziening staan.

Als nieuwe investeerder vind je hier voldoende om een beslissing te maken over het aangaan van digitale investeringen. Alles staat duidelijk beschreven en toegelicht. Het team achter Covesting is een veelzijdige groep met achtergronden in handel, investment banking, blockchains, Kunstmatige Intelligentie, data en fintech.

Wil je meer weten over het team, dan is dat te lezen op de website van Covesting. Met de kernwoorden transparantie, ervaring en passie streven zij ernaar om een ultiem handelsnetwerk aan te bieden voor handelaren over de hele wereld.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!