Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

DATA

DATA (DTA) is een blockchain platform met oplossingen voor adverteerders en bedrijven om advertenties te verzorgen. Om precies te zijn: DATA creëert advertentieprotocollen en technologie om de digitale advertentie-economie te verbeteren. DATA zorgt voor een effectieve inzet van advertenties en voor beloning naar behoren hiervoor van adverteerders. Daarmee lost DATA een probleem met de huidige systemen op, namelijk dat advertenties niet op de juiste plaatsen gepubliceerd worden en adverteerders daardoor meer betalen dan nodig is. Met behulp van Ad Flow, Data Flow en Token Flow zorgt DATA ervoor dat advertenties de doelgroep bereiken. De DTA token wordt gebruikt om beloningen en kosten uit te betalen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
DATA converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is DATA (DTA)?

Het blockchain platform biedt oplossingen voor het verzorgen van advertenties voor adverteerders en bedrijven. Het zorgt ervoor dat advertenties effectief worden ingezet en dat de adverteerders hier naar behoren voor beloond worden. Met het huidige systeem wil dat nog weleens mis gaan. De advertenties worden niet op de juiste plaatsen gepubliceerd en daardoor betalen adverteerders meer kosten dan nodig.

Hoewel de advertenties wel geplaatst worden, bereiken ze niet de bedoelde doelgroep waar ze juist voor gemaakt zijn. In zo’n geval bereikt de advertentie niet het beoogde effect. Met Ad Flow, Data Flow en Token Flow biedt Data oplossingen voor advertenties en adverteerders. Zo bieden ze een Ad flow vanaf de adverteerders en advertentienetwerken, de uitgevers en ontwikkelaars en vervolgens een weg richting de doelgroep. Alle partijen komen aan bod in het netwerk van Data.

Data staat voor Decentralized AI-Powered Trust Alliance. Dit blockchain netwerk creëert advertentie protocollen en technologie om de digitale advertentie economie te verbeteren. Met deze oplossingen moet fraude voorkomen worden. Met deze technologie brengen ze de eigen DTA token in omloop. Deze wordt gebruikt voor het uitbetalen van beloningen en kosten. Data beschikt over een groot team van directors, managers, adviseurs en wetenschappers om de technologie van Data te blijven ontwikkelen.

Waar koop ik DATA?

De exchanges waar je Data kan kopen is Kucoin, Huobi, Binance, CoinSwitch en DDEX. Wel is het bij al deze exchanges nodig om Bitcoin en Ethereum aan te schaffen. Alleen met deze cryptomunten kan je de Data kopen. Helaas is de Data niet te kopen met Euro’s of met iDeal. Bij Kucoin kan je Bitcoins en Ethereum kopen met iDeal.

Mocht je dus nog niet in bezit zijn van cryptomunten of een account bij een exchange, dan begin je bij Kucoin. Het aanmaken van een account is gratis en snel te doen. Bij het aanmaken van een account is het verplicht deze te vullen met cryptomunten. Zo heb je direct genoeg cryptocoins om te investeren in DTA.

Waar verkoop ik DTA?

Het verkopen van DTA verloopt via dezelfde exchanges als het kopen: Kucoin, Huobi, Binance, CoinSwitch en DDEX. Andere exchanges waar je de DTA ook kan inwisselen zijn Bibox, Hbus, Ethfinex, Uex, Kybernetwork en Coinbene. Er zijn verschillende platformen die je inzicht geven in de laatste koersprijzen en tevens de exchanges waar je Data kan verkopen.

Voor het verkopen is een wallet ook nodig. Een ander voordeel van deze platformen als Coincodex en Coinbase is dat ze je ook verwijzen naar een wallet die geschikt is voor DTA. Zo word je door Coincodex doorverwezen naar Atomic Wallet. Andere geschikte wallets voor DTA zijn MyEtherWallet, Ledger Wallet, Trezor en MetaMask.

DATA bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in DTA?

Data staat nog niet hoog op de exchanges. Wel is het duidelijk dat de DTA coin op meerdere exchange ingewisseld wordt, voor zowel koop als verkoop van de cryptocoin. Het doel van Data is zeker veelbelovend. Digitale advertenties zullen alleen maar toenemen. Zeker vanwege de opkomst van de digitale economie.

Mensen zijn steeds meer online te vinden en daarom is het publiek beter te bereiken via de digitale media. Om ervoor te zorgen dat dit ook eerlijk en betrouwbaar verloopt, zijn andere technieken en toepassingen nodig. Het initiatief van Data is daarom zeer veelbelovend en vooruitstrevend. Het sluit aan bij de nieuwe economie waar we heen gaan, waarbij digitalisering en decentralisering een grotere rol spelen. Wanneer je moet investeren in Data is een andere vraag.

Om het juiste moment te kiezen heb je de informatie van de exchanges nodig. Kucoin, Coinswitch en Coinbene bieden hiervoor de data om een goede keuze te maken. Allemaal zijn ze voorzien van grafieken en tabellen die de toekomstige koersprijzen weergeven. Het is aan jou om daarmee tot een beslissing te komen om op jouw manier bij te dragen aan het doel van Data.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!