Debitum

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Debitum converter

Wat is Debitum?

Debitum is een nieuw blockchain netwerk dat een ecosysteem vormt voor het verbinden van bedrijven, investeerders en dienstverlenende organisaties met organisaties als risicobeoordelaars, verzekeraars en schuldinzamelaars. Het doel van Debitum is om ondernemers van kapitaal te voorzien om hun onderneming op te starten en te laten groeien. Het ontvangen van kapitaal is niet heel eenvoudig voor ondernemers.

Debitum maakt gebruik van de digitale economie om kleine en startende ondernemers een lening te geven om een start te maken. In de huidige economie is het voor kleine ondernemingen moeilijk om een krediet aan te vragen. Debitum wil dat makkelijker maken, door leningen af te sluiten en te financieren. Wat ondernemers moeten doen is een aanvraag plaatsen op het platform van Debitum. Om het risico te verkleinen, moeten ze hiervoor wel een onderpand opgeven.

De bedoeling van Debitum om een totaalaanbod aan dienstverlening te verzorgen op het gebied van leningverstrekking. Dat wilt niet alleen zeggen dat zij de lening verzorgen, maar daarbij ook verzekeringen bieden en risicoanalyses uitvoeren. Binnen Debitum wordt gebruik gemaakt van een eigen token, de Debitum token dat wordt afgekort als DEB. Met de DEB kunnen deelnemers betalen voor de diensten van Debitum.

Waar koop ik Debitum?

De DEB coin is inmiddels bij veel exchanges te kopen. Debitum heeft een samenwerking afgesloten met de exchanges KuCoin en Lykke. Wel is het nodig eerst andere cryptomunten aan te schaffen. De DEB token is alleen maar te kopen in ruil voor de Ethereum of Bitcoin. Mocht je al in bezit zijn van een van deze cryptomunten, dan is het kopen van de DEB snel gedaan. Mocht de wisselkoers je bevallen, dan koop je de cryptomunt via de betreffende exchange.

Als de DEB de eerste cryptomunt is, dan moet je eerst een account aanmaken bij KuCoin of Lykke. Zodra je in bezit bent van een account, moet je deze nog aanvullen met cryptomunten. Meestal is dat de Bitcoin of Ethereum. Daarna kan je deze cryptomunten inruilen voor de DEB.

Waar verkoop ik Debitum?

Het verkopen van Debitum gaat via dezelfde exchanges als het kopen, namelijk KuCoin en Lykke. Voor het verkopen wil je er zeker van zijn dat je een goede prijs ervoor terugkrijgt. Bekijk daarom eerst goed de ontwikkeling van de DEB. Veel exchanges, waaronder KuCoin laten de trend zien met grafieken en tabellen.

Op de exchange is ook de verandering van de prijs te zien over de komende uren. Voor jou bepaal je aan de hand van deze informatie het geschikte moment om de DEB te verkopen. Ook dat kan meestal in ruil voor Bitcoin, Ethereum of US Dollars. Via veel websites en handelsplatformen is het mogelijk de huidige waarde van cryptomunten te achterhalen. Meestal gaat het om de meest recente waarde. De grafieken en tabellen geven een indruk van de ontwikkeling van de waarde.

Deze informatie kan handig zijn of het verkopen gunstig is of juist niet. Voor het handelen in cryptomunten is een wallet erg handig. Het wordt niet aangeraden jouw cryptomunten lange tijd in jouw exchange-account te bewaren. Voor DEB is een wallet van Lykke en de MyEtherWallet zeer geschikt.

Debitum bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Waarom investeren in Debitum?

Debitum is nog erg in ontwikkeling, maar er zit een ijverig team die bezig is het platform compleet te maken. Zo is de website al voorzien van veel informatie over het netwerk. Het is een goed netwerk die de blockchain technologie gebruikt. Het doel van Debitum is zeker vernieuwend. Kleine ondernemingen zijn zeer geholpen als dit nog beter van de grond komt en het een stevig netwerk wordt waar ze leningen kunnen afsluiten.

Niet alleen vanwege de toegankelijkheid, maar ook door de werkwijze van Debitum. Het is anders dan de standaard kredietverstrekkers. Naast startende ondernemingen is het ook voor investeerders een andere manier om te investeren. Voor alle partijen biedt Debitum een inzichtelijk platform voor leningen en investeringen.