Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Decentraland

Decentraland is een cryptovaluta én virtual reality platform gebaseerd op de Ethereum blockchain. Gebruikers op dit virtual reality (VR) platform kunnen creëren, ervaren en geld verdienen met VR content en applicaties.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Decentraland converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Decentraland (MANA) Koers

Volg in de grafiek hierboven de koers van Decentraland.

Decentraland bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Decentraland?

Met behulp van een VR headset kan je ronddwalen in een interactieve 3d wereld die gedecentraliseerd is en beheerd wordt door de gebruikers. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om dingen te ontdekken maar ook om je eigen deel van de wereld te creëren. Zo kan je bijvoorbeeld een stuk land kopen die wordt geregistreerd op de Ethereum blockchain, zodat dit een onuitwisbaar feit is en niemand dit van je af kan nemen.

Het project is al operatief maar is nog in de bèta fase. In 2018 is gepland om de volledige 3d wereld met VR support klaar te hebben inclusief de registraties op de Blockchain. Op de officiële website vind je de volledige Roadmap. Decentraland is open source en de broncode is te bekijken op de GitHub pagina.

Decentraland kopen

Je kunt Decentraland bij verschillende exchanges aanschaffen. Diverse handelsplatformen bieden een groot aantal crypto valuta aan. Om Decentraland te kunnen kopen op een exchange moet je een account aanmaken en vervolgen FIAT geld storten. Het proces om je bij een exchange aan te melden en te gaan handelen duurt doorgaans niet langer dan 12-48 uur. Zo gedaan dus en vervolgens kun je cryptomunten kopen.

Voordat je een exchange kiest, is het handig dat je weet hoe betrouwbaar ze zijn. Ook gebruiksgemak, support en crypto aanbod spelen een rol. Daarom raden we je aan om onze exchange reviews te lezen, een van onze favorieten is het Nederlandse Bitvavo.

Betrouwbare exchanges