Decentraland

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Decentraland converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021
Decentraland kopen
Bitvavo logo
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Decentraland (MANA) Koers

Volg in de grafiek hierboven de koers van Decentraland.

Decentraland bij Bitvavo
9.2/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Decentraland?

Decentraland is een cryptovaluta én virtual reality platform gebaseerd op de Ethereum blockchain. Gebruikers op dit virtual reality (VR) platform kunnen creëren, ervaren en geld verdienen met VR content en applicaties.
Met behulp van een VR headset kan je ronddwalen in een interactieve 3d wereld die gedecentraliseerd is en beheerd wordt door de gebruikers. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om dingen te ontdekken maar ook om je eigen deel van de wereld te creëren. Zo kan je bijvoorbeeld een stuk land kopen die wordt geregistreerd op de Ethereum blockchain, zodat dit een onuitwisbaar feit is en niemand dit van je af kan nemen.

Het project is al operatief maar is nog in de bèta fase. In 2018 is gepland om de volledige 3d wereld met VR support klaar te hebben inclusief de registraties op de Blockchain. Op de officiële website vind je de volledige Roadmap. Decentraland is open source en de broncode is te bekijken op de GitHub pagina.

Decentraland kopen

mana kopenEen platform waar je MANA kan aanschaffen is Binance. Dit crypto handelsplatform biedt een groot aantal cryptovaluta en voegt regelmatig meerdere handelscombinaties toe. Om Decentraland te kunnen kopen op Binance is er wel een tussenstap vereist omdat je hier niet direct Euro’s op kan storten. Eerst zal je Bitcoin moeten aanschaffen via een andere dienst om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen. In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe je dat kan doen. Meer informatie over Binance vind je hier.

Decentraland kopen via een exchange

Eerste stap: maak een gratis account aan

Klik de onderstaande link om een account aan te maken:

Ga direct naar Binance
Tip: maak een account aan op je mobiel!

  • Vind op Binance je “gewone” Bitcoin (BTC) ontvangstadres. Deze kan je vinden onder het menu item “Funds” > “Deposit Withdrawals”. Vind in deze lijst BTC Bitcoin en klik op “Deposit”. Hier krijg je een het ontvangstadres. Sla dit adres op, deze heb je nodig voor de volgende stap.

Decentraland kopen

Tweede stap: Bitcoin kopen met Euro’s en versturen naar Binance

Litebit

Na het aanschaffen van Bitcoin op LiteBit kan je hier direct je ontvangstadres invullen van de vorige stap. Als je het adres hebt ingevuld zal LiteBit een melding geven: “Super! Dit lijkt ons een geldig wallet adres”. Mocht je nog ergens over twijfelen heeft LiteBit telefonisch support op doordeweekse dagen.
litebit bitcoin

Coinbase
Als je Bitcoin wil kopen met creditcard of bankoverschrijving kan dit via Coinbase. Met de huidige actie krijg je ook nog €8,- korting bij aankoop van €85 of meer. Het aanschaffen van coins op Coinbase is zeer gebruiksvriendelijk. Zodra je Bitcoin op je account hebt staan kan je deze naar Binance sturen bij “Accounts”, dan “BTC Wallet” en vervolgens “Verzenden”. Als je hier je Binance ontvangstadres invult van de vorige stap zal Coinbase het binnen enkele uren overmaken.

Derde stap: handel Bitcoin voor MANA Decentraland op Binance

  • Binnen enkele uren zal je BTC op Binance staan en kan je er MANA mee kopen. Onder het tabje “Exchange” ga je op zoek naar MANA/BTC en vul je in hoeveel je wil kopen. Bij het kopen kan je het tabje “Market” selecteren, vul hier in hoeveel BTC je wil spenderen en Binance koop vervolgens Decentraland voor de huidige marktprijs.

Tip: als je winst hebt gemaakt kan je dit eenvoudig weer omzetten naar Euro’s door bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde toe te passen. Coinbase en LiteBit bieden beiden de mogelijkheid Euro’s op je bankrekening te storten.

Alternatieve exchange om Decentraland te kopen

Voordat je een exchange kiest, is het handig dat je weet hoe betrouwbaar ze zijn. Ook gebruiksgemak, support en crypto aanbod spelen een rol. Daarom raden we je aan om onze exchange reviews te lezen, een van onze favorieten is het Nederlandse Bitvavo.

Betrouwbare exchanges