Dent

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Dent converter

Dent koers

Bekijk de actuele koers van de cryptomunt Dent.

Dent bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Wat is Dent?

Dent is een platform dat gericht is op mobiele data. Mobiele gegevens worden door middel van de blockchain technologie beschikbaar gesteld voor telefoonmaatschappijen en gebruikers. De laatste groep kan via Dent onderling mobiele gegevens kopen, verkopen of doneren via de blockchain. Inmiddels wordt Dent al gebruikt door maar liefst 10 miljoen gebruikers. Het platform is geheel open en transparant als het gaat om het delen van mobiele data. Dankzij de blockchaintechnologie kunnen gebruikers een pakket aanschaffen die geheel aansluit bij hun behoeften. Juist die openheid is wat Dent onderscheid van de huidige mobiele data markt.

Beschikbare pakketten en mogelijkheden worden niet in een andere markt zo inzichtelijk aangeboden zoals Dent doet. Een ander voordeel van Dent is dat het gebruik niet regionaal gebonden is. Bij de huidige telecombedrijven stijgen de kosten zodra gebruikers buiten de regio van hun data plan zitten. Met Dent hoeven gebruikers daar geen zorgen meer over te maken. Dent biedt een wereldwijde mobiele data waar de service en kosten gelijk blijven. Gebruikers hoeven zich niet meer zorgen te maken over internationale data roaming kosten. Naast een globale marktplaats bieden ze tevens een peer-to-peer markt aan, waarbij gebruikers onderling data kunnen uitwisselen.

Als laatste betalen gebruikers waar ze ook gebruik van maken. Je betaalt niet te veel of te weinig, maar precies waar jij om vraagt. Als ruilmiddel biedt Dent de gelijknamige token aan. Deze is door de gebruikers te verdienen door data beschikbaar te stellen, het deelnemen aan games, invullen van vragenlijsten of video’s bekijken van sponsoren.

Waar koop ik Dent?

De cryptocoin Dent is inmiddels bij meerdere exchanges te kopen. Wel moet je voor het aanschaffen in bezit zijn van cryptomunten als Bitcoin of Ethereum. Beschik je al over een van deze munten, dan is het kopen van Dent snel gedaan en kan je terecht bij een van de volgende exchanges: Bitvavo, Litebit, Bitonic, BTC Direct, Anycoin Direct en Changelly. Helaas is het nog niet mogelijk met Euro’s Dent te kopen. Mocht je nog niet in bezit zijn van cryptomunten, dan is dat heel eenvoudig op te starten via de genoemde exchanges. Binnen enkele stappen maak je een account aan die je aanvult met Bitcoin of Ethereum. Vervolgens wissel je deze in voor de hoeveelheid Dent van jouw keuze

Waar verkoop ik Dent?

Om Dent te verkopen heb je de keuze uit diverse exchanges: Binance, Latoken, Cashierest, UPit, Bittrex, Vebitcoin, CoinBene, KuCoin, HitBTC, Coinrail, Idex, Liquid, DDex, Bitbns, BitBox, Allbit, CoinPlace, WazirX, CoinZest, Radar Relay, CPDAX, Lykke Exchange, FCoin en Coinzest. Wil je weten wat de verschillende koersprijzen zijn en exchanges vergelijken? Kijk dan op platformen als Coinmarketcap.com om de koersprijs te vinden met (crypto)munten als Tether (USDT), de Zuid-Koreaanse Won (KRW), WETH en QASH. De hoeveelheid exchanges die handelen in Dent is enorm. Zoek daarom de exchanges uit met de gunstige koersprijs en verdiep je tevens in de ontwikkeling van de Dent. Deze wordt op platformen en exchanges vrijwel altijd aangegeven in grafieken en percentages, zodat je een goed beeld hebt van de ontwikkeling van de prijs.

Dent bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Waarom investeren in Dent?

Exchanges bieden voldoende inzicht in de waarde van de Dent. De vraag is alleen waarom investeren in Dent gunstig is. Volgens coincentral.com is Dent een cryptocurrency die zeker de aandacht verdient. Reden hiervoor is dat mobiele data een geheel andere functie krijgt dan op dit moment het geval is. Daarnaast wordt het op een andere manier op de markt gebracht en krijgen gebruikers meer invloed in het aanschaffen van de mobiele data. De openheid, toegankelijkheid en het type aanbod is vernieuwend en sluit juist meer aan bij de behoefte van veel gebruikers van mobiele data. Het is een product dat altijd in omloop zal zijn en een grotere rol gaat spelen. Daarom is het een goede zet van Dent om dit door middel van de blockchain technologie te vernieuwen.