Tip
Koop of verkoop crypto-CFD's bij Libertex
X

Dent

Dent (DENT) is een cryptoproject met focus op de mobiele data industrie. Het biedt een marktplaats waarop men overgebleven belminuten of mobiele data kan kopen en verkopen. Zo kan er gehandeld worden in het beltegoed dat iemand aan het eind van de maand overhoudt en dat voor een ander juist heel goed van pas komt. Het is ook mogelijk om je overgebleven beltegoed via Dent aan iemand te doneren. Meer dan 17 miljoen mensen maken al gebruik van Dent. DENT is de utility token die enkel op het platform zelf gebruikt wordt. Het is een ERC20-token, en is dus gebaseerd op de blockchain van Ethereum.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Dent converter
Ga naar Libertex Snelst groeiende Crypto aanbieder 2022
Dent kopen
libertex logo
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Dent koers

Bekijk de actuele koers van de cryptomunt Dent. Analyseer of het verstandig is deze crypto coin nu te kopen of juist te verkopen.

Dent bij Libertex
9/10
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Wat is de crypto Dent?

Dent is naast crypto currency een platform dat gericht is op mobiele data. Mobiele gegevens worden door middel van de blockchain technologie beschikbaar gesteld voor telefoonmaatschappijen en gebruikers. De laatste groep kan via Dent onderling mobiele gegevens kopen, verkopen of doneren via de blockchain. Inmiddels wordt Dent al gebruikt door maar liefst 10 miljoen gebruikers. Het platform is geheel open en transparant als het gaat om het delen van mobiele data. Dankzij de blockchaintechnologie kunnen gebruikers een pakket aanschaffen die geheel aansluit bij hun behoeften. Juist die openheid is wat Dent onderscheid van de huidige mobiele data markt.

Beschikbare pakketten en mogelijkheden worden niet in een andere markt zo inzichtelijk aangeboden zoals Dent doet. Een ander voordeel van Dent is dat het gebruik niet regionaal gebonden is. Bij de huidige telecombedrijven stijgen de kosten zodra gebruikers buiten de regio van hun data plan zitten. Met Dent hoeven gebruikers daar geen zorgen meer over te maken. Dent biedt een wereldwijde mobiele data waar de service en kosten gelijk blijven. Gebruikers hoeven zich niet meer zorgen te maken over internationale data roaming kosten. Naast een globale marktplaats bieden ze tevens een peer-to-peer markt aan, waarbij gebruikers onderling data kunnen uitwisselen.

Als laatste betalen gebruikers waar ze ook gebruik van maken. Je betaalt niet te veel of te weinig, maar precies waar jij om vraagt. Als ruilmiddel biedt Dent de gelijknamige cryptocoin aan. Deze is door de gebruikers te verdienen door data beschikbaar te stellen, het deelnemen aan games, invullen van vragenlijsten of video’s bekijken van sponsoren.

Waar Dent kopen?

De cryptocoin Dent is inmiddels bij meerdere exchanges te kopen. Wel moet je voor het aanschaffen in bezit zijn van cryptomunten als Bitcoin of Ethereum. Beschik je al over een van deze munten, dan is het kopen van Dent crypto snel gedaan en kan je terecht bij een van de volgende exchanges: Bitvavo, Litebit, Bitonic, BTC Direct, Anycoin Direct en Changelly. Helaas is het nog niet mogelijk met Euro’s Dent te kopen. Mocht je nog niet in bezit zijn van cryptomunten, dan is dat heel eenvoudig op te starten via de genoemde exchanges. Binnen enkele stappen maak je een account aan die je aanvult met Bitcoin of Ethereum. Vervolgens wissel je deze in voor de hoeveelheid Dent crypto van jouw keuze, die jij wil kopen.

Waar verkoop ik Dent crypto?

Naast het kopen van Dent crypto kan je ook voor verkoop kiezen. Om Dent crypto te verkopen heb je de keuze uit diverse exchanges: Binance, Latoken, Cashierest, UPit, Bittrex, Vebitcoin, CoinBene, KuCoin, HitBTC, Coinrail, Idex, Liquid, DDex, Bitbns, BitBox, Allbit, CoinPlace, WazirX, CoinZest, Radar Relay, CPDAX, Lykke Exchange, FCoin en Coinzest. Wil je weten wat de verschillende koersprijzen zijn en exchanges vergelijken? Kijk dan op platformen als Coinmarketcap.com om de koersprijs te vinden met (crypto)munten als Tether (USDT), de Zuid-Koreaanse Won (KRW), WETH en QASH. De hoeveelheid exchanges die handelen in Dent crypto is enorm. Zoek daarom de exchanges uit met de gunstige koersprijs en verdiep je tevens in de ontwikkeling van de Dent. Deze wordt op platformen en exchanges vrijwel altijd aangegeven in grafieken en percentages, zodat je een goed beeld hebt van de ontwikkeling van de prijs.

Dent bij Libertex
9/10
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Waarom investeren in Dent crypto?

Exchanges bieden voldoende inzicht in de waarde van de Dent crypto. De vraag is alleen waarom investeren en het kopen van Dent gunstig is. Volgens coincentral.com is Dent een cryptocurrency die zeker de aandacht verdient. Reden hiervoor is dat mobiele data een geheel andere functie krijgt dan op dit moment het geval is. Daarnaast wordt het op een andere manier op de markt gebracht en krijgen gebruikers meer invloed in het aanschaffen van de mobiele data. De openheid, toegankelijkheid en het type aanbod is vernieuwend en sluit juist meer aan bij de behoefte van veel gebruikers van mobiele data. Het is een product dat altijd in omloop zal zijn en een grotere rol gaat spelen. Daarom is het een goede zet van Dent om dit door middel van de blockchain technologie te vernieuwen. Kortom, het investeren en kopen van Dent crypto is een verstandige keuze.

Betrouwbare exchanges