DigixDao

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
DigixDao converter
DigixDao omschrijving

Op deze pagina lees je over DigixDAO Kopen, DigixDAO Koers en Wat is DigixDAO?

DGD DigixDAO koers

DGD DigixDAO kopen

DigixDAO is op een klein aantal exchanges te koop. Binance is hiervan de grootste en meest liquide en is daardoor aanbevolen. Lees op deze pagina meer over Binance. Je hebt wel eerst Bitcoin nodig om DigixDAO te kunnen kopen; in de onderstaande stappen lees je hoe je dat kan doen:

1. Maak een nieuwe account op Binance

Maak via onderstaande link een nieuwe account aan. Dit is enkele minuten werk en is een email verificatie voor nodig.

Ga nu naar Binance en maak een account
Tip: maak een account aan op je mobiel!

2. Vind je Bitcoin (BTC) wallet adres

Als je bent ingelogd op Binance ga je in het menu boven naar Funds > Deposits Withdrawals. In de lijst die je te zien krijg ga op zoek naar BTC (Bitcoin) en klik vervolgens op de kop Deposit naast BTC. Hier krijg je een code. Sla deze goed op, deze heb je nodig in de volgende stap.

quantstamp kopen

3. Koop DigixDAO en verstuur naar Binance

Er zijn twee methoden om Bitcoin te kopen met Euro’s:

  • iDeal
  • Creditcard

iDeal: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen kan je je BTC wallet adres van stap 2 invullen en je tegoeden worden direct naar Binance gestuurd.

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling

Creditcard: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met creditcard is Coinbase. Dit is een van de grootste Bitcoinbedrijven ter wereld. Als je meer dan €85 aan Bitcoin haalt krijg je nog eens €8 extra aan Bitcoin gratis erbij. Als je Bitcoin hebt gekocht op Coinbase staan deze in je Coinbase wallet. Ga vervolgens naar Accounts en klik vervolgens op Verzenden. Vul hier je BTC adres in van stap 2 en je tegoeden zullen naar Binance worden gestuurd.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; later kan je betalen op je PC of via de handige app!

4. Koop DGD (DigixDAO ) op Binance

Als je tegoeden beschikbaar zijn, ga naar Exchange en dan Basic. Ga in het rechter menu op zoek naar DGD/BTC. Hier kan je bieden hoeveel BTC je voor DGDwil betalen, maar je kan ook kiezen voor het tabje Market, dan kan je DigixDAO voor de huidige marktprijs kopen.

Tip: je kan je winsten ook gemakkelijk weer verkopen via LiteBit of Coinbase!

DigixDAO kopen

 

Wat is DigixDAO?

DigixDAO, afgekort DGD, is een cryptovaluta gemaakt in 2016 door Digix. DAO staat voor “Decentralized Autonomous Organization”. DigixDAO is een manier om samen een digitaal goud betaalsysteem te maken op de blockchain. Alle bezitters van DGD “coins” of “tokens” hebben zeggenschap in de beslissingen die Digix neemt. In plaats van aandelen uit te geven, gebruikt DigixDAO dus tokens. Als beloning voor je participatie ontvang je een deel van de transactiekosten van DGD transacties, afhankelijk van hoeveel DGD je bezit.

Overige bronnen:

Populariteit DigixDAO

Onderstaand vind je een grafiek met de trends in het Google zoekvolume naar de term “DigixDAO”. Dit kan een indicator zijn van de populariteit van de coin in de loop der tijd. Let op dat dit niet het koersverloop is.