district0x

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
district0x converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021
district0x kopen
Bitvavo logo
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is District oX?

District0x staat bekend als het eerste sociale netwerk dat zijn basis heeft in blockchains. Het heeft de structuur van verschillende communities. Vanwege deze structuur is de term district in de naam verwerkt. Naast communities zijn er ook meerdere gedecentraliseerde markten waarbij alle betrokkenen kunnen ontwikkelen, bewerken en besturen. Het wordt ondersteund door Ethereum, Aragon en IPFS. Bekijk de website en je ziet direct dat je deel gaat uitmaken van een community als je gaat investeren in district0x.

Alles komt samen in Aragon, een platform waar de organisaties en entiteiten van district0x op samen komen. Het is een plek waar gebruikers kennis maken met de districten. Alle gevormde districten krijgen namelijk een Aragon entity. Ieder district biedt zijn eigen diensten en ook zijn eigen aandelen. Zo zijn er districten die een marktplaats vormen voor diverse echanges.

Waar koop ik District 0X?

Alle gebruikers van district0x hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het netwerk met het beheer van district0x Network Token. Hiervoor is het beheer van een wallet wel vereist. De MyEtherWallet is de meest aanbevolen wallet voor district0x token. Op meerdere exchanges wordt de district0x aangeboden, zoals Coinbase, Cex.io en Coinmama.

Afhankelijk van het land waar je woont, heb je toegang tot een van de exchanges. Meestal zijn de exchanges voor de meeste landen wel beschikbaar. Betalingen verlopen via credit cards en bankbetalingen. Inwisselen tegen andere cryptocurrencies is ook een optie.

Waar verkoop ik District 0X?

Op dezelfde exchanges is district0x aan te bieden om in te ruilen. Heb jij meerdere van deze cryptomunten bij elkaar verzameld? Dan verkoop je via de exchange deze weer in om het aantal gebruikers van district01 te doen verhogen. Op deze manier draag jij bij aan uitbreiding van de community en het in stand houden van het netwerk van district0x.

district0x bij Bitvavo
9.2/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat maakt District 0X uitzonderlijk?

De district0x is niet een standaard cryptomunt zoals de Bitcoin of de Ethereum. Deze cryptomunt biedt kansen binnen het district en de community op district0x. Het geeft de eigenaren rechten in hun district. Als eerste biedt het je toegang tot de District Registry. Een voting omgeving die deuren opent naar weer exclusieve diensten van het netwerk. Met het bezit van de district0x token krijgen eigenaren meer invloed binnen de online community. Het is een slim systeem.

Door het online platform vorm te geven als een online gemeenschap, geef je de gebruikers het idee invloed te hebben op de waarde en het beheer van hun munt. Als eigenaar heb je ook meer controle over wat er met jouw district0x munten gebeurt en hoe erin wordt geïnvesteerd. Het is een middel om jouw community binnen district0x te onderhouden en verder te ontwikkelen, zodat deze nog jarenlang actief is binnen de digitale communities en cryptomunten.

Betrouwbare exchanges