Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

District0x

District0x (DNT) crypto is het allereerste sociale netwerk op basis van blockchains. Het netwerk is gestructureerd in verschillende communities. Daarnaast zijn er meerdere gedecentraliseerde markten op het platform waar alle gebruikers de mogelijkheid hebben om te ontwikkelen, bewerken en besturen. De District0x crypto wordt ondersteund door Ethereum, maar alles komt vooral samen in Aragon, het platform voor alle organisaties en entiteiten van District0x. Ieder district biedt hier zijn eigen diensten en aandelen aan. Het District0x Network Token (DNT) biedt alle gebruikers van District0x de mogelijkheid om aan het netwerk deel te nemen. Het geeft eigenaren van de DNT coin rechten in hun eigen district op het netwerk.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
District0x converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is District0x?

District0x staat bekend als het eerste sociale netwerk dat zijn basis heeft in blockchains. Het heeft de structuur van verschillende communities. Vanwege deze structuur is de term district in de naam verwerkt. Naast communities zijn er ook meerdere gedecentraliseerde markten waarbij alle betrokkenen kunnen ontwikkelen, bewerken en besturen. Het wordt ondersteund door Ethereum, Aragon en IPFS. Bekijk de website en je ziet direct dat je deel gaat uitmaken van een community als je gaat investeren in de district0x crypto.

Alles komt samen in Aragon, een platform waar de organisaties en entiteiten van district0x op samen komen. Het is een plek waar gebruikers kennis maken met de districten. Alle gevormde districten krijgen namelijk een Aragon entity. Ieder district biedt zijn eigen diensten en ook zijn eigen aandelen. Zo zijn er districten die een marktplaats vormen voor diverse echanges.

Waar koop ik District0x?

Alle gebruikers van district0x hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het netwerk met het beheer van district0x Network Token. Hiervoor is het beheer van een wallet wel vereist. De MyEtherWallet is de meest aanbevolen wallet voor het bewaren van district0x coins. Op meerdere exchanges wordt de district0x aangeboden, zoals Coinbase, Cex.io en Coinmama.

Afhankelijk van het land waar je woont, heb je toegang tot een van de exchanges. Meestal zijn de exchanges voor de meeste landen wel beschikbaar. Betalingen verlopen via creditcards en bankbetalingen. Inwisselen tegen andere cryptocurrencies is ook een optie.

Waar verkoop ik District0x?

Op dezelfde exchanges is district0x aan te bieden om in te ruilen. Heb jij meerdere van deze cryptomunten bij elkaar verzameld? Dan verkoop je via de exchange deze weer in om het aantal gebruikers van district01 te doen verhogen. Op deze manier draag jij bij aan uitbreiding van de community en het in stand houden van het netwerk van district0x.

Wat maakt District0x uitzonderlijk?

De district0x coin is niet een standaard cryptomunt zoals de Bitcoin of de Ethereum. Deze crypto biedt kansen binnen het district en de community op district0x. Het geeft de eigenaren rechten in hun district. Als eerste biedt het je toegang tot de District Registry. Een voting omgeving die deuren opent naar weer exclusieve diensten van het netwerk. Met het bezit van de district0x token krijgen eigenaren meer invloed binnen de online community. Het is een slim systeem.

Door het online platform vorm te geven als een online gemeenschap, geef je de gebruikers het idee invloed te hebben op de waarde en het beheer van hun munt. Als eigenaar heb je ook meer controle over wat er met jouw district0x coins gebeurt en hoe erin wordt geïnvesteerd. Het is een middel om jouw community binnen district0x te onderhouden en verder te ontwikkelen, zodat deze nog jarenlang actief is binnen de digitale communities en cryptomunten.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!