Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

EncrypGen

EncrypGen is een blockchain-platform om vertrouwelijk genetische gegevens (over bijvoorbeeld gezondheid en leefstijl) uit te wisselen. Het is een soort marktplaats waar personen hun gegevens anoniem verkopen aan wetenschappelijke onderzoekers, farmaceutische organisaties en andere commerciële gezondheidsspecialisten. $DNA is de utility-token die gebruikt wordt voor de aan- en verkoop van genetische gegevens. Het is een op het Ethereum-netwerk gebouwde ERC20 token en heeft in februari 2021 via een swap de originele token, DNA (geïntroduceerd in 2017), vervangen. Wie toekomst ziet in het project EncrypGen, kan nu $DNA kopen en speculeren op een mooie koersstijging op de lange termijn.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
EncrypGen converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

EncrypGen koers

Bekijk de actuele koers van EncrypGen koers.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Encrypgen?

Encrypgen richt zich op het uitwisselen van genetische data voor onder andere wetenschappelijke onderzoeken en farmaceutische laboratoria. Zij gebruiken deze data veelal voor hun onderzoeken naar nieuwe behandelingen en geneesmethoden. Resultaten van DNA onderzoeken kunnen hen daarbij helpen en daarom is de uitwisseling van deze data zo belangrijk. Encrypgen is het eerste blockchain platform dat de blockchain technologie hiervoor gebruikt. Hiervoor hebben zij Gene-Chain ontwikkeld, een marktplaats speciaal voor genetische gegevens.

Wat Gene-Chain uniek maakt is dat de genetische gegevens in bezit blijven van de eigenaren van de DNA gegevens. Het gaat hier tenslotte om gevoelige data, maar wel data dat essentieel is voor medische en farmaceutische onderzoeken. Encrypgen biedt een veilig platform waar DNA gegevens beschikbaar worden gesteld voor wetenschappelijk onderzoekers, artsen, farmaceutische organisaties en andere gezondheidsspecialisten. Onder deze DNA gegevens vallen onder meer gezondheidsgegevens, familiegegevens, leefstijl gegevens en fenotype informatie.

Allemaal informatie dat een waardevolle bijdrage kan leveren aan gezondheidsonderzoeken en de medische onderzoeken. De beschikbaarheid en het combineren van deze data, kan nieuwe inzichten geven in de onderzoeken. Ecrypgen heeft de DNA token ontwikkeld waarmee de uitwisseling van de DNA gegevens plaats kunnen vinden op het platform. Daarnaast is de DNA token uit te wisselen met andere cryptocurrencies.

Waar koop ik Encrypgen?

De token van Encrypgen is op de exchanges te herkennen aan de afkorting DNA. Exchanges waar je DNA kan kopen zijn Binance, Coinbase, Gate,io, Kucoin, OKex, EtherDelta en Forkdelta. De DNA is te kopen met cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. Zorg er daarom eerst voor dat je voldoende van deze munten hebt, voordat je de DNA gaat kopen. Op de website van Ecrypen is het mogelijk te bekijken hoeveel je precies nodig of hoeveel DNA je kan kopen van het Bitcoin of Ethereum dat je beschikbaar hebt.

Encrypgen maakt gebruik van de Ethereum blockchains. De DNA token is dus een ERC20 token. Mocht je ook een wallet willen gebruiken, zorg er dan voor dat je een wallet hebt die ERC20 tokens ondersteunt. Encrypgen heeft hiervoor een wallet beschikbaar, de Metmask wallet. Deze is geschikt om DNA tokens in op te slaan, te versturen en te ontvangen.

Waar verkoop ik Encrypgen?

Vanuit de wallet is het verkopen van tokens als de DNA token veel veiliger, sneller en makkelijker. Mocht je graag de DNA tokens willen verkopen, dan kan dat via exchanges als Idex, Altilly, OKEx, Kucoin, Cryptopia en Forkdelta. Als je wilt verkopen, dan wil je het liefste een zo voordelig mogelijke prijs ontvangen voor jouw DNA tokens. Om erachter te komen waar je zo gunstig mogelijk jouw DNA tokens kan verkopen, kan je terecht bij platformen als CoinSwitch en Worldcoinindex. Deze laten de laatste koersprijzen zien en tevens de eerdere en de toekomstige verwachtingen van de waarde van de Ecrypgen token. Deze cijfers helpen jou te bepalen of het verkopen van de DNA token een gunstige zet is of dat je beter nog een tijdje kan wachten. Hier kunnen de grafieken, tabellen en cijfers je bij op weg helpen.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Encrypgen?

Het doel van Encrypgen is behoorlijk breed. Met jouw investering draag je bij aan de onderzoeken voor de genezing van uiteenlopende ziekten en dat kan een persoonlijke motivatie zijn om te investeren in de DNA token. Daarnaast is de opzet van Encrypgen erg uniek. Het aanbieden van DNA gegevens, maar deze wel in bezit te houden van de DNA eigenaren. DNA wordt steeds belangrijker voor onderzoeken, maar veiligheid en betrouwbaarheid moet hierin wel samen gaan.

Juist de laatste technologieën zorgen er helaas voor dat gegevens niet altijd veilig zijn. Mensen willen wel DNA gegevens beschikbaar stellen, maar hebben hun twijfels bij de veiligheid en inderdaad de zeggenschap over de gegevens. Encrypgen biedt deze zekerheid wel. Aangezien genetisch materiaal steeds essentiëler wordt, zal de vraag naar databases als Encrypgen alleen maar groter worden

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!