Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Everex

Het bedrijf Everex (EVX) richt zich op financiële technologie en is gespecialiseerd in de toepassing van blockchains. Het bedrijf verzorgt oplossingen voor internationale betalingen, handel en leningen. Deze diensten zijn volledig gedecentraliseerd. Drijvende krachten achter het initiatief zijn financiële experts. Everex heeft met EVX zijn eigen token, die meerdere functies heeft om bijvoorbeeld microfinancieringen te faciliteren en het platform van Everex vorm te geven. De token is nodig om gebruik te kunnen maken van de features op het platform. Ondernemers of individuen die zich bij Everex aansluiten, kunnen EVX verdienen, bijvoorbeeld door een lening op tijd terug te betalen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Everex converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Everex koers

Bekijk in de grafiek de koers van Everex.

Everex bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Everex?

Het bedrijf Everex heeft zich gericht op de financiële technologie. Gespecialiseerd in het toepassen van blockchains verzorgen zij oplossingen voor internationale betalingen, handel en leningen. De diensten van Everex zijn volledig gedecentraliseerd. Het is duidelijk een organisatie wat zich helemaal gericht heeft op de financiën. Wanneer je de website van Everex bezoekt, stellen ze jou voor aan het gehele team op de pagina About.

Het is een veelzijdig team dat de oprichter Alexi Lane ondersteunt in het onderhouden van dit netwerk. Zoals te verwachten is, zitten er veel financieel experts in dit team. Allemaal leveren zij hun bijdrage aan Everex. De token van Everex wordt genoteerd als EVX. Deze token heeft meerdere functies om de Everex microfinancieringen en platform vorm te geven. Wanneer jij je aansluit bij Everex is het handig de EVX aan te schaffen, zodat je ook gebruik kan maken van de features op het platform.

Wanneer ondernemers of individuen zich aansluiten bij Everex, kunnen zij EVX verdienen. Dat kan bijvoorbeeld door op tijd een lening terug te betalen.

Waar koop ik Everex?

De Everex (EVX) token is verkrijgbaar via verschillende exchanges. Voor het kopen van de EVX heb je geen andere cryptomunten nodig. Je kan EVX kopen en met iDeal betalen. Welke prijs je betaalt kan verschillen per exchange. Zoek daarom goed uit welke exchange de voordelige prijs aanbiedt. Bekijk ook goed wat de koers de komende uren en dagen gaat doen. Dit kan je een indruk geven van de waarde van de EVX voor de komende periode.

Exchanges waar je EVX kan kopen in ruil voor andere cryptomunten zijn onder meer Binance, Huobi, HitBTC en Okex. Munten die in te ruilen zijn, zijn Bitcoin en Ethereum. De koers verschilt vaak wel per ruil en exchange. Het vraagt daarom wel enig onderzoek om EVX te kopen voor een voordelige prijs.

Waar verkoop ik Everex?

Het verkopen van de Everex (EVX) gebeurt tevens op diverse exchanges en ook hiervoor gelden verschillende wisselkoersen. In tegenstelling tot het kopen, zoek je voor het verkopen de meest hoge prijs uit waarvoor de EVX in te wisselen is. Let daarom bij de voorspellingen op of de huidige prijs nog gaat stijgen.

Indien de verwachting is dat de prijs over een paar dagen hoger is, dan is wachten wellicht raadzamer. Uiteraard is het aan jou welke prijs het meest ideaal is om de EVX te verkopen. Je kan de EVX verkopen tegen andere cryptomunten. In dat geval kan je ook de ruil selecteren met de hoogste koersprijs van die dag.

Everex bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Welke wallet gebruik ik voor de Everex?

Via de website van Everex is de Everex wallet aan te schaffen. Dit is zelfs een multicurrency wallet waarmee zelfs meerdere bezittingen verhandeld kan worden. De wallet is gebouwd voor Ethereum tokens waarvan de EVX er een van is. Een ander voordeel van deze wallet is dat deze ook te gebruiken is op de telefoon.

De wallet is heel eenvoudig aan te schaffen. Maak een eigen account aan of maak deze aan met Facebook of je eigen telefoonnummer. Na deze aankoop kan jij vanuit deze wallet jouw aankopen en verkopen makkelijk coördineren. Zo ben je altijd in staat de EVX te kopen of te verkopen op het juiste moment die goed aansluit bij de ontwikkelingen van Everex.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!