Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Experty

Experty (EXY) is een cryptocurrency die gebruikt wordt op het platform Experty, een op blockchain-technologie gebaseerde versie van LinkedIn. Hier etaleren experts (zoals ontwikkelaars, analisten, technici, consultants en influencers) uit alle delen van de wereld hun deskundigheid. Binnen vak-pools wordt voor onderling advies, reviews, feedback en webinars betaald met EXY. Buiten het Experty-platform is de coin niet zo handig als betaalmiddel, maar het is wel mogelijk om ermee te handelen. Er zijn een aantal kleinere exchanges die EXY in het assortiment hebben.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Experty converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Experty?

Experty brengt door middel van de blockchain technologie meerdere experts samen. Denk daarbij aan analisten, adviseurs, influencers, ontwikkelaars en consultants. Allemaal expertises die elkaar kunnen aanvullen en verder kunnen ontwikkelen. Met behulp van Experty ICO komen deze deskundigen samen op een platform die dankzij de blockchain technologie geavanceerder en veiliger werkt. Interesses, vakgebieden en deskundigheid die op elkaar aansluiten, weten elkaar sneller te vinden. Deze experts komen in contact met elkaar met behulp van uiteenlopende communicatiemiddelen als messaging, voice en video calls.

Tot nu toe blijft het nog bij deze communicatiewijze, maar in 2019 wilt Experty dit uitbreiden naar screen sharing en group calls. Dit sluit uiteraard nog beter aan bij de huidige en toekomstige technologie en behoeften van de betrokkenen. Uiteindelijk is het nog mooier om elkaar ook te zien, wanneer je in contact bent met elkaar. Experty heeft als doel professionele kennis samen te brengen en heeft daarvoor een model ontwikkeld met behulp van de blockchain technologie.

Aansluiten hebben zij de EXY token ontwikkeld. Dit is de token die gebruikt wordt op het gedecentraliseerde ecosysteem en weet Experty op deze manier een nog betere positie te verkrijgen als blockchain platform. De EXY token wordt ingezet voor de betalingen op het Experty platform, het toekennen van toegang aan gebruikers tot features op het platform zoals rapportages en webinars, voorschot van gebruikers die experts zijn op het gebied van blockchains.

Waar koop ik Experty?

De EXY token is op het platform van Experty verkrijgbaar. Deze is te betalen met credit card en met cryptomunten als onder meer Ethereum en Bitcoin. Om de EXY te kopen is een account bij KuCoin nodig. Dit is de enige exchange waar je EXY kan kopen, zonder dat je in bezit bent van andere cryptocurrencies. Je maakt eerst een account aan bij KuCoin die je aanvult met cryptomunten als Ethereum of Bitcoin. Wanneer je eenmaal in bezit bent van deze munten, dan kan je de EXY aanschaffen. Helaas is de EXY niet met Euro’s te kopen via iDeal. Een account bij een exchange als KuCoin is wel nodig. Een voordeel is wel dat je direct een veilige plek hebt om jouw EXY tokens op te slaan.

Waar verkoop ik Experty?

Voor het verkopen van de EXY kan je terecht bij meerdere exchanges dan KuCoin. Ook Coinbe, Bitbay en IDEX bieden meerdere wisselkoersen aan met de EXY en cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. Bij Bitbay is het zelfs mogelijk de EXY te verkopen voor Euro’s. Platformen als Coinmarketcap en Coingecko zijn erg handig om de laatste en meest recente koersprijzen te vinden.

Hier worden tabellen getoond met daarin de prijzen van meerdere exchanges, zodat deze sneller en makkelijker te vergelijken zijn. Naast de recente koersprijzen zie je ook de ontwikkeling voor de komende 24 uur en de trendpercentages. Je krijgt zo een indruk of de waarde van de EXY binnenkort gaat stijgen of dalen en of verkopen van de Experty token wel of niet moet wachten.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Experty?

Experty is opgezet door een groot team van experts met een vooruitstrevend doel. Juist door de veelzijdigheid van het team, is het voor te stellen dat zij een platform willen creëren die hetzelfde biedt voor andere deskundigen. Het is logisch dat de markt vraagt om het verbinden van meerdere deskundigen en daar speelt Experty goed op in. De geluiden over Experty zijn wel twijfelachtig en een duidelijk en zeker toekomstbeeld is er niet. Wel zijn veel erover eens dat het doel van Experty wel veelbelovend is.

Het hangt met name af van de aanpak van het team van Experty en dat is iets wat de toekomst moet uitwijzen. Aangezien de blockchain technologie steeds meer een rol gaat spelen en experts nieuwe manieren zoeken om met elkaar in contact te komen, is Experty wel een interessante partij om in te investeren. Helemaal om Experty een kans te bieden het platform verder te ontwikkelen.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!