Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Genesis Vision

De cryptovaluta Genesis Vision (GVT) is de ‘bruikbare token’ op het blockchain-platform Genesis Vision. Hier wordt blockchain-technologie ingezet om gebruikers via één interface toegang te geven tot een breed scala aan cryptocurrencies. Genesis Vision richt zich vooral op vermogensbeheerders, makelaars, beurzen en andere financiële instellingen die met veel verschillende crypto’s werken. Maar ook als je geen plannen hebt om van het platform gebruik te maken, kun je GVT coins kopen als beleggingsmiddel en voor speculatie-handel. Hotbit, PancakeSwap en Kyber Network zijn momenteel de meest relevante exchanges om Genesis Vision te kopen en verkopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Genesis Vision converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Genesis Vision Koers

Bekijk de actuele koers van Genesis Vision koers.

Wat is Genesis Vision?

Het platform Genesis Vision is opgezet voor de management voor private krediet verstrekking door middel van de blockchain technologie en de smart contracts. De bedoeling is was deze krediet verstrekking aan te bieden op een financiële marktplaats die wereldwijd toegankelijk is. Dat doen zij door meerdere partijen samen te brengen waaronder exchanges, makelaars, handelaren en investeerders. Hierbij biedt Genesis Vision een gedecentraliseerd systeem, wat een tegenstelling is tot de beperkte informatie die nu beschikbaar is op het gebied van kredietverstrekking.

De reguliere financiële markt is voor veel particulieren en kleine ondernemers onbereikbaar, waardoor deze geen toegang hebben tot kapitaal om een onderneming op te starten. Netwerken als Genesis Vision gebruiken nu de blockchain technologie om deze groep toch een mogelijkheid te geven om een krediet af te sluiten. Naast dat de kredietverstrekkers zelf niet akkoord gaan, is er voor de aanvragers toch een drempel.

Doordat de bedrijven die kredieten aanbieden niet toegankelijk zijn, beschikken de aanvragers ook niet over de juiste informatie. Dit leidt tot wantrouwen in kredietverstrekkers en ook dat wilt Genesis Vision veranderen. Genesis Vision heeft het netwerk opgezet op het Ethereum Smart Netwerk. Daarbij creëert Genesis Vision zijn eigen cryptocurrency, op de markt herkenbaar als GVT.

Waar koop ik Genesis Vision?

De GVT token van Genesis Vision is verkrijgbaar via de exchanges Binance, KuCoin, HitBTC, CoinBene, Cryptowolf en Indacoin. Het is niet mogelijk om de GVT hier met Euro’s of Dollars te kopen. Alleen met cryptomunten als BTC of ETH is het mogelijk de GVT aan te schaffen. Mocht de GVT de eerste cryptomunt zijn die je koopt, dan moet je eerst een account aanmaken bij de betreffende exchange. Zonder een account is het niet mogelijk om de GVT te kopen.

Via de website van Genesis Vision vind je meerdere exchanges waar je GVT kan kopen. Selecteer de exchanges en maak een account aan om deze vervolgens te vullen met BTC of ETH. Met jouw BTC of ETH koop je de GVT om te investeren in dit financiële platform. Eenmaal in bezit van GVT maak jij deel uit van de groep ‘Visioners’, de naam voor de investeerders in Genesis Vision

Waar verkoop ik Genesis Vision?

Via dezelfde exchanges is het verkopen van Genesis net zo goed mogelijk, evenals nog andere exchanges als Bitbegin, Hotbit, Coinplace en YoBit. Om een goede keuze te maken uit meerdere exchanges, raadpleeg je platformen zoals CoinGecko. Deze bieden uitgebreide tabellen met daarin de exchanges en de bijbehorende wisselkoersen van de GVT met cryptomunten als de BTC, ETH, de DAI en de USD.

Mogelijk biedt dit jou weer nieuwe inzichten en stimuleert het jou om te investeren in nieuwe cryptomunten. Naast de recente koersprijzen kan je op deze platformen ook de trend bekijken van cryptomunten als GVT. Deze trends geven jou een beeld of je al moet verkopen en hoeveel tokens je kan verkopen. De prijs van vandaag hoeft niet de prijs van morgen te zijn. Neem daarom ook gerust de tijd om je te verdiepen in de ontwikkeling van de GVT token en van Genesis Vision zelf.

Als investeerder is het altijd goed om je te verdiepen in de koersprijzen en de toekomst van het bedrijf zelf. Op het internet, zowel op de website als cryptoplatformen en exchanges vind je allerlei informatie over Genesis Vision en de bijbehorende cryptocoin GVT.

Genesis Vision bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Genesis Vision?

Investeren in Genesis Vision lijkt bijna vanzelfsprekend. Zeker gezien de financiële inslag van het netwerk. Dit maakt dat het een zekere betrouwbaarheid uitstraalt. Toch is Genesis Vision een organisatie zoals velen. Het moet vorm krijgen en groeien. Ook daarin ontkomt een bedrijf als Genesis Vision niet aan de onrust die het teweeg brengt in een organisatie. Hoe goed en doordacht het doel ook is, Genesis Vision had tijd nodig om stabiliteit te vinden in de groei en de ontwikkelingen die de technologie vroeg. Inmiddels is het uitgegroeid tot een veelbelovend platform dat de interesse van meerdere investeerders heeft gewekt.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!