Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Gifto

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Gifto converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Gifto omschrijving

gto gifto kopen

GTO – GIFTO Koers

GTO – GIFTO kopen

GIFTO coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Kies Binance als betrouwbare exchange.

Binance banner

 

Wat is GIFTO?

Deze cryptovaluta is gebouwd op het Ethereum als een ERC-20 token. GIFTO, afgekort GTO, is een:

Unverseel gift protocol voor globale contentmakers

Dit “universele gift protocol” biedt de mogelijkheid dat fans digitaal giften kunnen geven aan contentmakers. Deze giften zijn afzonderlijk van platformen of diensten en zullen opereren zonder centraal controlemechanisme. Elke gift zal worden toegepast als “smart contract” op de Ethereum blockchain. Hierdoor staan de giften los van het platform waar de content wordt aangeboden, waardoor er geen tussenpersoon is die een marge kan opstrijken.

De GIFTO ICO of “Initial Coin Offering” heeft plaatsgevonden in december 2017 en is binnen 1 minuut uitverkocht. De totale supply is 1 miljard tokens. In de onderstaande afbeelding vind je een schema waar je kan zien hoe het werkt:

wat is gifto gto