Ethereum

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Website
Ethereum kopen
Binance logo
  • 100% betrouwbaar
  • 200+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandstalige exchange
  • Gratis account
Ethereum converter
Ethereum omschrijving

Er zijn verschillende manieren om Ethereum te kopen én er zijn verschillende manieren om Ethereum op te slaan. Op deze pagina worden verschillende methoden vergeleken zodat je kan kijken wat het beste bij je past. Houd rekening met de volgende dingen:

  • Betaalmethoden: iDeal, creditcard of PayPal
  • Moeilijkheidsgraad: beginners of gevorderden
  • Cryptovaluta bezitten of handelen: sleutels beheren of alleen speculeren

 

ETHEREUM KOPEN INSTRUCTIES

ETHEREUM KOPEN PLUS500

Het voordeel van handelen op Plus500 is dat je investeert in fondsen en je dus niet druk hoeft te maken over de opslag van coins en het gebruik van wallets en keys. Dit is ideaal voor beginners maar ook voor hogere bedragen. Deze dienst biedt ook de meest uitgebreide betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en creditcard. Het is slechts een kwestie van geld storten en beginnen met handelen.

Handel nu op Plus500

*Door te investeren loopt uw vermogen risico

Andere voordelen zijn dat je een demo rekening kan openen en kan oefenen met nep-geld. Als je eenmaal aan de interface gewend bent, kan je geld storten en echt beginnen met handelen. Ook is dit het enige platform waar je kan inzetten op een koersdaling. Je kan je winsten ook weer snel omzetten naar Euro’s en op je bankrekening laten storten. Klik hier voor de uitgebreide gids van Ethereum kopen bij Plus500.

Bekijk in onderstaande screenshot de gebruiksvriendelijke interface:

Ethereum Kopen
Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken

ETHEREUM KOPEN COINBASE

Coinbase is volgens velen de meest gebruiksvriendelijke cryptovaluta service die er bestaat. De website interface en iOS- en Android apps zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en maakt het zelfs voor beginners eenvoudig Bitcoin, Ethereum en Litecoin te kopen. Door gebruik te maken van onderstaande link krijg je ook nog eens gratis €8 aan Ethereum extra bij aanschaf van €85 of meer.

Koop nu op Coinbase

Betaalmethoden op Coinbase zijn momenteel creditcard (direct) of bankoverschrijving (hogere bedragen, 405 verwerkingstijd). Ook hier kan je eenvoudig je winsten omzetten in Euro’s en laten storten op je bankrekening.

Coinbase Ethereum uitnodiging Coinbase Ethereum Kopen

ETHEREUM KOPEN LITEBIT

LiteBit is een Nederlands bedrijf en biedt een groot aantal cryptovaluta aan, waaronder Ethereum. Bij LiteBit kan je er voor kiezen je Ethers op een LiteBit wallet op te slaan of naar een eigen wallet te sturen, zoals een Ledger Nano S hardwarewallet of een paper wallet dienst zoals MyEtherWallet. Het aanschafproces op LiteBit is vrij gemakkelijk. Ga naar de website en maak een account aan; klik vervolgens op de afkorting van Ethereum ETH. Hier kan je invullen hoeveel Euro’s je wil investeren en of je een eigen wallet adres gebruik of dat je het op LiteBit wil opslaan. Je kan hier betalen met iDeal, ook hier kan je eenvoudig je winsten weer omzetten naar Euro’s.

Koop nu op LiteBit

LiteBit Ethereum kopen
Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Lees meer over LiteBit op de review pagina.