Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

HackenAI

De Hacken Token (HAI) is de utility-valuta binnen de Hacken Club. In deze gemeenschap zijn crypto- en cybersecurity-enthousiastelingen verenigd om niet alleen zichzelf maar ook andere partijen veilig te houden in de digitale wereld van vandaag. Hacken wordt tegenwoordig vertrouwd door leidende bedrijven in de crypto-industrie, zoals Vechain, FTX en Ava Labs. De club is zelfs de officiële partner van de regering van Oekraïne, die 24/7 onder cyberaanval staat van grote buur Rusland. Zie je beleggingskansen in Hacken valuta? Gate.io, KuCoin en MEXC zijn enkele drukke exchanges waar je HAI tokens kunt kopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
HackenAI converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Hacken?

De naam Hacken zegt het eigenlijk al. Dit is een ander netwerk dat zich ook richt op de cybersecurity. Ook Hacken gebruikt het blockchain netwerk om de veiligheid van het internet te waarborgen. Steeds meer is het nodig om indringers weg te houden van servers en andere netwerken waar computers op verbonden zijn. Hackers en andere indringers weten steeds meer manieren te vinden om de digitale technologie te verstoren. Daarom worden oplossingen gezocht om juist deze inbraken te voorkomen. Hacken verzorgt diensten voor ondernemingen, zodat zij zich niet zorgen hoeven te maken over digitale inbraken.

De diensten van Hacken zijn ontwikkeld om ondernemingen te beschermen en bestand te maken tegen cyberinbraken. Hacken wordt omschreven als een cybersecurity ecosysteem dat de veiligheid van ICT bedrijven verzorgt en andere digitale ondernemingen. Hiervoor verzorgt Hacken aan de hand van het blockchain netwerk diverse oplossingen voor ondernemingen en cliënten. Om dit goed aan te pakken gaat Hacken gestructureerd te werk door het veiligheidsniveau vast te stellen van een informatiesysteem. Hierbij identificeren ze de veiligheidsrisico’s en zwakke plekken om een onderneming te voorzien van de optimale veiligheid. Hier is dus geen sprake van een standaard oplossing, maar gepaste oplossingen die aansluiten bij de onderneming en de betreffende omstandigheden.

Ondernemers die zich aanmelden bij Hacken betalen met de tokens HKN en HKNEOS. Beiden zijn ERC20 tokens, opgebouwd uit het Ethereum blockchain netwerk.

Waar koop ik Hacken?

De HKN token is verkrijgbaar via de exchanges Kucoin en Kuna. Om te investeren in de HKN token heb je een account nodig bij een exchange. Zonder een account is het niet mogelijk cryptomunten te kopen. Een account aanmaken bij een exchange als Kucoin en Kuna is heel snel en makkelijk te doen.

Om met jouw account aan de slag te gaan, wordt jou gevraagd deze te vullen met cryptomunten. Dat komt goed uit, want daarmee kan je vervolgens de HKN token kopen. Via de website van Hacken vind je de betreffende exchanges waar je HKN kan kopen. Daarnaast verwijzen ze je ook naar de exchanges voor het kopen van de andere token, de HKNEOS.

Waar verkoop ik Hacken?

Het verkopen van de Hacken verloopt ook via de bekende exchanges, waaronder Kucoin en Kuna. Daarnaast geven de platformen als Coinmarketcap informatie over de laatste koersprijzen en trends over deze token. Zo’n platform is ideaal om erachter te komen wat de verschillende prijzen zijn. Per exchange kan de prijs namelijk verschillen en ook in combinatie met de betreffende valuta waarvoor je de Hacken wilt inruilen.

Verkopen wil je zo gunstig mogelijk doen en daarvoor heb je de informatie nodig die een platform als Coinmarketcap biedt. Daarnaast ontdek je ook andere exchanges die de verkoop van Hacken mogelijk maken, zoals Idex en Yobit. De Hacken token kan je verkopen voor cryptomunten als Bitcoin, Ethereum en US Dollars. Wanneer je besluit de Hacken token te verkopen, dan heb je ook wallet nodig. De wallet is een veilig middel om jouw cryptomunten mee te beheren. Voor de HKN token heb je wallet nodig die geschikt is voor ERC20 tokens zoals bijvoorbeeld de MyEtherWallet.

HackenAI bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Hacken?

De ranking van Hacken is nog niet heel erg hoog binnen de cryptocurrencies. Coinmarketcap heeft deze op nummer 754 staan en datis niet heel hoog. Dit betekent wel dat de waarde van Hacken nog laag staat. Voor een aantrekkelijk bedrag is het dus mogelijk te investeren in de token van Hacken. Deze cryptomunt staat echter niet in hetzelfde rijtje als de grote munten als Bitcoin of Ethereum. Maar dat is ook niet nodig.

Het netwerk van Hacken biedt wel een waardevolle bijdrage aan de cyberveiligheid en met investeerders zijn zij in staat dit nog beter te ontwikkelen. Hoe Hacken het in de toekomst gaat doen, is nog niet duidelijk. Wel kan je gezien de diensten van Hacken ervan uitgaan dat in de toekomst steeds meer vraag gaat komen naar deze diensten. Ondernemers zoeken andere oplossingen om hun bedrijf veilig te stellen, wat vraagt om bedrijven als Hacken.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!