Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Holo

Holo (HOT) is een cryptoplatform dat ruimte biedt voor hApps: gedistribueerde applicaties. Het project focust zich op het hanteren van een oneindig hoge mate aan schaalbaarheid.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Holo converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Holo Koers

De koers binnen de grafiek van Holo (HOT/Euro) begon te lopen in 2018 vanaf een prijs van €0,00061. Lange tijd bleef de koers vrij stabiel, tot het jaar 2021 aanbrak. Zoals uit de grafiek blijkt, werd in dit jaar een all time high prijs van bijna €0,025 neergezet. Sindsdien bleven de waardes fors fluctueren.

Holo bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Holo?

Holo (HOT) is een platform waarop decentrale applicaties kunnen worden gebouwd door gebruikers. Het team van dit cryptoproject wilde een oplossing vinden voor hét grootste probleem in de wereld van klassieke blockchains: schaalbaarheid. Holo werkt met gedistribueerde applicaties. Iedere schakel (node) binnen het netwerk van Holo is verantwoordelijk voor een specifiek stukje data. Alle stukjes data vormen gezamenlijk een database. Het is dus niet zo dat iedere node een afzonderlijke kopie van de gehele blockchain hoeft te dragen. Dit zorgt voor een hoge mate aan schaalbaarheid en een vlot functionerend netwerk. Hiermee zet Holo relevante stappen in de cryptorevolutie.

Waarom je Holo wilt kopen

De oplossing van Holo waarmee problemen omtrent schaalbaarheid worden tegengegaan, is vrij simpel maar effectief. De oprichters vergelijken het met de Engelse taal. Als er meer mensen op de wereld komen, betekent dit niet dat men langzamer of minder goed Engels gaat spreken. Iedereen draagt immers een eigen ‘stukje’ Engels met zich. Hetzelfde brengt Holo naar de cryptowereld. Als er meer nodes komen, gaat het aantal transacties per seconde niet omlaag en zal het netwerk niet slechter gaan functioneren.

Waar koop je Holo?

De native coin van Holo is HOT. Deze coin kun je kopen bij een crypto exchange, zoals Bitvavo of Binance. Voordat je gaat kopen moet je een account bij een exchange aanmaken. Daarna kun je in de meeste gevallen fiatgeld, zoals de euro, storten. Hiermee kun je vervolgens crypto coins kopen. Bij sommige exchanges kun je rechtstreeks HOT kopen, zonder eerst geld te storten. Betalen kan meestal met creditcard, bankoverschrijving of iDEAL.

Holo bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Holo

Holo (HOT) gaat de welbekende problematiek omtrent schaalbaarheid tegen door gebruik te maken van een goed doordachte infrastructuur.

hApps

Op Holo kunnen gedistribueerde applicaties (hApps) worden gebouwd. Dat houdt in dat ontwikkelaars hun eigen chain kunnen bouwen met behulp van Holo als basis. De ontwikkelaars krijgen hiervoor als het ware een stukje van de chain van Holo in bezit.

Hash

Alle partjes aan data op het netwerk van Holo hebben een zogeheten hash. Dit is een soort reeks van letters en cijfers: een unieke code. Wil iemand de data aanpassen, dan zal de hash worden gecontroleerd.

Hosts

Wanneer je een hApp gaat bouwen op het platform van Holo ben je een host. Hoe meer hosts het netwerk kent, hoe minder zwaar de last op elke host zal zijn. Iedereen heeft daarnaast een eigen digitale DNA.

Holochain

Het gehele project van Holo draait op het framework van Holochain. De bedoeling van Holo is om het gemakkelijker te maken voor iedereen om hApps te bereiken. Lastige cryptocurrencysoftware is dus niet aan de orde – zoals wel bij Holochain.

Holo Wallet

Signaleer je een gunstige koers en besluit je tot aankoop van HOT coins over te gaan? Overweeg dan alvorens je gaat kopen in wat voor wallet je de tokens wilt opslaan. Kijk eens naar een online wallet wanneer je veel waarde hecht aan gebruiksgemak. Overweeg een offline wallet wanneer je inzet op maximale veiligheid. Waar je je tokens na het kopen in gaat opslaan, zal uiteindelijk neerkomen op een persoonlijke afweging.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!