ICON

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
ICON converter
ICON omschrijving

icon icx kopen
Op deze pagina:

EUR-ICX – ICON Koers

ICX – ICON kopen

ICON coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin ICX

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit ICX->BTC ICX adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: ICX handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar ICX om ICON te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar ICX in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je ICX weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is ICON?

ICON, afgekort ICX, is een cryptovaluta gemaakt door de ICON foundation voor:

“Hyperconnect de Wereld”

Het ICON project bouwt een van de grootste gedecentraliseerde netwerken ter wereld.

Het doel van het ICON project is dus om verschillende communities met elkaar te verbinden op de ICON Republic blockchain, welke ICX tokens of coins gebruikt. Daarnaast kunnen andere partijen ook gedecentraliseerde apps lanceren op dit platform. Als deze partijen met verschillende communities willen communiceren hebben zij daar ICX tokens voor nodig. Dit kan in theorie handig zijn voor bijvoorbeeld banken, aandelen, verzekeringen, ziekenhuizen, universiteiten en andere instelling die veel waarde hechten aan het betrouwbaar vastleggen van data. Hiermee zou ook het gebruik van blockchain gemakkelijker worden in het dagelijkse leven.

Daarnaast is ICON volledig compatibel met traditionele blockchains zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook met andere blockchain netwerken. Hierdoor worden de mogelijkheden van het ICON netwerk nog groter. In het vierde kwartaal van 2017 is het mainnet gelanceerd en de gedecentraliseerde exchange. Ook kan je binnenkort gebruik maken van de wallets, voor web, iOS en Android.

ICX uitlegvideo

Onderstaande video legt uit hoe de ICON project een gedecentraliseerd netwerk is hoe verschillende blockchains met elkaar kunnen communiceren.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “ICX”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.