Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

IHT Real Estate Protocol

Het blockchain platform IHT Real Estate Protocol (IHT) is erop gericht om partijen die met vastgoed werken (zoals ontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en financiële investeerders en adviseurs) samen te brengen. Het biedt op een toegankelijke en transparante wijze de mogelijkheid om in vastgoed te investeren. Alle betrokkenen halen voordeel uit de blockchain: eigendommen kunnen door middel van smart contracts verdeeld worden en aan meerdere financiële bedrijven worden toegewezen. Ook gewone gebruikers kunnen door gebruik van smart contracts investeren in vastgoed. Investeerders hebben op het platform altijd inzicht in de waarde van hun investering.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
IHT Real Estate Protocol converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is IHT?

Het blockchain platform van IHT is gericht op vastgoed. Met behulp van de blockchain technologie brengen zij de betrokkenen van vastgoed samen op hun netwerk. Denk daarbij aan partijen zoals ontwikkelaars, financiële investeerders en adviseurs en vastgoedinvesteerders. Wat IHT uniek maakt is dat alle betrokkenen voordeel halen uit de blockchain van i-house.com. Eigendommen kunnen namelijk verdeeld worden door middel van smart contracts en toegewezen worden aan meerdere financiële bedrijven.

Daarnaast kunnen gewone gebruikers ook investeren in vastgoed doordat deze tevens verdeeld worden met smart contracts. Door middel van het platform hebben alle gebruikers en investeerders inzicht in het vastgoed waar zij hun geld in investeren. Dat is de andere unieke eigenschap van IHT, als investeerder heb je altijd inzicht in de waarde van jouw investering. In de huidige financiële economie en de vastgoedwereld is deze mate van inzichtelijkheid niet aan de orde.

Dit is tot op heden een vanzelfsprekend gegeven, maar wel een reden dat veel huiverig zijn voor de investering in vastgoed. Zeker omdat ze er te weinig van vanaf weten en vervolgens niet goed op de hoogte zijn van de ontwikkeling van de investering. Daarnaast wordt er toch een grote bijdrage gevraagd om de investering te doen. Hier zien veel potentiele investeerders tegenop. Helemaal als de informatie beperkt is. Het platform van i-house.com heeft dit veranderd en biedt het investeren in vastgoed op een transparante en toegankelijke wijze aan.

Op exchanges is de token van IHT onder dezelfde naam al te vinden en zo begint dit platform ook zijn plek te veroveren binnen de cryptomarkten.

Waar koop ik IHT?

Het is mogelijk de IHT te kopen, maar daarvoor is een account bij een exchange als Kucoin nodig. Als je deze eenmaal hebt, dan wordt je gevraagd jouw account compleet te maken met de aanschaf van cryptomunten als BTC en ETH. Dit zijn de grootste cryptomunten op dit moment en daarmee kan je vrijwel alle cryptocoins kopen die in omloop zijn. Coins als IHT zijn nog niet zo groot en zijn daardoor niet te koop met Euro’s en dollars.

Het kopen gaat heel eenvoudig, zeker met een account bij de exchange. Zo heb je bij Kucoin een scherm waarin je het aantal BTC of ETH kan selecteren die je wilt besteden en je ziet direct hoeveel IHT daarvoor te kopen is. Na een paar stappen ben jij de eigenaar van IHT en draag je op deze manier bij aan dit vastgoedplatform.

Waar verkoop ik IHT?

Voor het verkopen van IHT bestaan veel meer mogelijkheden. Meerdere exchanges bieden de optie de IHT te verkopen in ruil voor cryptovaluta als BTC, ETH, KRW, ETH en USDT. Platformen als Coinmarketcap geven de exchanges weer waar de IHT te verkopen zoals Cashierest, OEX, Gate.io, LBank, CoinTiger, Bittrex, UPbit, HitBTC en CoinBene.

Bekijk goed welke exchange de gunstige verkoopprijs van het moment biedt en tevens wat de ontwikkeling van de prijs gaat zijn. Op zowel de exchanges en de platformen worden grafieken, tabellen en cijfers weergegeven om de investeerders zo goed mogelijk te informeren.

IHT Real Estate Protocol bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in IHT?

Er zijn veel goede geluiden over het platform en IHT is binnen de vastgoedwereld met veel enthousiasme ontvangen. Naarmate IHT steeds bekender wordt, zijn steeds meer ontwikkelaars en financiële bedrijven bereid te investeren in IHT. Veel betrokkenen kijken daarom uit naar de ontwikkeling van i-house.com, het veelbelovende blockchain project van IHT.

Naast dat het meerdere partijen samenbrengt, draagt IHT ook bij aan de toekomst van de economische ontwikkeling waarbij transacties transparanter en toegankelijker worden. Dat alle deelnemers tevens voordeel halen uit hun investering in het vastgoed maakt dit platform zeker aantrekkelijk. Op de exchanges moet IHT nog wel zijn plaats veroveren en bij Coinmarketcap staat IHT Real Estate Protocol op nummer 310 in de ranking. De waarde van IHT is nog zeer laag.

Dat kan betekenen dat het nu gunstig is om IHT aan te schaffen. Als IHT het goed gaat doen, dan kan je de tokens op langere termijn voor een goede prijs weer verkopen. Uiteraard is dat afhankelijk van de ontwikkeling van zowel het platform als de waarde van de token.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!