Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Insolar

De cryptovaluta Insolar (XNS) was oorspronkelijk de betaaleenheid binnen het op bedrijven gerichte blockchain-netwerk Insolar. Hoewel de beheerders dit platform in 2020 gesloten hebben, leeft de coin nog voort en beweegt de koers nog vrijwel op dagbasis omhoog en omlaag. Je kunt XNS dus kopen om te speculeren voor de korte of lange termijn. Insolar wordt op een aantal kleinere exchanges aangeboden. Bij deze handelsbeurzen kun je echter niet rechtstreeks met euro’s voor XNS betalen, maar zul je eerst een veelgevraagde crypto als Bitcoin naar je account moeten overzetten.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Insolar converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Insolar?

INS is een afkorting voor Insolar. Een netwerk dat tot stand komt door de blockchain technologie en gericht is op bedrijfsnetwerken. Het is bedoeld voor bedrijven om samen te komen en met elkaar groeimogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen. Hoewel netwerken voor veel bedrijven een gegeven is, is het soms moeilijk te ontdekken hoe elkaar te vertrouwen in het uitwisselen van informatie. Met name via platformen kan men hier zeer terughoudend in zijn.

Nu wordt veel via sociale media gedeeld, maar dan wordt ook ontdekt dat diezelfde informatie terecht komt bij andere partijen. Een bijkomstigheid waar niet veel ondernemers op zitten te wachten, maar wel een gegeven is als ervaringen en deskundigheid gedeeld wordt. Dankzij de blockchain technologie van Insolar kan deskundigheid uitgewisseld worden, zonder dat dit in handen komt van partijen. Ongewenste berichten en reclame blijven daarmee uit.

Dankzij Insolar hebben de betrokken ondernemingen toegang tot innovaties die kunnen leiden tot kostenbesparingen, nieuwe inkomstenstromen met behulp van vernieuwende bedrijfsmodellen. Juist door de interactie tussen meerdere organisaties, leidt dat tot nieuwe inzichten om bedrijfsuitdagingen aan te gaan. Op de exchanges is Insolar bekend met de afkorting INS, nog afkomstig van de voormalige naam INS Ecosystem.

Waar koop ik Insolar?

Exchanges waar de INS te kopen is zijn Binance, Kucoin en Cobinhood. Het is niet mogelijk deze token met Euro’s of dollars te kopen. Alleen met de grote cryptovaluta BTC en ETH is de INS aan te schaffen. Dat is niet heel moeilijk. Iedereen kan een account aanmaken bij een van de genoemde exchanges. Om het account compleet te maken, wordt altijd gevraagd deze aan te vullen met cryptovaluta. Dat kan met Bitcoin of met Ethereum.

Bekijk desnoods voor welke munten de INS te kopen is en welke valuta het handigste zijn om jouw account mee aan te vullen. Vervolgens koop je daarmee het aantal INS tokens van jouw keuze. Aanvullen kan je een wallet aanschaffen, waarin je de cryptokens veilig kan opbergen. Het account bij de exchange is daarvoor niet voldoende.

De wallet is bedoeld voor de uitwisseling van de cryptomunten op de exchanges. Wanneer je nieuwe munten gaat kopen is beheer van een wallet raadzaam. Een van de aanbevolen wallets voor de INS coin is de MyEtherWallet. Deze is makkelijk via het internet te gebruiken, de zogeheten webwallet, en is veilig voor tokens als de INS.

Waar verkoop ik Insolar?

Het verkopen van de INS kan via meer exchanges dan het kopen. Bij de exchanges Binance, Bithumb, OKEx en KuCoin. Zo lees je op het platform Coinmarketcap de verschillende wisselkoersen met de INS in combinatie met cryptovaluta als BTC, KRW, ETH en USDT. Via de pagina van Coinmarketcap is niet alleen informatie te vinden over de exchanges en koersen, maar ook over de ontwikkeling van de INS op de cryptmarkt.

Veel exchanges waaronder ook platformen als Coinmarketcap laten de ontwikkeling van meerdere cryptomunten zien, zodat investeerders kunnen inschatten of verkopen een goede zet is. Aan de hand van deze informatie is te bepalen waar de INS te verkopen, voor welke cryptomunt en voor welke prijs.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Insolar?

Insolar is duidelijk een vooruitstrevend netwerk voor organisaties. Het delen van kennis wordt steeds meer een vanzelfsprekend gegeven, maar daarbij moeten veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie wel samen kunnen. Insolar biedt hier meerdere oplossingen voor. In de vorm van meerdere platformen over uiteenlopende onderwerpen. Bedrijven hebben te maken met meerdere processen en willen graag ervaringen en kennis uitwisselen over deze processen.

Via het netwerk van Insolar kunnen organisaties zich aansluiten bij de platformen die aansluiten bij hun expertises en behoeften. Zo biedt Insolar een platform die kennis uitwisselt over het behalen van concurrentievoordelen of een platform waar nagedacht wordt over nieuwe technologische toepassingen ten behoeve van de bedrijfscapaciteit. Juist het uitwisselen kan leiden tot vernieuwingen en ontwikkelingen voor organisaties.

Gezien deze diensten is de missie van Insolar zeker toereikend. De INS token is inmiddels op meerdere exchanges te vinden en heeft een redelijke ranking binnen de cryptovaluta. Gezien de gemiddelde status, maar de veelbelovende toekomst, is Insolar zeker een blockchain netwerk om in het oog te houden.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!