Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

IOST

De lettercombinatie IOS van IOStoken heeft niets te maken met het besturingssysteem van Apple, maar staat simpelweg voor Internet of Services. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om blockchain-diensten zonder tussenpersoon aan te bieden. IOStoken wordt geacht zich hierbij te onderscheiden van andere platformen voor slimme contracten door een hoge schaalbaarheid en een uniek validatie-protocol (Proof of Believability). IOST is het gebruikerstoken op het platform. IOStoken crypto kopen kan ook interessant blijken voor je langetermijn-investeringsmand en voor kortetermijn-speculatiehandel. De coin wordt op haast alle grote exchanges aangeboden en is aardig volatiel.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
IOST converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

IOStoken Koers

Bekijk de actuele koers van de crypto IOStoken.

IOST bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is IOStoken?

Het netwerk IOStoken is gericht op het aanbieden van Internet-of-Service (IoS). Een dienstverlening die al redelijk bekend is binnen de blockchain wereld, namelijk het aanbieden van diensten zonder dat er een tussenpersoon bij betrokken is. Er bestaan meerdere platformen die als het ware een marktplaats hebben gecreëerd voor diensten met de blockchain technologie. IOStoken biedt dit echter op een schaalbare en anonieme manier aan. Juist de schaalbaarheid van het platform willen zij bereiken door het gebruik van ‘Efficient Distributed Sharding’ en het consensus protocol Proof-of-Believability. Met behulp van de Proof-of-Believability worden nodes geselecteerd op basis van hun geloofwaardigheid. Dat wordt bepaald aan de hand van het gedrag van de node op de blockchain, de hoeveelheid tokens dat een node bezit en de beoordeling van een node door een netwerk. Het platform moet toegankelijk zijn voor iedereen, waarbij alle mogelijkheden gebruikt mogen worden. Er worden dus geen verschillen gemaakt in voorwaarden en deelnamekansen. Bij IOStoken kunnen alle deelnemers betrokken worden. Met dit doel gaan zij in tegen de huidige platformen waarbij er een model is gecreëerd dat juist ten koste gaat van de grote groep. Net als bij veel andere gedecentraliseerde blockchain netwerken, streeft ook IOStoken ernaar om een platform tot stand te brengen wat voor een groot publiek toegankelijk is.

Waar koop ik de crypto IOStoken?

Op de exchanges is de crypto token van IOStoken bekend als IOST. Om deze te kopen moet je eerst cryptovaluta kopen als Bitcoin of Ethereum. Wanneer je deze eenmaal hebt gekocht, kan je investeren in de IOStoken. Om het makkelijk te maken zoek je de exchange hiervoor uit die tevens de IOST aanbiedt in ruil voor de BTC of ETH. Exchanges waar je de IOST kan kopen voor BTC of ETH zijn Bitvavo en Bitcoin Meester. Dit zijn zelfs exchanges waar je de IOST kan kopen in ruil voor Euro’s. Wel moet je bij beide exchanges eerst een account aanmaken om IOST zowel te kopen als te verkopen. Wanneer je een account aanmaakt bij Bitvavo is het niet nodig om ook een extra wallet aan te schaffen. Meestal is dat wel nodig in aanvulling van een exchange account. De wallet gebruik je als je uiteindelijk de aangeschafte IOST cryptovaluta weer gaat verkopen.

Waar verkoop ik IOStoken?

Voor het verkopen van de IOStoken is het handig goed onderzoek te doen naar de huidige koersprijzen. Cryptomunten zoals IOST kunnen bij meerdere exchanges verhandeld worden en dat betekent ook dat er verschillende koersprijzen zijn. Deze verschillen per exchange en per cryptomunt waarvoor je de IOST inwisselt. Exchanges waar de IOSt verhandeld wordt zijn Huobi Global, DigiFinex, Binance, UPbit, OKEx, Bithumb, BitMax, Coinbene, BitMart, DrageonEx, Bittrex, ABCC, Bitrue, Iquant, CoinZest, CoinPlace, Bitrue, WazirX, Livecoin, Ethifinex, KuCoin, Kyber Network, BigOne, en OTCBTC. Soms bestaan er meerdere wisselkoersen per exchange, doordat de IOST voor meerdere cryptomunten ingeruild kan worden. Cryptovaluta waarvoor je de IOST kan verkopen zijn BTC, ETH en KRW.

IOST bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in de crypto van IOStoken?

De ontwikkeling van de IOSToken crypto is al redelijk ver. Dat is al te merken door het feit dat je ze voor Euro’s kan kopen. Het platform wordt ook gezien als een veelbelovend netwerk dat aansluit bij de tijd. Het biedt een ideaal netwerkinfrastructuur waar diverse aanbieders hun diensten op kunnen presenteren. Grote en kleine ondernemers kunnen hier terecht en allemaal hebben ze dezelfde soort kansen binnen het platform. Dat is iets waar de IOStoken zich in onderscheid en waar steeds meer ondernemers baat bij gaan krijgen. Daarnaast staat de IOSToken ook op een mooie plaats in de ranking van cryptovaluta. Volgens Coinmarketcap staat IOSToken nu op nummer 53 en dat is een mooie positie. De waarde van de IOST is zeer gunstig. Je betaalt niet te veel voor een aantal IOST’s cryptomunten, maar houd goed in de gaten wat deze waarde in de toekomst gaat doen. Gelukkig bieden exchanges en platformen als Coinmarketcap veel informatie om jou een beeld te geven van de toekomst van de IOST.

Veelgestelde vragen over IOST

De native token van IOST (IOST) koop je gemakkelijk online via een cryptocurrency exchange. Omdat cryptocurrency’s tegenwoordig erg populair zijn geworden, doen veel exchanges er alles aan om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Het resultaat is dat het aanschaffen van crypto, waaronder IOST, niet moeilijker is dan het online bestellen van kleding. Wel moet je een exchange vinden die goed bij je past en dien je even te controleren of IOST wel in het aanbod is opgenomen. IOST kan niet via elke exchange worden verhandeld.

Koersen worden praktisch altijd bepaald door vraag en aanbod. Dat is niet anders voor de koers van IOST. Op het moment dat de vraag naar IOST tokens stijgt, zal de prijs en dus de koers waarschijnlijk ook stijgen. Het omgekeerde geldt ook: daalt de vraag, dan daalt de koers waarschijnlijk ook. Hoe groot de vraag naar IOST tokens is, is op elk moment anders en wordt bepaald door verschillende factoren. Een belangrijke factor is de concurrentie. Er zijn meer projecten die zich bezighouden met schaalbaarheidsproblematiek. IOST zal zijn best moeten doen om de concurrentie een streepje voor te blijven.

Het grootste voordeel van IOST is de hoge mate aan schaalbaarheid. Door gebruik te maken van het efficient distributed sharding (EDS) concept zou IOST 100.000 transacties per seconde (tps) aan moeten kunnen. Hiermee zou het netwerk in staat moeten zijn om veeleisende organisaties die veel transacties doorvoeren te ondersteunen. Een ander voordeel van IOST is het gebruik van het proof of believability (PoB) consensusalgoritme. Hierbij krijgen de meer geloofwaardige nodes voorrang bij het valideren van transacties.

De ICO van IOST was relatief succesvol. Dit heeft voor een deel te maken met het feit dat IOST daadwerkelijk inspeelt op heersende problemen binnen de crypto-industrie. Voor IOST is het te hopen dat grote organisaties die veel transacties doorvoeren het project gaan opmerken. Als er vervolgens partnerships worden gesloten, zou de toekomst van IOST nog wel eens zeer rooskleurig kunnen zijn. Het blijft echter speculeren, nu de concurrentie bij dergelijke schaalbaarheidsprojecten altijd op de loer ligt. IOST is bijvoorbeeld niet het enige project dat sharding inzet.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!