Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Jesus Coin

Men kan de ernst achter Jesus Coin (JC) in twijfel trekken, maar met de hype rond crypto in de afgelopen jaren is het geen wonder dat de satire bijna godslasterende vormen heeft aangenomen. Hoe dan ook, sinds de introductie hebben investeerders de coin zeker niet links laten liggen. Anderen zijn van mening dat de komst van ‘Jezus’ daadwerkelijk het eind der tijden inluidt, of meer specifiek dat de cryptobubbel nu daadwerkelijk op het punt staat uiteen te spatten. Jesus Coin is op het moment van schrijven niet meer actief.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum

Jesus Coin Koers

Vooralsnog is de waarde van een Jesus Coin verwaarloosbaar en is er geen indicatie dat dit op korte termijn gaat veranderen. Begin juli 2019 en medio maart 2021 is een flinke koersstijging te zien, maar het gaat dan slechts om enkele tienden van een eurocent.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Jesus Coin?

Jesus Coin werd geïntroduceerd in het najaar van 2017, en kopen en verkopen werd mogelijk vanaf 27 december in datzelfde jaar. De claims van de makers zijn niet van de lucht. De coin is ontwikkeld als valuta van de zoon van God. JC maakt zich los van immorele cryptovaluta’s en biedt overal ter wereld directe toegang tot Jezus, veiliger en sneller dan ooit tevoren. Jezus himself is de CEO. Judas Iskariot en Petrus bekleden respectievelijk de functie van vertrouwenspersoon en pr-manager.

Met zulke kreten kan bijna niet anders geconcludeerd worden dan dat Jesus Coin bedoeld was als grap. Desalniettemin geniet de coin nog altijd een zekere belangstelling onder investeerders, hetzij bekoelder en nuchterder dan in 2017 en 2018.

Waarom je Jesus Coin wilt kopen

Mensen die klein willen beleggen, niet al te kerkelijk zijn aangelegd en wel van een beetje satire houden, zouden Jesus Coin het voordeel van de twijfel kunnen gunnen. De coin is gebaseerd op Ethereum-technologie en is daardoor veilig, betrouwbaar en snel. Dat de coin zonden zou vergeven, een recordtijd vestigt in een connectie tussen de gebruiker en Gods zoon en volgens de profetie ooit miljoenen waard zal zijn, mag met een flinke korrel zout genomen worden.

Waar koop je Jesus Coin?

Momenteel is het niet meer mogelijk om JC te kopen.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Jesus Coin

Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van Jesus Coin op een rij.

Satire

Jesus Coin was en is vooral bedoeld als satire. De claims van de makers zijn onrealistisch en vooral als grap bedoeld.

Ethereum

Jesus Coin is gebaseerd op de crypto Ethereum en werkt daardoor betrouwbaar en snel.

Lage waarde

Door een vlakke koers is de drempel om Jesus Coin te kopen laag.

Jesus Coin Wallet

De makers stellen dat Jezus buiten zinnen van blijdschap zou zijn met een eigen munt. Christenen zijn wellicht een andere mening toebedeeld, maar feit is dat Jesus Coin gewoon met gangbare wallets werkt, mede doordat hij gebaseerd is op Ethereum.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!