Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Kucoin Shares

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Kucoin Shares converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Kucoin Shares Koers

Bekijk hier de koers van Kucoin Shares.

Kucoin Shares bij Bitvavo
8.7/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Kucoin Shares?

Kucoin Shares zijn ERC2O-tokens op de blockchain van Ethereum, ook wel bekend als de native token van de exchange Kucoin. Kucoin Shares (KCS) kan ook wel worden vergeleken met de token van Binance. Je krijgt korting tijdens het handelen in cryptovaluta, wanneer je ervoor kiest om met –  in dit geval Kucoin Shares – te betalen. Echter hoef je bij Kucoin geen Kucoin Shares in te leveren.

Waar koop je Kucoin Shares?

Kucoin Shares is te koop op diverse exchanges, maar ook op de eigen exchange van Kucoin. Koop Kucoin Shares altijd bij een exchange die bij jou past. Een stukje research voor je besluit cryptovaluta te kopen, is altijd goed. Op deze pagina lees je reviews van diverse exchanges. Handelen bij een exchange kan vaak geheel naar Nederlandse standaard, met onder andere betalen met iDeal.

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!