Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Loopring

Loopring (LRC) is een uitwisselingsprotocol op het platform van Ethereum. Via dit protocol kunnen gebruikers hun valuta op verschillende exchanges verhandelen. Het protocol combineert de orderboeken van meerdere exchanges met elkaar om zo de beste prijzen te tonen. Gebruikers hebben zo meer keuze en kunnen profiteren van lagere prijzen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Loopring converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Loopring Koers

Loopring werd in 2017 geïntroduceerd na een Initial Coin Offering (ICO). In dit jaar en in 2018 fluctueerde de koers stevig. In januari 2018 werd een all-time high van meer dan €1,80 bereikt. Vervolgens zakte de koers en stabiliseerde deze. In 2021 is weer meer volatiliteit te zien.

Loopring bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Loopring?

Loopring (LRC) is een decentraal open-source uitwisselingsprotocol dat is gebouwd op het netwerk van Ethereum. Het platform van Loopring slaat een brug tussen verschillende centrale exchanges. Gebruikers kunnen hier voordeel uit halen, doordat zij kunnen kiezen voor de scherpste prijs bij het omwisselen van valuta. De prijs van een valuta kan namelijk per exchange verschillen. Goed om te weten is dat Loopring zelf geen exchange is, maar slechts een slim protocol dat een schakel tussen verschillende exchanges vormt. Dit heeft niet alleen als voordeel dat gebruikers kunnen kiezen voor de laagste prijs, maar ook dat de liquiditeit wordt verhoogd.

Loopring protocol

Waarom je Loopring wilt kopen

De native token van Loopring is LRC. Dit is een ERC20 token die de basis kan vormen van een interessante investering. Het platform van Loopring heeft namelijk voldoende potentie om door te groeien. Loopring levert immers een protocol met daadwerkelijk toegevoegde waarde in de cryptomarkt van vandaag en morgen. Praktisch iedereen die geïnteresseerd is in de aanschaf van digitale valuta’s heeft interesse in een zo laag mogelijke prijs.

Loopring ECR20 Token

Waar koop je Loopring?

LRC tokens kun je aanschaffen op een exchange. Voorbeelden van populaire exchanges zijn Binance en Bitvavo. Voordat je de tokens kunt aanschaffen, moet je een account aanmaken. Als je eenmaal een account hebt, kun je hier geld op storten. Bij sommige exchanges kun je ook LRC tokens direct aanschaffen, zonder eerst geld te hoeven storten. Betalen kan in de meeste gevallen gewoon met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Loopring bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Loopring

Loopring is een uitwisselingsprotocol dat een brug slaat tussen verschillende centrale exchanges.

ERC20

De LRC (de native token van Loopring) is een ERC20 token. Dat houdt in dat hij voldoet aan de door Ethereum ontwikkelde ERC20 standaard. Hiervoor gelden vereisten op het gebied van onder meer veiligheid en transparantie.

Smart contracts

Het netwerk van Loopring maakt gebruik van smart contracts om het geld in je wallet in te wisselen voor digitale valuta. Smart contracts met (off-chain) nodes treden in werking nadat je een order hebt geplaatst.

Laagste prijs

Wanneer je digitale valuta direct bij een centrale exchange koopt, krijg je een prijs te zien die is gebaseerd op vraag en aanbod. Er kunnen prijsverschillen ontstaan tussen exchanges. Het platform van Loopring biedt je de beste prijs.

Investering

Wanneer steeds meer mensen van Loopring gebruik gaan maken, is de kans groot dat de waarde van een LRC token zal stijgen. Mede hierdoor kunnen LRC tokens een interessante investering vormen.

Loopring Wallet

Na de aankoop van LRC tokens plaatst je exchange deze automatisch in een online wallet van de exchange zelf. Je tokens staan dan in de cloud van de exchange. Dit biedt veel gebruiksgemak. Voor maximale veiligheid kun je je tokens ook uploaden op een fysiek apparaat (een cold wallet).

Wallet Loopring

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!