Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Monetha

Monetha (MTH) is een commercieel platform waar vraag en aanbod samenkomen. Wat het platform onderscheidt, is de nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid op het gebied van persoonlijke informatie. Dankzij de inzet van blockchaintechnologie wordt alleen relevante informatie opgeslagen. Daardoor is Monetha een platform waar peer-to-peer deals veilig kunnen plaatsvinden. Je kunt er goederen en diensten aanbieden of afnemen, maar het is ook een betaalplatform waar betalingen kunnen plaatsvinden zonder transactiekosten. Deze betalingen verlopen snel en met behulp van ERC20 tokens, zoals Ethereum en de eigen token MTH. Monetha is te bereiken via de computer, maar ook via een app op de smartphone.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Monetha converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Monetha (MTH)?

Monetha is een commercieel platform. Een waar vraag en aanbod samenkomen, maar met een veiligheid waarbij er op betrouwbare wijze met jouw informatie wordt omgegaan. Door het gebruik van de blockchain technologie wordt alleen de relevante informatie opgeslagen. Monetha ziet zichzelf als censuur bestendig, universeel, verhandelbaar en transparant.

Een combinatie dat een commercieel platform uniek maakt vergeleken bij andere websites en netwerken die koop en verkoop samenbrengen. Het is een plek waar peer-to-peer deals nu veilig kunnen plaatsvinden. Door het aanbieden van goederen en diensten kan jij onderdeel worden van het netwerk van Monetha. Een ander onderdeel is de e-commerce. Het is een betalingsplatform waar nieuwe klanten gevonden kunnen worden en betalingen plaats kunnen vinden zonder transactiekosten.

Alle betalingen verlopen sneller en goedkoper. Als verkoper bij Monetha heb jij direct een betrouwbare reputatie en kan je gebruik maken van een betrouwbaar programma. Monetha is te bereiken via de computer en via een app op de telefoon. Op deze manier kunnen jouw zaken vanaf iedere plek plaatsvinden.

Betalingen kunnen hier plaatsvinden door middel van de cryptomunt Ethereum of andere ERC20 tokens die gebouwd zijn van Ethereum. Een van die tokens is de MTH token, tevens een Ethereum gebaseerde token. Deelnemers van Monetha ontvangen deze MTH token wanneer zij zaken doen via het platform.

Waar koop ik Monetha?

Voor investeerders is de Monetha MTH te kopen via exchanges. Je hoeft niet onderdeel te zijn van het Monetha platform om in bezit te komen van MTH. Zo kan je op de exchanges Binance en KuCoin MTH kopen met Euro’s. De betaling gaat via iDeal en een eigen wallet is niet noodzakelijk. Alleen de aanschaf via KuCoin is wel handiger om een wallet te hebben. De wallet kan je bij KuCoin aanschaffen.

Voor Monetha is een externe wallet als de Ledger Nano S een aanrader. Voor een externe wallet moet je wel betalen. Kom je net kijken op de cryptocurrency-markt, dan is een gratis wallet via een exchange een goed begin. Vergelijk ook goed de koers van de MTH en kijk ook wat de verwachte ontwikkeling is. Gaat de koers de komende dagen dalen of stijgen?

Bepaal dan voor je zelf of je liever wilt wachten op een lagere koers of dat je gaat voor de huidige koersprijs. Dat is uiteraard een beslissing die jij moet maken en wat investeren in cryptomunten zo interessant maakt.

Waar verkoop ik Monetha?

Het verkopen van de Monetha MTH verloopt ook via de exchanges. Voorbeeld van zo’n exchange is eToro. Ook kopen is daar mogelijk en ook daar wordt goed aangegeven wat de komende ontwikkeling van de Monetha gaat zijn. De ontwikkeling wordt weergegeven van een uur, 24 uur en 7 dagen. Zelfs de marktkapitalisatie en de ranking van de munt staan aangegeven.

Wil je de MTH verkopen voor andere cryptomunten dan zoek je de koers die aansluit bij jouw munt. Andere exchanges die hun handelsplatform beschikbaar stellen voor de verkoop van Monetha MTH zijn Binance, Mercatox, Okex, Kucoin, Hitbtc en Coinexchange.

Monetha bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Monetha?

Er zijn grootse plannen om Monetha het grote platform te maken voor online sales. Het platform is gecreëerd op basis van smart contracts en de ontwikkeling van een decentraal beoordelingssysteem. Dit maakt het voor kopers en verkopers mogelijk elkaar te beoordelen.

Verder moeten betalingen makkelijk en sneller plaats kunnen vinden. Het biedt een andere betalingswijze naast de standaard betalingen als PayPal en creditcards. Monetha timmert aan de weg om de grote speler te worden op het gebied van betrouwbaar betalingsverkeer en e-commerce.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!