Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Nexo

Nexo is een van leidende crypto banken die financiële diensten aanbiedt. Op het platform kunnen gebruikers eenvoudig geld verdienen met hun cryptovermogen, leningen afsluiten waarbij crypto als onderpand wordt gebruikt en nog vele andere innovatieve financiële diensten. Het platform heeft in de vorm van de NEXO coin een eigen token, waardoor gebruikers kunnen meeprofiteren van de groei van Nexo.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Nexo converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Nexo Koers

NEXO ging in mei 2018 live op de crypto markt en beleefde, zoals te zien is in de grafiek, meteen een korte opleving in de koers. Daarna bleef de koers van NEXO lange tijd stabiel laag, tot de opleving van de crypto valuta markt in begin 2021. NEXO kon daarop meeliften, waardoor de koers van deze coin enorm steeg en daarmee dus ook de waarde van NEXO. In de grafiek is te zien dat de koers daarna hoog is gebleven.

Nexo bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Nexo?

Nexo werd in 2017 opgericht in Zwitserland en is onderdeel van het beursgenoteerde Credissimo, een toonaangevende fintech-groep met miljoenen klanten in Europa. Het platform Nexo stelt gebruikers in staat fiatgeldleningen (zoals euro’s en dollars) te verkrijgen, met de crypto-activa van de gebruiker als onderpand. Daarnaast stelt het platform gebruikers ook in staat om juist kredietgever te worden tegen een rentevoet tot 10%. Nexo biedt gebruikers daarnaast ook een fysieke bankkaart aan in samenwerking met Mastercard. Hiermee kan men hun cryptocurrencies uitgeven op de manier van een krediet.

Waarom je Nexo wilt kopen

Het feit dat Nexo onderdeel is van Credissimo, geeft het platform een solide basis. De diensten die het platform biedt, kunnen eenvoudig geoormerkt worden als de financiële wereld van de toekomst en Nexo kan daarin zeker een rol gaan spelen. Ook de hoge rentes op het platform maken het erg interessant. De NEXO coin heeft dus zeker de potentie om in waarde te stijgen in de toekomst, waardoor investeren in het kopen ervan interessant kan zijn.

Waar koop je Nexo?

Je kunt NEXO crypto kopen op verschillende crypto exchanges, zoals de grote beurzen Bitvavo en Binance. Het is niet mogelijk om hier direct voor euro’s NEXO te kopen. Eerst moet je voor euro’s voor een gunstige prijs Bitcoin of Ethereum kopen. Deze kun je dan verhandelen op de beurs voor NEXO. Wil je de waarde van je NEXO bezittingen weer omzetten naar euro’s? Dan moet je je NEXO verkopen voor Bitcoin of Ethereum en deze voor de beste prijs verkopen voor euro’s.

Nexo bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Nexo

Een aantal kenmerken onderscheidt Nexo van andere cryptovaluta:

Nexo-betaalkaart

Nexo maakt kopen en betalen met crypto als krediet mogelijk met behulp van de Nexo-betaalkaart. Deze wordt ondersteund door Mastercard.

Hoge rentes

Door cryptovaluta of fiatvaluta’s te storten op het Nexo-platform, kun je ze laten groeien zoals op een bankspaarrekening. Dit geeft toegang tot een veel interessantere rentevoet dan bij ‘normale’ banken.

Nexo Wallet

Wil je NEXO coin kopen en bewaren? Dat kan op het Nexo platform in de NEXO Wallet. Deze wallet staat echter altijd in contact met het internet. De veiligste manier om NEXO coin op te slaan, is in een hardware wallet zoals de Ledger Nano X en de Trezor wallet. Dat zijn elektronische wallets die je kunt kopen in de vorm van een USB-stick.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!