Tip
Koop of verkoop crypto-CFD's bij Libertex
X

NULS

Nuls (NULS) is een in 2017 ontwikkelde crypto die langzaamaan populairder wordt. De coin is onderdeel van het blockchain platform Nuls dat uitblinkt in toegankelijke technologie om slimme contracten op te zetten. Een groei van het aantal gebruikers op het platform maakt de valuta NULS automatisch relevanter. Nu investeren in Nuls crypto kan dus op termijn een mooi rendement opleveren. Als houder van Nuls heb je bovendien de mogelijkheid om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van het netwerk. Om NULS met euro’s te kopen, open je simpelweg een account op een drukke handelsbeurs als Binance of Bitvavo.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
NULS converter
Ga naar Libertex Snelst groeiende Crypto aanbieder 2022
NULS kopen
libertex logo
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Nuls Koers

Bekijk de actuele koers van Nuls crypto in de grafiek. Wanneer je kijkt naar de all time statistieken, zie je dat er in 2018 een ATH bereikt is. Na het bereiken van het hoogste punt is de koers helaas ook weer gedaald. In de jaren daarna is de nuls koers vrij stabiel gebleven. Wel waren er enkele uitschieters in marktwaarde. Het jaar 2021 heeft ook veel goeds gedaan voor de koers van de cryptomunt Nuls.

NULS bij Libertex
9/10
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Wat is Nuls?

Nuls is een blockchain platform. Compleet open source en gericht op een community driven service. Het Nuls project en de crypto zijn in 2017 opgericht en ontwikkeld door Lin Yang en Lily Wang. Lin Yang was al jaren actief in het programmeren en droeg daarin bij aan de programma’s als Java, Scala, Golang en PHP. Het staat bekend om zijn modules, waarvan de twee bekende microkernel en functionele modules. Iedere module heeft zijn eigen functie binnen het Nuls netwerk. Microkernel is gebouwd als de basis.

De functional modules dragen bij aan de infrastructuur. Een ander opvallend kenmerk van Nuls is het gebruik van smart contracts. Hiermee kunnen de blockchains geprogrammeerd en aangepast worden. Nuls is dan ook zeker een interessante crypto die je zou willen kopen.

Nuls crypto kopen

Het kopen van Nuls gebeurt via de cryptocurrency exchange. De cryptomunten Nuls komen tot stand via Nuls mining. Deze creatie draagt bij aan de veiligheid en onderhoud van het netwerk. Voorbeelden van exchanges waar Nuls aangeboden wordt, zijn Binance, Kucoin en OKEx en QBTC.

Hoeveel Nuls waard is, dat verschilt gedurende de dag en ook per exchange waar deze wordt aangeboden. Wanneer je Nuls crypto gaat kopen, kijk dan ook zeker even naar de koers. Verder is het ook afhankelijk van de cryptocurrency die je ervoor inruilt. Voor het aanschaffen heb je een wallet nodig die geschikt is voor ERC-20. Wanneer je besluit Nuls te gaan kopen, bekijk dan ook altijd even de koers van deze munt. Hieruit kun je opmaken of dit wel of geen geschikt moment is om geld te investeren in Nuls.

Waar verkoop ik Nuls?

De verkoop van Nuls verloopt via dezelfde crypto exchanges als je ze koopt. Ook hierbij geldt hetzelfde, je ruilt ze in voor andere cryptomunten. Een andere mogelijk is ze te verkopen via de Nuls infrastructuur. Op deze manier draag jij bij aan het aanbod van Nuls en de instandhouding van het gehele Nuls netwerk.

NULS bij Libertex
9/10
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Wat zijn de voordelen van Nuls?

In Nuls zitten ook customizable modules. Die zijn aan te passen door developers om een eigen draai te maken aan het ontwerp en unieke eigenschappen toe te wijzen. In de blockchain van Nuls zit een Proof-of-Credit consensus mechanisme gebouwd. Hierbij worden gebruikers gevraagd hun Nuls crypto tokens te blokkeren als ze deelnemen aan het netwerk voor Nuls mining.

In de blockchain zit ook een smart contract virtual machine verwerkt. Deze is gebouwd tussen de interne infrastructuur modules en de externe service modules. Developers kunnen met de smart contracts de programma’s in meerdere talen maken.

Waarom kiezen voor Nuls?

Het beschikt over geavanceerde blockchain technologieën. Hierdoor kunnen meerdere applicaties gebouwd en ondersteund worden. Het biedt zelfs de mogelijkheid voor gebruikers blockchains te bouwen. Hoe dit te doen, staat beschreven op de website. Verder ben je als beheerder van Nuls zeer betrokken bij het gehele netwerk Nuls. Met de aanschaf van Nuls crypto draag je bij aan de infrastructuur. Voor het beheer, onderhoud en ontwikkeling van de infrastructuur om precies te zijn.

Eigenaren van Nuls crypto hebben de mogelijkheid zich te betrekken bij dit netwerk. Dat is anders dan bij andere cryptocurrencies, waarbij je niet meer bent dan eigenaar en handelaar van een cryptomunt. Het kopen van Nuls crypto is daarom zeer waardevol. Je hebt daarmee een extra cryptomunt in bezit en het voegt iets toe aan het behoud van de ontwikkelaar.

Betrouwbare exchanges