NULS

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
NULS converter

Nuls Koers

Bekijk de koers van Nuls in de grafiek.

NULS bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Wat is Nuls?

Nuls is een blockchain platform. Compleet open source en gericht op een community driven service. Nuls is in 2017 opgericht en ontwikkeld door Lin Yang en Lily Wang. Lin Yang was al jaren actief in het programmeren en droeg daarin bij aan de programma’s als Java, Scala, Golang en PHP. Het staat bekend om zijn modules, waarvan de twee bekende microkernel en functionele modules. Iedere module heeft zijn eigen functie binnen het Nuls netwerk. Microkernel is gebouwd als de basis.

De functional modules dragen bij aan de infrastructuur. Een ander opvallend kenmerk van Nuls is het gebruik van smart contracts. Hiermee kunnen de blockchains geprogrammeerd en aangepast worden.

Waar koop ik Nuls?

De cryptomunten Nuls komen tot stand via Nuls mining. Deze creatie draagt bij aan de veiligheid en onderhoud van het netwerk. Aanschaffen van Nuls gebeurt via de cryptocurrency exchange. Exchanges waar Nuls aangeboden worden zijn Binance, Kucoin en OKEx en QBTC.

Hoeveel Nuls waard is, dat verschilt gedurende de dag en ook per exchange waar deze wordt aangeboden. Verder is het ook afhankelijk van de cryptocurrency die je ervoor inruilt. Voor het aanschaffen heb je een wallet nodig die geschikt is voor ERC-20.

Waar verkoop ik Nuls?

De verkoop van Nuls verloopt via dezelfde exchanges als je ze koopt. Ook hierbij geldt hetzelfde, je ruilt ze in voor andere cryptomunten. Een andere mogelijk is ze te verkopen via de Nuls infrastructuur. Op deze manier draag jij bij aan het aanbod van Nuls en de instandhouding van het gehele Nuls netwerk.

NULS bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Wat zijn de voordelen van Nuls?

In Nuls zitten ook customizable modules. Die zijn aan te passen door developers om een eigen draai te maken aan het ontwerp en unieke eigenschappen toe te wijzen. In de blockchain van Nuls zit een Proof-of-Credit consensus mechanisme gebouwd. Hierbij worden gebruikers gevraagd hun Nuls tokens te blokkeren als ze deelnemen aan het netwerk voor Nuls mining.

In de blockchain zit ook een smart contract virtual machine verwerkt. Deze is gebouwd tussen de interne infrastructuur modules en de externe service modules. Developers kunnen met de smart contracts de programma’s in meerdere talen maken.

Waarom kiezen voor Nuls?

Het beschikt over geavanceerde blockchain technologieën. Hierdoor kunnen meerdere applicaties gebouwd en ondersteund worden. Het biedt zelfs de mogelijkheid voor gebruikers blockchains te bouwen. Hoe dit te doen, staat beschreven op de website. Verder ben je als beheerder van Nuls zeer betrokken bij het gehele netwerk Nuls. Met de aanschaf van Nuls draag je bij aan de infrastructuur. Voor het beheer, onderhoud en ontwikkeling van de infrastructuur om precies te zijn.

Eigenaren van Nuls hebben de mogelijkheid zich te betrekken bij dit netwerk. Dat is anders dan bij andere cryptocurrencies waarbij je niet meer bent dan eigenaar en handelaar van een cryptomunt. Investeren in Nuls is daarom zeer waardevol. Je hebt daarmee een extra cryptomunt in bezit en het voegt iets toe aan het behoud van de ontwikkelaar.