OAX

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
OAX converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021
OAX kopen
Bitvavo logo
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is OAX?

OAX is een gedecentraliseerde organisatie die zich richt op het creëren van een transparant ecosysteem voor cryptocurrency. Door online een platform te vormen, willen ze daarmee meer transparantie bereiken binnen de cryptocurrency markt. Met OAX willen zij zorgen dat deze technologie voor gedecentraliseerde exchanges nog beter ontwikkeld wordt. Verder staan zij ook voor een open structuur en bestuur. Dit alles wilt OAX bereiken met een open sourced technologie en infrastructuur.

Door te investeren in OAX draag jij bij aan deze ontwikkeling. Zeker als jij wilt dat de infrastructuur voor exchanges en digitale handel nog transparanter wordt, is jouw bijdrage essentieel. Dat is natuurlijk voor iedereen, maar zeker voor de geïnteresseerden die toekomst zien in de cryptocurrency markt. Wanneer je de website van OAX bezoekt, is het duidelijk dat zij voor een transparante decentrale organisatie staan.

Ook bij OAX werkt een groot en professioneel team die al meerdere partners bij een heeft verzameld om tot dit doel te komen. Het is duidelijk een organisatie die internationaal georiënteerd is en de hele wereld aanspoort om te werken aan open gedecentraliseerde exchanges. De OAX token is een op Ethereum gebaseerde token en gebruikt kan worden door leden binnen OAX en de gebruikers van het openANX platform.

Waar koop ik OAX?

De OAX komt tot stand via het openANX platform. Vaak vind je op exchanges daarom eerder openANX dan de OAX term. Beiden verwijzen naar de token van OAX.  Wanneer je zoekt op openANX vind je meerdere exchanges waar de OAX aan te schaffen. Wil je door middel van de OAX token bijdragen aan het doel van OAX, dan kan je de OAX kopen via deze exchanges. Je hoeft niet in bezit te zijn van cryptomunten. Ook via iDeal kan je betalen voor de OAX token.

De exchange Binance biedt de mogelijkheid te investeren in OAX. Je kan hier kopen via iDeal en je hebt geen wallet nodig. Mocht je wel over een wallet beschikken, dan is dat natuurlijk voordelig. In deze exchange kan je de OAX kopen door een andere cryptomunt ervoor aan te bieden. Bij Binance kan je maar liefst 140 cryptomunten inruilen voor andere cryptomunten.

Waar verkoop ik OAX?

Bij dezelfde exchanges is de OAX ook te verkopen. Ook Binance is hiervoor de aangewezen exchange. Maak wel een account aan om jouw koop en verkoop veilig te stellen. Zonder een account is het verkopen van de OAX niet mogelijk. Op de exchange HitBTC wordt de OAX ook verkocht via de OpenANX/ETH exchange.

Voordat je over kan gaan op de verkoop, geeft HitBTC je de mogelijkheid de ontwikkeling van de OAX goed te bekijken voordat je definitief jouw OAX-token inruilt. Ook bij HitBTC is een account nodig om een verkoop te doen. Zodra je jouw account hebt aangemaakt kan je beginnen met de verkoop van de OAX.

OAX bij Bitvavo
9.2/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in OAX?

Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je moet investeren in de OAX. Een motivatie is bijvoorbeeld jouw affiniteit met het doel van OAX. De financiële technologie en het streven naar een transparant handelsplatform. De vraag is dan waarom OAX verschilt van andere platformen die hetzelfde willen bereiken. Een van de redenen is dat het openANX platform gerund wordt door professionals die breed georiënteerd zijn.

Ze zijn niet alleen gericht op de financiële ontwikkelingen, maar ook op de technologische aspecten en de toekomst van de blockchains. Door deze visie blijven zij de diensten van OAX continu innoveren.