OKCash

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
OKCash converter
OKCash omschrijving

Waar kan ik OKCash kopen?

OKCash kan je op verschillende manieren en websites kopen en ook kan je ze op verschillende manieren opslaan. Om ze op te slaan kan je een “hot” of een “cold” wallet gebruiken, afhankelijk van wat je er mee wil doen.

De meest eenvoudige manier om OKCash aan te schaffen vanuit Nederland is via LiteBit. Deze Nederlandse dienst biedt de mogelijkheid de valuta direct met Euro’s te betalen en gemakkelijk af te rekenen met iDeal. Vervolgens kan je kiezen of je de coins ook op LiteBit opslaat of dat je ervoor kiest om een eigen wallet adres te gebruiken.

Stappenplan voor het kopen van OK:

1. Maak een account aan op LiteBit.eu door rechtsboven te klikken op “Nieuw account aanmaken”

Ga direct naar LiteBit

2. Zodra je account is geactiveerd klik op de ticker “OK” boven aan de pagina:

LiteBit OKCash OK kopen

3. Geef vervolgens bij het afrekenen aan hoeveel je wil kopen en of je een LiteBit wallet wil gebruiken of een eigen wallet adres:

OK OKCash wallet adres

4. De betaling afronden

Rechtsboven onder het kopje “Wallet” zie je nu je nieuwe tegoed staan.

Wat is OKCash?

OKCash (afgekort OK) is een crypto valuta gelanceerd in november 2014. Het claim de “kleinzoon” te zijn van Bitcoin en heeft de focus op het maken van micro-transacties. Net als Bitcoin Cash, welke ook Cash in de naam heeft, heeft OK als doel het maken van snelle en betrouwbare transacties. Het doeleinde is niet om Bitcoin van de troon te stoten maar om Bitcoin aan te vullen en crypto valuta meer geaccepteerd te maken in de wereld.

Ook heeft het een Proof-of-Stake model (PoS), wat inhoudt dat je beloond wordt voor het bezitten van de valuta. Hiervoor moet je wel de juiste wallet gebruiken en vereist verder geen speciale hardware. Verder wil OKCash transacties mogelijk maken binnen de Internet of Things (IoT) technologie.