Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Ormeus Coin

De Ormeus Coin is bedoeld om de Bitcoin als ‘gouden standaard’ samen te brengen met de slimme contracten van het Ethereum. Het is een ERC20-token die ondersteund wordt door Bitcoin mining. De bedoeling is om met de Ormeus Coin de groei van de Bitcoin uiteindelijk te overtreffen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Ormeus Coin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Ormeus Coin Koers

Het lot van de Ormeus Coin is sterk verbonden aan dat van de Bitcoin. Toen de Bitcoin rond de jaarwisseling van 2017-2018 een forse piek beleefde, kon de kersverse ORME al meteen op het succes van de Bitcoin meeliften. Samen met de Bitcoin viel de ORME daarna ook weer snel terug. Sindsdien is er vooral een neerwaartse trend waarneembaar.

Ormeus Coin bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Ormeus Coin?

Ormeus is de opvolger van het platform Nano. In het begin wilden de makers een groot netwerk opzetten om toepassingen op te bouwen. Nu richten ze zich alleen nog op Bitcoin mining. Een deel van de winst hiervan wordt in een kluis gestopt als onderpand en waardegarantie. 40 procent van de winst wordt gebruik om nieuwe hardware voor mining te kopen. Dit moet ervoor zorgen dat de winsten sneller stijgen. Dat is wel afhankelijk van de waarde van de Bitcoin: hoe hoger die staat, hoe hoger de opbrengst. Maar bij een te lage waarde kan de mining zelfs verliesgevend worden.

Ormeus richten op mining

Waarom je de Ormeus Coin wilt kopen

Hoewel de Ormeus Coin na de crash op de cryptomarkt van 2018 in de penarie zit, gloort er weer licht aan de horizon. De Bitcoin mining activiteiten zijn weer opgestart en ook op de cryptomarkt als geheel is er sinds begin 2021 weer veel beweging. Dat biedt perspectieven voor de Ormeus Coin.

Stijging waarde ormeus coin

Waar koop je de Ormeus Coin?

De Ormeus Coin staat genoteerd op een aantal crypto-exchanges, zoals Binance en Gate.io, maar kan niet rechtstreeks met euro’s worden gekocht. Je moet eerst een account aanmaken en geld storten. Dit kan doorgaans met iDeal, PayPal of creditcard, of via een bankoverschrijving. Vervolgens koop je een van de belangrijkste cryptovaluta’s, zoals Bitcoins of Ethereum. Die ruil je dan tegen ORME.

Ormeus Coin bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Ormeus Coin

Net zoals andere cryptomunten heeft de Ormeus Coin enkele onderscheidende kenmerken:

Afhankelijk van de waarde van de Bitcoin

Omdat Bitcoin mining de kurk is waarop de Ormeus Coin drijft, is de waarde van de Ormeus Coin afhankelijk van die van de Bitcoin.

Investeringen met winst

Een deel van de winst van de mining komt in een kluis waarvan de inhoud als onderpand en waardegarantie verdeeld wordt over de uitgegeven ORME coins. Een ander deel van de winst wordt gebruikt om nieuwe hardware voor Bitcoin mining te kopen, om zo de winsten sneller te laten stijgen.

Ormeus Coin Wallet

Wil je ORME coins opslaan? Dan heb je een elektronische wallet nodig. De beste keuze hiervoor is een cold wallet. Die staat enkel in verbinding met het internet wanneer je geld verstuurt. Zo verklein je de kans dat je wallet gehackt wordt. De hardware wallets van Ledger Nano bieden de mogelijkheid om je ORME coins veilig op te slaan op een USB-apparaat.

ledger wallet voor ormeus coin

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!