Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

pNetwork

pNetwork is een gedecentraliseerd netwerk gebaseerd op blockchain technologie. Het doel van dit netwerk is het valideren van digitale cryptocurrency assets over verschillende blockchains.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
pNetwork converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

pNetwork Koers

pNetwork is een gedecentraliseerd netwerk gebaseerd op blockchain technologie. Het doel van dit netwerk is het valideren van digitale cryptocurrency assets over verschillende blockchains.

pNetwork bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is pNetwork?

pNetwork is een blockchain project dat tot op heden nog vrij ‘under the radar’ wist te blijven. Het is een van die projecten die zich focust op het aanbieden van een cross-chain oplossing. Vaak kunnen assets slechts binnen een en hetzelfde netwerk bewegen. De cross-chain oplossing van pNetwork verbreedt deze grenzen door bewegingen van assets tussen verschillende chains mogelijk te maken. De brandstof van pNetwork wordt gevormd door pNetwork Tokens (PNT). Deze tokens fungeren als een brug tussen de validators van pNetwork en de onderliggende assets. Met PNT hoopt pNetwork het potentiële gevaar dat de centrale overheid een overbrugging tussen chains gaat aanbieden, te neutraliseren.

Pnetwork cross chain

Waarom je pNetwork wilt kopen

Het is een waarneembaar en wezenlijk probleem dat crypto assets geen vrije speelruimte tussen verschillende blockchains hebben. Hiermee kunnen deze assets immers een beperkt aantal toepassingen dienen. Het gevaar lonkt dat centrale overheden zich gaan bemoeien met het aanbieden van oplossingen omtrent deze problematiek, waardoor het decentrale karakter van blockchain technologie ondermijnd zou worden. pNetwork is het resultaat van het waarnemen van een probleem en het simpelweg bieden van een oplossing hierop. In cryptocurrency land zijn er veel projecten die hier successen mee hebben weten te behalen; denk aan Ethereum.

Pnetwork groei in toekomst

Waar koop je pNetwork?

De native token van pNetwork (PNT) kan je aanschaffen bij een exchange. Dit is een digitale omgeving waar kopers en verkopers van cryptovaluta elkaar treffen. Om mee te mogen doen met deze handel, dien je eerst een account aan te maken. Kies een exchange die goed bij je past en die PNT aanbiedt. Bitcoinmeester is een voorbeeld van een populaire exchange die PNT aanbiedt. Betalen kan vaak naar Nederlandse standaarden, bijvoorbeeld met iDEAL, SEPA overboeking of creditcard.

pNetwork bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken pNetwork

pNetwork speelt door het aanbieden van een cross-chain oplossing in op een wezenlijk probleem in cryptoland. De grenzen en de mogelijke toepassingen van assets worden hiermee verbreed.

Open source

Het project van pNetwork is volledig open-source, hetgeen inhoudt dat de code simpelweg op straat ligt. Iedereen kan de code inzien en deze wijzigen. Wie verstand van zaken heeft en een goede wijziging voorstelt, heeft de kans dat pNetwork de wijziging toestaat en implementeert.

Cross-chain

pNetwork biedt een cross-chain oplossing. Dat houdt in dat het zijn netwerk gebruikt om verschillende blockchains met elkaar te verbinden. Dit kan goede effecten hebben op de markt van cryptocurrency assets, nu de liquiditeit en de toepassingen worden verhoogd.

Bredere toepassing dApps

Het netwerk van pNetwork is met name erg relevant voor dApps. Veel van deze gedecentraliseerde applicaties worden bijvoorbeeld op Ethereum gemaakt en zijn vervolgens gebonden aan de grenzen van Ethereum en de ETH token. Met pNetwork kunnen dApps breder worden toegepast.

Simpel en veilig

Alles wijst erop dat pNetwork gaat voor een no-nonsense insteek. Het netwerk dient simpel te functioneren, terwijl een maximale mate aan veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd. Dit is een formule die veel cryptocurrency fanaten zal aanspreken.

pNetwork Wallet

Wanneer je pNetwork ziet als een lange termijn koop, is het verstandig om na te denken over in welke wallet jij jouw tokens wil opslaan. Nu PNT een ERC20-token is, kan het worden opgeslagen in veel online wallets. Denk bijvoorbeeld aan Atomic Wallet. Je kan de tokens ook opslaan op een fysieke wallet. Dit biedt meer veiligheid, maar minder gebruiksgemak.

Atomic wallet pnetwork

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!