Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Po.et

Po.et is een cryptocurrencyproject dat zich richt op intellectuele eigendomsrechten. Door het aanbieden van een compleet en gebruiksvriendelijk register, hoopt het team achter deze digitale valuta diefstal van digitale rechten tegen te gaan.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum

Po.et Koers

Po.et werd – net als veel andere cryptocurrencies – gepresenteerd in 2017. Het betrad daarmee een markt die erg gehypet werd. De POE token heeft eind 2017 en begin 2018 dan ook de nodige mate aan prijsactie mogen ervaren. Het duurde echter niet lang tot de koers daalde en stabiliseerde.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Po.et?

Po.et (POE) is een cryptocurrency platform gebaseerd op blockchain technologie. Het gehele project is open-source en richt zich op het registreren van bezit en eigendom. Dit zou moeten gebeuren binnen een universeel digitaal register. Het team achter Po.et stelt zich als doel om een wereldwijde database op te bouwen dat een overzicht geeft van de intellectuele eigendomsrechten die op het moment geldig zijn voor digitale media. De houders van deze IE-rechten kunnen hierover het beheer voeren binnen dit register. Het resultaat zou een eerlijkere wereld moeten zijn waarin intellectuele eigendomsrechten minder snel worden geschonden.

intellectueel eigendomsrecht po-et

Waarom je Po.et wilt kopen

Po.et bevindt zich op interessant grondgebied. Het project speelt in op een wezenlijk probleem in de wereld van vandaag en morgen. Intellectuele eigendomsrechten zijn immers aan de orde van de dag nu steeds meer eigendom wordt gedigitaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan video’s en en digital art. Door te investeren in Po.et, investeer je in een project dat diefstal van IE-rechten tegengaat en transparantie bevordert.

po-et open source blockchain

Waar koop je Po.et?

De native token van Po.et (POE) kan je aanschaffen bij een cryptocurrency-exchange. Voorbeelden van populaire exchanges zijn Binance en Kraken. Wanneer je een exchange hebt gevonden die goed bij je past en waarop POE token wordt aangeboden, dien je hierop een account aan te maken. Wanneer dit in orde is, kan je overgaan tot het kopen van POE tokens. Betalen kan meestal met creditcard of bankoverschrijving. Bij de grotere partijen behoort iDEAL ook tot de mogelijkheden.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Po.et

Intellectuele eigendomsrechten worden vaak geschonden.  Po.et hoopt door het aanbieden van een register het tij te keren.

Hash

Wanneer iemand zijn IE-rechten wil registreren binnen Po.et, zal eerst een hash worden aangemaakt. Hierbinnen kunnen gebruikers een mediatoepassing bouwen die kan worden geverifieerd met een soort tijdsstempel. Achteraf kunnen de metagegevens worden achterhaald. Hetzelfde geldt voor het te beschermen bestand.

Proof of Existence

Po.et maakt gebruik van het ietwat zeldzame Proof of Existence (PoE) protocol. PoE zorgt ervoor dat je altijd en overal jouw (intellectuele) eigendom kunt aantonen. Zo ga je bijvoorbeeld tegen dat mensen ervandoor gaan met jouw idee. Je kan immers aantonen dat jij er eerder mee kwam.

Wijzigingen inzichtelijk

Je houdt het beheer over je eigen rechten. Wanneer je wijzigingen aanbrengt in bestanden, zullen deze worden opgenomen in het logboek dat wordt bijgehouden. Met dit logboek kan altijd worden bewezen wie een bestand heeft gewijzigd.

Verschillende doelgroepen

Po.et is relevant voor verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan redacteuren en uitgevers van boeken en tijdschriften. Je kan ook denken aan content creators, zoals Youtubers of schrijvers van e-books. Po.et is dus toepasbaar voor iedereen die te maken krijgt met IE.

Po.et Wallet

POE tokens dien je op te slaan in een wallet. Koop je de tokens bij een exchange, dan zullen deze vaak automatisch in de online wallet van deze exchange worden geplaatst. Ga je voor optimale veiligheid, dan kan je de tokens ook offline opslaan in een cold wallet. Het is belangrijk dat je nagaat welke wijze van opslag het beste bij jou past.

Po-et wallet

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!