Po.et

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Po.et omschrijving

po.et POE kopen
Op deze pagina:

 

POE – Po.et Koers

POE – Po.et kopen

Po.et coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd in onderstaande stappen. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin poet

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit POE->BTC POE adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen.

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Coinbase Ethereum uitnodiging

Aanmelden bij Coinbase

bitcoin kopen met ideal

Bitcoin kopen op LiteBit

Stap 4: POE handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar POE om Po.et te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je POE weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Po.et?

Po.et is een cryptovaluta en ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum netwerk. Naar eigen zeggen is het “Proof of Existence 2.0” en:

Po.et is een gedeeld, universeel logboek gemaakt om eigenaarschap te registreren en volgen en attributie voor wereldwijde creatieve activa.

Daarmee willen zijn de waarde van content makers, uitgevers en consumenten behouden. Als je content maakt, kan je deze met Po.et “timestampen” of een virtuele tijdstempel op drukken. Omdat het gedecentraliseerd op de blockchain wordt opgeslagen, blijft deze registratie veilig, verifieerbaar en kan niemand het meer achteraf aanpassen. Je kan een licentie uitbrengen op het netwerk en daaruit kiezen om zelf een licentie te maken of kiezen uit vooraf gedefinieerde licenties. Daarna kan dit proces volledig geautomatiseerd worden. Het is een open en gedecentraliseerd netwerk dus niemand heeft er controle over. De inhoud is volledig transparant en werkt zonder tussenpartijen dus de content makers en uitgevers staan veel dichter bij elkaar dan in huidige systemen.

Met het bezit van POE tokens krijg je een deel van de fees en omzat die gegenereerd is van commerciële applicaties van Poet. Als je bijvoorbeeld 1% van alle POE tokens bezit, krijg je ook 1% van alle omzet.

Onderstaande afbeelding toont een voorbeeld van hoe een artikel op Bitcoin Magazine van Vitalik Buterin een tijdstempel kan krijgen zodat je kan aangeven dat het artikel door jou geschreven is. Om op de hoogte te blijven van de updates kan je je inschrijven voor de officiële nieuwsbrief.

poet POE

Po.et uitleg video

Onderstaande video legt uit wat Po.et is en hoe het de wereld gaat/kan veranderen.


Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Po.et”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.