Quantstamp

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Quantstamp converter
Quantstamp omschrijving

Op deze pagina lees je over Quantstamp Kopen, Quantstamp Koers en Wat is Quantstamp?

QSP Quantstamp koers

QSP Quantstamp kopen

Quantstamp is op een klein aantal exchanges te koop. Binance is hiervan de grootste en meest liquide en is daardoor aanbevolen. Lees op deze pagina meer over Binance. Je hebt wel eerst Bitcoin nodig om Quantstamp te kunnen kopen; in de onderstaande stappen lees je hoe je dat kan doen:

1. Maak een nieuwe account op Binance

Maak via onderstaande link een nieuwe account aan. Dit is enkele minuten werk en is een email verificatie voor nodig. Voor hogere volumes (meer dan 2 BTC) is er ook ID verificatie vereist.

Ga direct naar Binance en maak een account
Tip: maak een account aan op je mobiel!

2. Vind je Bitcoin (BTC) wallet adres

Als je bent ingelogd op Binance ga je in het menu boven naar Funds > Deposits Withdrawals. In de lijst die je te zien krijg ga op zoek naar BTC (Bitcoin) en klik vervolgens op de kop Deposit naast BTC. Hier krijg je een code. Sla deze goed op, deze heb je nodig in de volgende stap.

quantstamp kopen

3. Koop Bitcoin en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

[shortcode-variables slug=”cb”]

[shortcode-variables slug=”ideal”]

4. Koop QSP (Quantstamp) op Binance

Als je tegoeden beschikbaar zijn, ga naar Exchange en dan Basic. Ga in het rechter menu op zoek naar QSP/BTC. Hier kan je bieden hoeveel BTC je voor QSP wil betalen, maar je kan ook kiezen voor het tabje Market, dan kan je Quantstamp voor de huidige marktprijs kopen.

QSP kopen

Wat is Quantstamp?

Quantstamp, of QSP, claim het volgende te zijn:

Het protocol voor het veilig maken van Smart Contracts. We geloven in de toekomst van Smart Contracts en we bouwen een fundamentele technologie die gebruikers en investeerders beschermt, met schaalbare “proofs-of-audit”.

Het doel van Qauntstamp is het vinden van kwetsbaarheden in de Smart Contracts van Ethereum. Er zit een goed team achter het Qauntstamp, waaronder veel hoogopgeleide mensen en wordt ondersteund door een groot blockchain advies board.

Overige bronnen: