ReddCoin

Reddcoin (RDD) is een digitale valuta die gericht is op betalingen via social media. Daarom noemen de bedenkers van Reddcoin dit ook wel een sociale valuta. Reddcoin is bedoeld om betalingen op social media mogelijk en eenvoudiger te maken.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
ReddCoin converter

Reddcoin Koers

De Reddcoin startte in 2014 met een strakke lijn omhoog. Echter, in de jaren 2015-2017 heeft hij in een neerwaartse spiraal gezeten. Gelukkig is de koers van de Reddcoin sindsdien flink gestegen en fluctueert hij maar weinig. Om meer te weten te komen over de Reddcoin, de koers en prognoses, kun je de Reddcoin volgen op Twitter.

Crypto bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Waarom je Reddcoin wilt kopen

Het idee dat social media in de toekomst meer betaalopties zullen krijgen, bestaat al langer. Het is daarom een slimme investering om vroeg bij Reddcoin te zijn. Deze valuta maakt snelle en kleine transacties via social media eenvoudiger. Ook maakt de koers van de Reddcoin weinig snelle dalingen door en is dit een relatief veilige investering in cryptocurrency. Experts verwachten dat de koers van de Reddcoin zal blijven stijgen. Zeker als langetermijninvestering kan de Reddcoin veel opleveren.

waarom je Reddcoin wilt kopen

Waar koop je Reddcoin?

Wil je ook starten met investeren in cryptocurrency of wil je jouw wallet verbreden? Koop dan veilig online Reddcoin. Doe dit bij bekende en erkende verkooppunten voor cryptocurrency om malafide verkopers te vermijden. Je kunt Reddcoin dan ook het beste kopen bij vertrouwde verkooppunten als CoinSwitch, Cryptopia, Shapeshift en BleuTrade.

Crypto bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Kenmerken Reddcoin

Wat maakt de Reddcoin nu precies uniek? Hier lees je een aantal bijzondere kenmerken van de Reddcoin.

Stabiliteit

De Reddcoin bestaat al vanaf 2014 en is relatief stabiel gebleven. Waar veel nieuwe cryptomunten sterke schommelingen doormaken, is de Reddcoin een veilige en relatief stabiele munt.

Directe correlatie met social media

Hierdoor zijn prognoses over koersen een stuk minder abstract dan bij veel andere cryptomunten.

Redd-ID

Gebruikers kunnen hun eigen identiteit registreren op de blockchain van Reddcoin.

Reddcoin Wallet

Reddcoin is zeker een goede langetermijninvestering. Het is dan ook verstandig om jouw cryptomunten op een veilige plek op te slaan. Dit kan in een online wallet. De beste en bekendste wallets waarin je Reddcoin kunt opslaan, zijn Reddcoin Core Wallet, Guarda Wallet, Reddcoin Paper Wallet, Coinomi en Reddcoin Social Wallet.

Reddcoin wallet