Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

ReddCoin

Reddcoin (RDD) is een digitale valuta die gericht is op betalingen via social media. Daarom noemen de bedenkers van Reddcoin dit ook wel een sociale valuta. Reddcoin is bedoeld om betalingen op social media mogelijk en eenvoudiger te maken. In dit artikel lees je meer over het project van Reddcoin, de koers en het kopen met o.a iDeal.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
ReddCoin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Reddcoin Koers

De Reddcoin (RDD) startte in 2014 met een strakke lijn omhoog. Echter, in de jaren 2015-2017 heeft hij in een neerwaartse spiraal gezeten. Gelukkig is de koers van de Reddcoin sindsdien flink gestegen en fluctueert hij maar weinig. Dit zou een goede reden kunnen zijn om de Reddcoin (RDD) te kopen. Om meer te weten te komen over de Reddcoin, de koers en prognoses, kun je de Reddcoin volgen op Twitter.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom je Reddcoin wilt kopen

De Reddcoin profileert zich als sociale valuta. Gezien de toekomst van socials zou het kopen van RDD wellicht een interessante zet zijn. Het idee dat social media in de toekomst meer betaalopties zullen krijgen, bestaat al langer. Het is daarom een slimme investering om vroeg Reddcoin te kopen. Deze valuta maakt snelle en kleine transacties via social media eenvoudiger. Ook maakt de koers van de Reddcoin weinig snelle dalingen door en is dit een relatief veilige investering in cryptocurrency. Experts verwachten dat de koers van de Reddcoin zal blijven stijgen. Zeker als langetermijninvestering kan de Reddcoin veel opleveren. Het kopen van de Redcoin (RDD) kan bij diverse exchanges met iDeal.

Waar Reddcoin kopen?

Wil je ook starten met kopen van cryptocurrency zoals RDD (Reddcoin) of wil je jouw wallet verbreden? Koop dan veilig online Reddcoin. Doe dit bij bekende en erkende verkooppunten voor cryptocurrency om malafide verkopers te vermijden. Je kunt Reddcoin dan ook het beste kopen bij vertrouwde verkooppunten als CoinSwitch, Cryptopia, Shapeshift en BleuTrade. Bij de meeste exchanges kan je Reddcoin kopen met iDeal.

waarom je Reddcoin wilt kopen

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Reddcoin

Wat maakt de Reddcoin nu precies uniek? Hier lees je een aantal bijzondere kenmerken van de Reddcoin. Wist je al dat RDD de afkorting is van deze cryptomunt?

Stabiliteit

De Reddcoin bestaat al vanaf 2014 en is relatief stabiel gebleven. Waar veel nieuwe cryptomunten sterke schommelingen doormaken, is RDD een veilige en relatief stabiele munt. Dit maakt Reddcoin (RDD) een van de veiligere crypto’s om te kopen.

Directe correlatie met social media

Hierdoor zijn prognoses over koersen een stuk minder abstract dan bij veel andere cryptomunten.

Redd-ID

Gebruikers kunnen hun eigen identiteit registreren op de blockchain van Reddcoin.

Reddcoin Wallet

Reddcoin kopen is mogelijk een goede langetermijninvestering. Het is dan ook verstandig om jouw cryptomunten op een veilige plek op te slaan. Dit kan in een online wallet. De beste en bekendste wallets waarin je Reddcoin kunt opslaan, zijn Reddcoin Core Wallet, Guarda Wallet, Reddcoin Paper Wallet, Coinomi en Reddcoin Social Wallet. Het kopen van de Reddcoin doe je bij exchanges. Vervolgens kun je zelf bepalen op welke wallet je jouw cryptovaluta bewaart.

Reddcoin wallet

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!