Tip
Koop of verkoop crypto-CFD's bij Libertex
X

Request Network

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Request Network kopen
libertex logo
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website
Request Network omschrijving

req request network kopen

Wat is Request Network?

Request Network is een cryptovaluta token gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website schrijft:

Request Netwerk: de toekomst van commercie

Een gedecentraliseerd netwerk voor betalingsaanvragen

Het Request Netwerk is gebouwd op Ethereum wat voor iedereen mogelijk maakt om betalingsaanvragen te doen. Dit heeft de volgende voordelen:

  • De aanvraag kan worden gedetecteerd en betaald op een veilige manier, zonder de tussenkomst van een derde partij.
  • De aanvraag wordt opgeslagen op een onuitwisbaar, authentiek logboek, dat fungeert als een unieke bron van waarheid van accounting en controle processen.
  • Request integreert een handelswet systeem en werkt met elke internationale wet.
  • REQ werkt met elke globale valuta.
  • Het netwerk is gebouwd om flexibel te zijn, om honderden jaren mee te gaan en om te werken met Internet-of-Things (IoT) en compatibel te zijn met toekomstige systemen.

Een voorbeeld voor het gebruik van REQ is voor online betalingen. In plaats van dat je nu bijvoorbeeld ziet “Betaal met iDeal”, kan je te zien krijgen “Betaal met Request”. Dit is een veilige betaalmethode, met snelle afhandeling, lage transactiekosten op een veilige manier. Ook kan je er de facturering mee doen; je kan de klant een factuur sturen die hij via de app gemakkelijk en snel kan betalen. Deze betalingen worden veilig opgeslagen dus ook voor accounting is het een handige tool.

Request Network kopen

Request Network kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Binance banner