Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

SingularDTV

SingularDTV (SNGLS) is opgericht om een fundament te leggen voor een gedecentraliseerde entertainmentindustrie. De missie is om informatieve en inspirerende media te creëren. Het is een productieplatform dat gebaseerd is op de blockchain van Ethereum en is in eerste instantie gericht op het genre science fiction en op documentaires. Onderdeel van de plannen van het project is een digitaal rechtenbeheerplatform (DRM).

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SingularDTV converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

SingularDTV Koers

Vrij kort na het begin van het project steeg de koers van SingularDTV fors door grote interesse. Die positiviteit werd nog eens extra verlengd door een opleving van de cryptomarkt eind 2017. Daarna zakte de koers van SNGLS in met de rest van de markt. De opleving van de cryptomarkt begin 2021 had in beperkte mate een positief effect op de koers van SNGLS.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is SingularDTV?

De missie van SingularDTV begon in 2013, toen medeoprichter Kim als ervaren filmproducer een transparant distributieplatform zocht voor film- en televisiecontent waarop de beloning direct plaatsvond en makers controle hadden over het gebruik van hun intellectueel eigendom. Er werd ervoor gekozen om het platform te baseren op de blockchain van Ethereum met zijn smart contracts. Naast het creëren van eigen content over blockchain-technologie en SingularDTV zelf, heeft het project als doel een digitaal rechtenbeheerplatform te creëeren voor makers van videocontent. Dit platform moet gebruikers in staat stellen om hun werk direct aan het publiek te verkopen. Ook mikt het project op een eigen video-on-demand portaal dat de strijd moet aangaan met Netflix en Amazon. In oktober 2016 lanceerde SingularDTV haar SNGLS-coin met een crowdsale.Transparant distributieplatform SingularDTV

Waarom je SingularDTV wilt kopen

Voor makers van film- en andere videocontent kan SingularDTV een uitkomst bieden in het beheren van de rechten op hun intellectueel eigendom en het omzeilen van een tussenpersoon door directe verkoop aan het publiek. Als genoeg makers de potentie hiervan gaan inzien en het publiek hen weet te vinden, kan SingularDTV een groot succes worden, met een interessante koersstijging als gevolg.

Directe verkoop aan publiek SingularDTV

Waar koop je SingularDTV?

Je koopt SingularDTV op de grootste cryptovaluta exchanges, waar er onder andere in deze crypto gehandeld wordt. Het is echter niet mogelijk om deze coin direct met euro’s te kopen. Eerst moet je geld storten en daar Bitcoin mee kopen. Dit kan met behulp van verschillende betaalmethodes, waarvan de voornaamste Bitcoin, bankoverschrijving, creditcard en PayPal zijn. De Bitcoin die je hebt gekocht, kun je vervolgens verhandelen voor SingularDTV. Om je SingularDTV weer te verkopen, volg je de omgekeerde weg.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken SingularDTV

Hieronder een aantal kenmerken die bij SingularDTV horen.

Rechten over intellectueel eigendom

Er zijn verschillende cryptoplatforms die het beheer van bezittingen op een gedecentraliseerde manier ondersteunen. Maar het bieden van een platform waar filmmakers hun eigen intellectueel eigendom in eigen hand kunnen blijven houden, maakt SingularDTV uniek.

Geen verwatering door nieuwe tokens

Alle SNGLS-tokens bestaan al: 50 procent is verdeeld bij de Initial Coin Offering, 10 procent is van het team achter SingularDTV en 40 procent is opgeslagen om in het project te kunnen investeren. Er vindt dus geen verwatering van de waarde plaats door een groei aan tokens.

SingularDTV Wallet

Om je SNGLS op te slaan, heb je een elektronische wallet nodig. Hiervoor kan de gratis mobiele wallet BRD gebruikt worden of de web-based wallet MyEtherWallet. De veiligste optie is de aanschaf van een Ledger hardware wallet, omdat deze niet constant in contact staat met het internet.

SingularDTV Wallet

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!