Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Social Finance (SOFI)

Social Finance (SOFI) is de crypto van het gelijknamige platform en wordt ook wel afgekort tot SoFi. Het SoFi platform is gericht op het aanbieden van diverse financiële producten, zoals aandelen en kredieten. Ook kun je op het platform diverse diensten kopen die je in staat stellen beter geld te kunnen verdienen. Als overkoepelend doel geldt dat het gebruikers in staat stelt om meer grip te krijgen op de eigen financiën en eventueel zelfs financieel onafhankelijk te worden. SoFi is ook een exchange en biedt haar eigen cryptovaluta aan: Social Finance.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Social Finance (SOFI) converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Social Finance Koers

De koers van Social Finance volg je als grafiek op diverse crypto exchanges, zowel in dollar als euro. Na een hoge koers van zo’n €8 in augustus 2020, zakte de waarde van SoFi snel in het najaar van 2020. Medio oktober was de prijs van SoFi nog slechts iets meer dan €1. Door op dat moment SoFi te kopen, deed je een goede investering, want de prijs is sindsdien voornamelijk gestegen. Voor het einde van 2020 was de waarde weer gestegen tot zo’n €3, gevolgd door een koers van zo’n €6 in het voorjaar van 2020. De grafiek van de coin zakte toen weer iets in, maar herstelde zich in het najaar van 2021 ook weer.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Social Finance?

SoFi is een ander soort financieringsmaatschappij met als doel mensen te helpen hun geld goed te krijgen. De producten zijn gebouwd rond de leden, zodat ze de tools hebben die ze nodig hebben om controle te krijgen over hun financiële toekomst.

Hoewel ze veel van dezelfde producten en diensten aanbieden als traditionele financiële instellingen, is SoFi geen bank. Ze worden nog steeds gehouden aan hoge regelgevings- en nalevingsnormen en hebben teams in het hele bedrijf die zich toeleggen op het beschermen van het geld en de informatie van hun leden.

Waarom je Social Finance wilt kopen

Social Finance kopen betekent in de eerste plaats investeren in je financiële toekomst. Al is het kopen van deze crypto niet noodzakelijk om alle door het platform aangeboden diensten te kunnen gebruiken.

Waar koop je Social Finance?

Op diverse exchanges kun je SoFi en andere crypto kopen. Dat geldt natuurlijk ook voor het crypto platform van Social Finance zelf, waar je met de coin vervolgens toegang hebt tot diverse diensten. Je kunt je euro vaak niet direct voor deze coin inwisselen. Vaak dien je eerst een meer gangbare coin als Bitcoin of Ethereum te kopen met je reguliere valuta (euro of dollar). Het Social Finance platform ondersteunt dit.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Social Finance

We hebben een aantal kenmerken van Social Finance voor jou op een rijtje gezet.

Platform voor financiële onafhankelijkheid

Het Social Finance platform is een plek waar je producten en diensten kunt kopen die je helpen de regie te pakken over je eigen financiën.

Geld en investeringen centraal

Op het platform hou je eenvoudig zicht op elke coin, elke euro en andere assets en schulden die je bezit. Om dit overzicht te vergroten biedt Social Finance enkele handige tools.

Social Finance Wallet

Social Finance beschikt niet over een eigen wallet, maar Social Finance en ook andere op het platform gekochte cryptovaluta kun je zonder problemen in een generieke wallet bewaren.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!