Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

SONM

SOMN is de afkorting van Supercomputer Organized by Network Mining. Dit klinkt als een hele mond vol, maar het principe van deze munt is vrij duidelijk. Het focust zich niet op het betaalmiddel als valuta, maar op het netwerk. Je leest hier meer over hoe dit precies werkt, wat de koers is en waar je SONM kunt kopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SONM converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Sonm Koers

SONM is pas in 2017 opgericht. Het is hierdoor een jonge speler op de cryptomarkt en speculaties over de verwachte koers zijn daarbij altijd lastig. Vanaf 2017 tot en met heden zijn er lichte schommelingen zichtbaar geweest, maar blijft de koers tot dusver relatief stabiel.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is SONM?

SONM staat dus voor Supercomputer Organized by Network mining, maar wat houdt dit specifiek in? Het is simpel gezegd de investering in Fog Computing. Dit is een manier van investeren in computerkracht en niet specifiek in een valuta. Fog computing is eigenlijk het tegenovergestelde van Cloud computing. Hierbij wordt data op één specifieke plek opgeslagen en gedeeld met eindgebruikers. Bij Fog computing maak je gebruik van de niet gebruikte data en deel je deze computerkracht. Hoe meer Fog computing er is, des te krachtiger het netwerk.

In 2017 startte de investering in deze vorm van Fog Computing en werd de munt SONM opgericht. SONM is geheel opgericht door onafhankelijke spelers. SONM is opgericht om op een andere manier om te gaan met deze niet gebruikte computerkracht en om crypto-investeringen in computerkracht mogelijk te maken. SONM is niet de enige die investeringen in Fog Computing mogelijk maakt, wel is het de bekendste en veiligste op de markt.

wat is Sonm

Waarom je SONM wilt kopen

SONM is een hele nieuwe manier van crypto investeren. Je investeert niet in een munt, maar in computerkracht en data. Dit kan meer stabiliteit en vertrouwen geven voor de investeerder, omdat er iets abstracts tegenover de investering staat. SONM is al sinds 2017 op de markt en is tot op heden een veilige investering gebleken.

Waarom je SONM wilt kopen

Waar koop je SONM?

Je kunt SONM eenvoudig inkopen. De meeste grote cryptocurrency exchanges verkopen SONM. Denk bijvoorbeeld aan de veilige exchange Binance. Hier kun je veilig kopen en verkopen. Wel is het bij veel exchanges een vereiste om Bitcoins of een andere munt te hebben, om mee te betalen.

Wil je weten welke exchanges nog meer SONM verkopen? Je kunt SONM onder meer aanschaffen bij: HitBTC, Hodly, Kucoin, YoBit.net en meer.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken SONM

Wat zijn nu precies de kenmerken en kernwaarden van SONM en wat maakt SONM nu echt uniek? Je leest hier de specifieke kenmerken van SONM.

Investeren in computerkracht

SONM is een vorm van cryptocurrency dat zich baseert op Fog Cumputing en daarmee investeer je in computerkracht

Veilige koers

SONM heeft sinds de oprichting in 2017 weinig sterke schommelingen laten zien en is tot dusver een veilige koers

Mining

SONM kun je, net als Bitcoin, minen. Dit kun je zelf doen, maar ook online laten doen door professionals

Veilig online kopen bij exchanges

SONM kun je veilig online inkopen bij de bekende exchanges. Je geniet daardoor van lage transactiekosten.

SONM Wallet

Voor de lange termijn is het lastig om de koers te speculeren, omdat het nog een jonge munt is. Toch is een investering in Fog Computing slim voor een lange termijn koop. Het is dan verstandig om jouw SONM munten online op te slaan in een veilige wallet. Kies altijd voor een veilige en/of officiële wallet.

De meest bekende en veilige wallet voor SONM is SONM GUI. Je betaalt geen extra transactiekosten bij deze wallet, slechts transactiekosten voor Ethereum wanneer je een betaling doet.

SONM Wallet

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!