SONM

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SONM converter
SONM omschrijving

snm sonm kopen
Op deze pagina:

EUR-SNM SONM Koers

SONM kopen

SONM kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit SNM->BTC SNM adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: SNM handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar SNM om SONM te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar SNM in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je SNM weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is SONM?

SONM, afgekort SNM, is een cryptocurrency token gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website vermeldt het volgende:

SONM – Supercomputer georganiseerd door netwerk mining

Het veilige en kost effectieve “fog” supercomputer is gemaakt voor algemene computaties. Van mobiele app hosting tot video renderen tot DNA analyse. Miners over de gehele wereld kunnen ongebruikte computerkracht gebruiken door het SONM netwerk te gebruiken.

Smart apparaten zoals CPU, GPU, PlayStation en zelfs smartphones kunnen participeren in het netwerk en op deze manier computerkracht verkopen via de peer-to-peer applicatie pool. Kopers kunnen op hun beurt het netwerk gebruiken als alternatief voor gecentraliseerde cloud diensten, met als voordelen lagere kosten en betere veiligheid. Data is ook gedecentraliseerd opgeslagen op de “SONM fog”. Kopers kunnen elke tijd kiezen om te computerkracht te huren en alleen binnen deze tijd betalen.

Onderstaande video legt in anderhalve minuut uit wat SONM is:

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “SONM”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.