Stratis

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Stratis converter
Stratis omschrijving

STRAT Stratis kopen
Op deze pagina:

STRAT-EUR Koers

 

STRATIS KOPEN

Stratis kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

STAP 1: MAAK EEN BINANCE ACCOUNT

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.   Maak een account op Binance

STAP 2: VIND JE BINANCE BTC ONTVANGSTADRES

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals. Binance deposit Bitcoin Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op. BTC deposit RLC->BTC RLC adres

STAP 3: KOOP BITCOIN MET EURO’S EN VERSTUUR NAAR BINANCE

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

STAP 4: STRAT HANDELEN OP BINANCE

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar STRAT om Stratis te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs
Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar STRAT in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je STRAT weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

 

Wat is Stratis?

De officiële Stratis website meldt het volgende:

Wij bieden simpele en betaalbare end-to-end oplossingen voor de ontwikkeling, het testen en de uitvoeren van native C# blockchain applicaties op het .Net framework.

Het is een Blockchain-as-a-service (BaaS) platform gemaakt om oplossingen voor corporaties in de financiële sector te bieden die gebruik willen maken van blockchain technologieën. Stratis maakt het mogelijk dat bedrijven zelfgemaakte applicaties draaien op de blockchain met de features die zij nodig hebben waarbij Stratis het proces simpeler maakt en de ontwikkeling versnelt.

Privé Stratis sidechains

Met Stratis kan je aparte, privé blockchains maken die gelanceerd kunnen worden door derde organisaties die het aan kunnen passen aan hun eigen benodigdheden. Deze zogenoemde “sidechains” zijn beveiligd op de hoofd Stratis blockchain. Ze kunnen worden bezocht via lite clients en API’s.

stratis internet

Corporaties kunnen gebruik maken van de Stratis sidechains om hun eigen blockchain applicaties te lanceren, zonder de kosten en complicaties van het bouwen en onderhouden van een eigen blockchain netwerk infrastructuur. Ook kunnen deze bedrijven gebruik maken van gecombineerde reeds bestaande features die bestaan in andere cryptovaluta die sidechains ondersteunen.

De cryptovaluta Stratis zal gebruikt worden voor het creëren en ondersteunen van deze blockchains. Het team van Stratis zal ook consultancy diensten aanbieden door bedrijven te adviseren welke features ze kunnen gebruiken en hoe je deze in kan zetten. Aanvankelijk zullen ze enkel in het Verenigd Koninkrijk actief zijn maar in een later stadium zullen ze wereldwijd opereren mocht daar de behoefte voor zijn.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Stratis”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.