Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Streamity

Streamity is een decentraal ecosysteem en community, gebaseerd op Binance (smart) blockchain. Via het Streamity-netwerk kunnen diensten als financiën, onderwijs, gezondheidszorg en wetenschap verhandeld worden. Hiermee biedt het netwerk meerwaarde die speculatie met de token (STM) overstijgt. Wanneer gebruik van het platform toeneemt, neemt ook de belangstelling – en dus de waarde – van de Streamity token toe. Diensten via het platform worden uitgewisseld via zogeheten smart contracts die onafhankelijk van centraal toezicht in werking treden, indien aan de voorwaarden wordt voldaan.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Streamity converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Streamity Koers

Streamity is een vrij recente crypto die in april 2020 is geïntroduceerd. De koers van Streamity piekte begin juni 2020 op iets meer dan €0,04. In de loop van 2020 zakte de koers in met een dieptepunt in medio september van zo’n €0,003. Toen zette de crypto een gestage opmars in, waarna de koers in het voorjaar van 2021 net geen €0,02 aantikte.

Streamity bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Streamity?

Het Streamity-netwerk is een volledig gedecentraliseerd protocol voor het automatisch verstrekken van liquiditeit op de Binance Smart Chain. Het netwerk integreert tokens in slimme contracten, waardoor liquiditeitspools ontstaan waarbinnen andere deelnemers kunnen handelen. De liquiditeitspool van Streamity bestaat altijd uit twee BEP-20 tokens (gebaseerd op de Binance blockchain). Iedereen kan tokens uitwisselen, tokens toevoegen aan de pool en zo commissie ontvangen. Beslissingen binnen het platform worden door het team van Streamity genomen en zijn dus niet democratisch, zoals bij veel andere crypto’s.

Bezitters kunnen hun tokens inwisselen met een vaste transactiefee van 0,3 procent. Ontwikkelaars kunnen rechtstreeks gebruik maken van de smart contracts van het Streamity-netwerk.

Streamity

Waarom je Streamity wilt kopen

Je koopt Streamity cryptovaluta als investering, maar vooral ook om te profiteren van de diverse toepassingen op het Streamity-netwerk. Daaronder vallen het aanbieden en verkrijgen van diverse diensten en producten op een volledig veilige en decentrale manier, gereguleerd door smart contracts.

Streamity handelen

Waar koop je Streamity?

Streamity is bij diverse exchanges verkrijgbaar, maar niet overal direct met reguliere valuta via iDeal. Exchanges die dat wel aanbieden, zijn onder andere Bitvavo en Litebit. Ook via Binance is Streamity kopen mogelijk, alleen wissel je jouw euro’s dan eerst in voor Bitcoin of Ethereum. Binance biedt dit wel aan als één transactie.

Streamity bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Streamity

Streamity is de token van een platform op de Binance Smart Chain (BSC) blockchain met diverse praktische toepassingen.

Omvangrijk ecosysteem

Via het Streamity-platform worden diverse diensten aangebonden en verhandeld.

P2P cryptobetalingen

Het platform garandeert honderd procent veilige cryptobetalingen tussen gebruikers, door toedoen van smart contracts.

Learning and development

Via het platform zet je eenvoudig cursussen en trainingen op. Ook worden verdiensten en afgeronde opleidingen binnen de blockchain opgeslagen.

Streamity Wallet

Streamity heeft geen eigen wallet, al is deze wel in ontwikkeling. Omdat de cryptovaluta gebaseerd is op de Binance Smart Chain, sla je de tokens eenvoudig op in een BSC Wallet. In deze (mobiele) wallet sla je eenvoudig je Streamity tokens en andere op deze blockchain gebaseerde cryptovaluta op. Generieke wallets zijn een eventueel alternatief. Vooral hardware wallets gelden als een veiliger alternatief voor apps en desktop wallets.

BSC Wallet voor Streamity

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!