Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

SwissBorg

Swissborg is een Zwitsers platform voor vermogensbeheer dat gebaseerd is op blockchain. Het biedt gebruikers de instrumenten en infrastructuur om de nieuwe financiële wereld van crypto currency te verkennen. De oprichters hebben zich ten doel gesteld om met het platform het ingewikkelde en omslachtige in de wereld van cryptovaluta laagdrempeliger te maken. Op het platform wordt een multi-utility token (CHSB) gebruikt om gebruikers in staat te stellen bij te dragen aan het platform en te profiteren van de groei ervan.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SwissBorg converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Swissborg Koers

De coin CHSB ging live in begin 2018 met een lage waarde die ruim twee jaar lang stabiel laag bleef. Vanaf juni 2020 is duidelijk aan de grafiek van het verloop van de koers te zien dat er meer interesse in het kopen van CHSB ontstaat. Iets voorlopend op de nieuwe positiviteit op de cryptovaluta markt in de eerste helft van 2021 is te zien in de grafiek dat de koers van de CHSB coin sterk begint te stijgen. Vanaf dat moment stijgt de waarde van CHSB fors door een door pieken en daling heen sterk stijgende koers.

SwissBorg bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Swissborg?

Swissborg is een project van het in Zwitserland gevestigde bedrijf Swissborg Solutions OÜ. Dit bedrijf werd in 2015 opgericht door Cyrus Fazel en Anthony Lesoismier. Het is vermogensbeheerplatform voor investeringen in crypto dat gebaseerd is op blockchain. Het platform Swissborg is gericht op het vereenvoudigen van het proces van investeren in cryptovaluta. Daarin is Swissborg de eerste in zijn soort. Het fundament van het Swissborg-project is de Swissborg Wealth App. Deze app biedt gebruikers de mogelijkheid om een portfolio voor crypto op te zetten en te beheren en is in zichzelf in feite het vermogensbeheerplatform. Daarnaast is er een tweede app, de Community App, waarmee mensen de CHSB-tokens van het platform kunnen verdienen door zelf een bijdrage te leveren aan het vergroten van de Swissborg community.

Waarom je Swissborg wilt kopen

Swissborg is een platform met ontzettend veel potentieel. Het blijft groeien en trekt door zijn laagdrempeligheid ook mensen aan die nieuw zijn in de wereld van cryptovaluta. Daarbovenop komt de mogelijkheid om mooie rentes te verdienen met je crypto op het platform. CHSB kopen kan daarom een goede investering zijn, omdat de prijs van de CHSB coin in euro’s in potentie nog verder door kan stijgen.

Waar kun je CHSB kopen?

Je kunt CHSB kopen op verschillende grote cryptovaluta exchanges, zoals Coinbase en Bitvavo. In de meeste gevallen kan dit niet direct met euro’s. Je moet dan eerst met euro’s Bitcoin kopen om deze vervolgens op de beurs te verhandelen voor CHSB. Wil je je CHSB weer omzetten in euro’s, dan moet je de omgekeerde weg volgen door Bitcoin te kopen van je CHSB en deze vervolgens voor de juiste prijs te verkopen voor euro’s.

SwissBorg bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Swissborg

Een aantal kenmerken onderscheidt Swissborg van andere cryptovaluta:

Live token analysis

Het platform Swissborg helpt gebruikers met onderbouwde voorspellingen voor de ontwikkelingen rondom crypto coins. De app geeft voorspellingen voor de korte termijn weer, voor middellange termijn en geeft aan of mensen over het algemeen aan het kopen of verkopen zijn.

Smart Yield

De feature Smart Yield op Swissborg maakt het mogelijk om rente te verdienen met je cryptovaluta. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is cryptovaluta storten in de yield wallet.

Swissborg Wallet

Wil je CHSB kopen en bewaren om er rente over te ontvangen? Dan kun je gebruik maken van de yield wallet van de Smart Yield feature op het Swissborg-platform. Maar je kunt je CHSB ook opslaan in andere elektronische wallets, zoals de Lumi Wallet.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!