Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

The Sandbox

Het cryptoproject The Sandbox (SAND) gebruikt blockchaintechnologie om een unieke virtuele wereld te creëren.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
The Sandbox converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

The Sandbox Koers

Wanneer je kijkt naar de koers binnen de grafiek van The Sandbox (SAND/Euro) ontdek je dat deze begon te lopen in 2020 vanaf een prijs van €0,043. De grafiek wijst uit dat de koers lang stabiel bleef rond deze prijs. In 2021 ontstond er echter forse volatiliteit, waardoor een all time high prijs van bijna €7,50 werd behaald.

The Sandbox bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is The Sandbox?

The Sandbox is crypto valuta gebaseerd op de blockchain van Ethereum. Het idee van dit project is het faciliteren van een virtuele wereld. Spelers kunnen binnen deze virtuele wereld zelf dingen bouwen, stukken land bezitten en geld verdienen. De in-game omgeving en de spelervaring is in grote lijnen identiek aan het populaire spel Minecraft. Binnen de virtuele omgeving van het spel kunnen spelers verschillende items kopen en zelf NFT’s (non fungible tokens) maken. Het kopen van deze items gebeurt met de SAND coin. Dit is de native coin van The Sandbox.

Waarom je The Sandbox wilt kopen

De game-industrie is vandaag de dag zeer groot en groeit nog altijd. Door innovatieve blockchaintechnologie te combineren met online gamen kunnen relevante ontwikkelingen worden doorgemaakt. Wanneer je graag een aandeel wilt hebben in het project van The Sandbox of wanneer je juist mee wilt doen aan de digitale spelomgeving kun je het overwegen om SAND tokens te kopen. Of deze tokens in de toekomst in waarde gaan stijgen, blijft echter koffiedik kijken.

Waar koop je The Sandbox?

De native coin van The Sandbox (SAND) kun je met behulp van fiatgeld, zoals de euro, kopen bij een exchange. Voordat je daadwerkelijk kunt kopen, dien je een account aan te maken. Dat kan gemakkelijk online worden geregeld. Daarna kun je bij veel exchanges rechtstreeks overgaan tot het kopen van SAND. Je betaalt dan rechtstreeks met creditcard of bankoverschrijving. Bij veel exchanges dien je echter alvorens je gaat kopen je saldo aan te vullen. Dat kan vaak onder meer met iDEAL.

The Sandbox bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken The Sandbox

The Sandbox levert een eigentijdse spelervaring die is gebaseerd op een uniek concept.

Decentraal

De meeste games zijn centraal. Alleen de ontwikkelaar kan dan bepalen wat tot het spel behoort en wat niet. The Sandbox is decentraal, waardoor spelers ook zelf mogen bepalen wat tot het landschap van het spel behoort.

SAND Token

De native token van The Sandbox is SAND en is een ERC20 token. In totaal komen er maximaal 3 miljard tokens in omloop. Zo’n 31 procent van de tokens is in bezit van de oprichters en het team achter The Sandbox.

VoxEdit en Game Maker

Binnen The Sandbox kunnen spelers hun eigen games en creaties ontwikkelen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van verschillende stukken software die zeer gebruiksvriendelijk zijn en geen kennis van programmeren behoeven. VoxEdit en Game Maker zijn voorbeelden van dergelijke software.

LAND Token

Naast de native token SAND bestaat er de LAND token. Deze token behoort tot het onroerend goed binnen The Sandbox. Het is een ERC-721 crypto token die spelers toegang geeft tot het maken van digitale assets waar spelers geld mee kunnen verdienen.

The Sandbox Wallet

Wil je SAND cryptomunten kopen tegen de huidige koers, kijk dan eens naar de wijze waarop je jouw crypto coins gaat opslaan. Een online wallet kan je veel gebruiksgemak bieden, terwijl de toegevoegde waarde van een offline wallet juist zit in maximale veiligheid. Maak een persoonlijke afweging op grond van waar jij waarde aan hecht.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!