Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Tierion

Tierion (TNT) is een in 2015 ontwikkelde crypto, verbonden aan het gedecentraliseerde open-sourceplatform Tierion. Dit blockchain-netwerk kan gebruikt worden door financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en anderen om essentiële klantgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde wijzigingen. Als langetermijninvesteerder kun je speculeren op het succes van het platform en alvast een hoeveelheid TNT kopen en aanhouden. Ook voor kortetermijncryptohandel kan Tierion interessant zijn, omdat de koers continu beweegt. Bij exchanges die Tierion valuta aanbieden, kun je doorgaans niet met euro’s betalen, maar wel eenvoudig Bitcoin en Ethereum gebruiken om TNT te kopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Tierion converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Tierion?

De cryptomunt Tierion is in 2015 ontwikkeld. Het voordeel van deze munt is dat het blockchains gebruikt, waardoor meer gegevens opgeslagen worden zonder dat dit problemen geeft. Transacties vinden daardoor sneller plaats en dat is een groot voordeel voor de gebruikers.

Tierion staat bekend om het universele platform waar de verificatie van data op grote schaal plaats kan vinden. Niet zo vreemd dat ook bedrijven hun weg hebben gevonden naar Tierion.

Waar koop ik Tierion?

Tierion (TNT) is een van de cryptomunten die te kopen zijn op Binance. Hiervoor is een account nodig bij Binance. Deze is gratis aan te maken. Zodra je beschikt over een account, is het mogelijk de Tierion cryptomunten aan te schaffen. Op Binance kan je alleen maar cryptomunten kopen met Bitcoins. Dus hiervoor is het noodzakelijk eerst Bitcoins aan te schaffen en in jouw wallet toe te voegen.

Zodra je voldoende Bitcoins hebt, dan kan je hiervan Tierion (TNT) kopen. Voor het beheer van jouw Tierion (TNT) is een wallet wel vereist. Helemaal als je ze ook wilt gaan verkopen. Zo zijn hiervoor de hardware wallets van Ledger en Trezor die te gebruiken zijn voor Tierion. Het is ook mogelijk een software wallet aan te schaffen, bijvoorbeeld via de website myetherwallet.com.

Waar verkoop ik Tierion?

Na het aanschaffen van Tierion (TNT) is de volgende stap het verkopen van deze cryptomunt. Sinds 2017 is het mogelijk om te handelen in deze cryptomunt. Inmiddels kan deze munt verkocht worden via de exchanges Binance, CoinClarity, HitBTC, CoinCodex en Coinbase.

Bij veel exchanges als CoinSwitch kan je voor andere cryptomunten Trierion kopen. Het voordeel van deze exchanges is dat alles direct via jouw wallet kan verlopen. Meestal is er geen extra wallet voor nodig.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is de toekomst van Tierion?

Als je een cryptomunt als Tierion (TNT) aanschaft dan wil je er zeker van zijn dat dit veilig is en de munt lang in omloop is. Inmiddels heeft Tierion een goede reputatie opgebouwd. Grote bedrijven hebben al geïnvesteerd in Tierion. Dit komt met name doordat het actief is als platform voor data verificatie, wat tevens een bijdrage is aan het veiligstellen van gegevens. Iets wat belangrijk is in deze tijd en steeds belangrijker is.

Een bedrijf als Tierion streeft er naar hierin te blijven ontwikkelen en dat geldt ook voor de cryptomunt. Analisten verwachten dan ook een waardevolle toekomst voor Tierion.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!