Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

TittieCoin

TittieCoin (TTC) is een alternatieve naam voor de cryptovaluta Limitless – VIP. De TittieCoin wordt vaak verward met de vergelijkbare Titcoin (TIT). De Titcoin is een andere cryptovaluta die sinds het najaar van 2018 wel eigendom is van dezelfde ontwikkelaars als die achter TittieCoin. De Titcoin kan eenvoudig worden ingewisseld voor TittieCoin/Limitless – VIP. In zekere zin geldt Limitless – VIP als de opvolger van zowel de Titcoin als de TittieCoin. De cryptovaluta geldt als betaalmiddel op het Limitless – VIP-platform en is oorspronkelijk bedacht als veilig en anoniem betaalmiddel voor online entertainment en (online) sekswerk en seksuele diensten. Vanuit de gedachte dat zowel sekswerkers als hun klanten behoefte hebben aan anonieme en veilige transacties.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
TittieCoin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

TittieCoin Koers

In zijn huidige verschijningsvorm, als Limitless – VIP, is de koers van de TittieCoin overwegend stabiel. Tussen het najaar van 2019 en begin 2021 schommelde de koers grofweg tussen de €0,00005 en €0,0001. In het voorjaar van 2021 begon deze cryptovaluta, zoals veel andere cryptovaluta’s, aan een opmars, met een waarde van €0,0005 medio april 2021 als hoogtepunt.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is TittieCoin?

De cryptomunt TittieCoin is een masternode, Proof of stake, digitale valuta die begin 2014 voor het eerst beschikbaar kwam. TittieCoin is het beoogde betaalmiddel voor ‘Tittie Island’, een eiland dat de ontwikkelaars van de cryptomunt in de toekomst willen verwerven. Dit eiland, met volop entertainment, geldt als ultiem doel van de ontwikkelaars van TittieCoin.

Omdat TittieCoin gebruikmaakt van masternode en Proof of stake governance zonder de noodzaak van Proof of work (POW) miners, is het veel milieuvriendelijker dan veel cryptovaluta’s die wel op dat principe gebaseerd zijn. Ook betekent dit veel veiligheid bij transacties en voor gebruikers.

Tittiecoin Tittie Island

Waarom je TittieCoin wilt kopen

Er zijn verschillende redenen om TittieCoins te kopen. In zekere zin koop je een aandeel in het te ontwikkelen Tittie Island. Ook kun je speculeren met de waarde en doe je er aankopen mee op het Limitless – VIP-platform.

Gulden beoogd betaalmiddel Nederland

Waar koop je TittieCoin?

TittieCoins zijn momenteel slechts bij een beperkt aantal exchanges verkrijgbaar en dan uitsluitend in andere cryptrovaluta’s. Je kunt TittieCoins onder meer bij Finexbox en Crex24 verhandelen.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken TittieCoin

TittieCoin is een visie over een tropisch eiland vol entertainment, en tal van entertainmentdiensten veilig en anoniem betalen.

Onafhankelijk

De TittieCoin is volledig onafhankelijk van de blockchain van bijvoorbeeld de Bitcoin of het Ethereum. De koersontwikkeling is daar dan ook minder van afhankelijk.

Anoniem

Meer dan andere cryptovaluta’s is de TittieCoin gericht op anonimiteit. Daarvoor beschikt de wallet bijvoorbeeld over een speciale functie om je anonimiteit extra goed te waarborgen.

Hoge transactiesnelheid

De TittieCoin is een beoogd betaalmiddel. Nu en in de toekomst. Daarom is er veel aandacht voor een hoge transactiesnelheid, zodat de cryptomunt hier ook daadwerkelijk geschikt voor is.

TittieCoin Wallet

De TittieCoin heeft een eigen (desktop) wallet die gratis te downloaden is via de website van zowel TittieCoin als Limitless – VIP. Omdat de TittieCoin niet gebaseerd is op een andere grote blockchain, zoals de Bitcoin of het Ethereum, is deze cryptovaluta op lang niet alle wallets te bewaren. Check dus altijd eerst of een (generieke) wallet compatibel is met de TittieCoin.

Nlg wallet

Betrouwbare exchanges

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en moet niet worden gezien als financieel advies. Beleggen in cryptocurrencies brengt risico's met zich mee en het is mogelijk dat u uw investering verliest. Wij zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde financiële adviseur voordat u financiële beslissingen neemt. Crypto-valuta.nl is niet aansprakelijk voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!